Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:22:13 20:22:13

Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Akurat, mano exas!

Tik pamanyk, kur susitikom. Negi jau taip blogai, kad viesai siulaisi? Pamirsai parasyti, kad esi alkoholikas ir... kitus trukumus nutylesiu.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:25:19 20:25:19

Svečias:
Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Akurat, mano exas!
Tik pamanyk, kur susitikom. Negi jau taip blogai, kad viesai siulaisi? Pamirsai parasyti, kad esi alkoholikas ir... kitus trukumus nutylesiu.

Ne, tikrai aš ne jūsų eksas, gerbiamoji, ir negeriu, nebent alaus retsykiais.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:26:53 20:26:53

Va va, alu ir gerei, nes taip prisigerti pigiau.

man geda

M

1 įrašai

2011/09/27 20:28:02 20:28:02

Neprisistatysiu, nes geda, bet sitas tipas ir su manim draugavo. Apsaugok viespatie su visais viespaciukais nuo karo, maro, tvano ir...

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:29:42 20:29:42

Svečias: Va va, alu ir gerei, nes taip prisigerti pigiau.

Nesiginčysiu su jumis daugiau ,tik neprisigeriu aš niekada. Kas tikrai susidomės, patikės, juk man meluoti nėra tikslo. Tiesa, mažytė pastaba, norėčiau neapkūnios moters.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:30:56 20:30:56

Ugnelė.: Na nebus tamstai lengva. Kažkaip, gal ir klaidingai įsivaizduoju, kad toks priklausymas nuo kito turėtų labai kirsti vyrui per savivertę. O nuo šito vėliau atsiranda ir visos kitos problemos.
Ir šiaip jau reikia gerai būti paniurkdytam, kad sumąstyti va tokį savo problemų sprendimą ir tolimesnį kelią...
Bet - bandykite...
Vieną tokį, praktiškai analogišką atvejį žinojau ir patį žmogų kažkiek, dėl to ir dabar įdomu buvo.

Ne velnio nereikia buti paniurkytam. Yra tokia vyru rusis- Alfonsai vadinasi. Kiek maciau tokiu vyru -isnaudotoju- visu ju zmonos buvo niekses ir juos apvoge. Nors realybeje budavo atvirksciai.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:31:54 20:31:54

man geda: Neprisistatysiu, nes geda, bet sitas tipas ir su manim draugavo. Apsaugok viespatie su visais viespaciukais nuo karo, maro, tvano ir...

Na ką jūs čia, moterys, svaičiojate, jau nepykite, bet ne su viena jūsų tikrai nedraugavau, galiu užtikrinti. Mano vardas yra "Lėtas..."jei ką.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:32:21 20:32:21

Aš esu:
Svečias: Va va, alu ir gerei, nes taip prisigerti pigiau.

Nesiginčysiu su jumis daugiau ,tik neprisigeriu aš niekada. Kas tikrai susidomės, patikės, juk man meluoti nėra tikslo. Tiesa, mažytė pastaba, norėčiau neapkūnios moters.

Tu tik dziaukis jei kazkas sriubos bliudeli pakis! Renkasi jis mat dar

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:34:06 20:34:06

Svečias:
Ugnelė.: Na nebus tamstai lengva. Kažkaip, gal ir klaidingai įsivaizduoju, kad toks priklausymas nuo kito turėtų labai kirsti vyrui per savivertę. O nuo šito vėliau atsiranda ir visos kitos problemos.
Ir šiaip jau reikia gerai būti paniurkdytam, kad sumąstyti va tokį savo problemų sprendimą ir tolimesnį kelią...
Bet - bandykite...
Vieną tokį, praktiškai analogišką atvejį žinojau ir patį žmogų kažkiek, dėl to ir dabar įdomu buvo.

Ne velnio nereikia buti paniurkytam. Yra tokia vyru rusis- Alfonsai vadinasi. Kiek maciau tokiu vyru -isnaudotoju- visu ju zmonos buvo niekses ir juos apvoge. Nors realybeje budavo atvirksciai.

Nerašiau juk kad ji niekšė ir apvogė, kodėl išsigalvojate? O alfonsai kaip tik nieko nedaro, tik prie teliko pupso, jei ką.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:34:45 20:34:45

Tikrai kad Alfonsai ir dar nori matai lieknos. O pats kokio dydzio ir kiek suvalgys? Maistas dabar brangus, daug viniu reikia ikalti, kad koses lekste uzsidirbtai. Kazin ar pats nemoka maisto gaminti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume