Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:35:03 20:35:03

Svečias:
Aš esu:
Svečias: Va va, alu ir gerei, nes taip prisigerti pigiau.

Nesiginčysiu su jumis daugiau ,tik neprisigeriu aš niekada. Kas tikrai susidomės, patikės, juk man meluoti nėra tikslo. Tiesa, mažytė pastaba, norėčiau neapkūnios moters.

Tu tik dziaukis jei kazkas sriubos bliudeli pakis! Renkasi jis mat dar

Va jau pampuškės pykti pradeda

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:36:45 20:36:45

Svečias: Tikrai kad Alfonsai ir dar nori matai lieknos. O pats kokio dydzio ir kiek suvalgys? Maistas dabar brangus, daug viniu reikia ikalti, kad koses lekste uzsidirbtai. Kazin ar pats nemoka maisto gaminti?

Aš pats ir gaminu, valgau tikrai minimaliai, nes nėra per daug iš ko. Nereiklus maistui esu. Kokių dar klausimų bus?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:37:24 20:37:24

Itariu, kad visos normalios moterys: liesos ir pampuskes ant Alfonsu pyksta. Gal tu sponsoriaus tarp vyru paieskok. Subine atkisi uz kotletu porcija.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:38:25 20:38:25

Aš esu:
Svečias: Tikrai kad Alfonsai ir dar nori matai lieknos. O pats kokio dydzio ir kiek suvalgys? Maistas dabar brangus, daug viniu reikia ikalti, kad koses lekste uzsidirbtai. Kazin ar pats nemoka maisto gaminti?

Aš pats ir gaminu, valgau tikrai minimaliai, nes nėra per daug iš ko. Nereiklus maistui esu. Kokių dar klausimų bus?

tai eik dirbti. ant bulkutes minimuno uzteks.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:40:10 20:40:10

Svečias: Itariu, kad visos normalios moterys: liesos ir pampuskes ant Alfonsu pyksta. Gal tu sponsoriaus tarp vyru paieskok. Subine atkisi uz kotletu porcija.

Jūs net nežinote kas yra alfonsai, ponia/panele. O įžeidinėti nebūtina, aš nieko neįžeidžiau. Nejaugi mano pastaba apie apkūnumą sukrutino širšių lizdelį?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:43:16 20:43:16

o kuo ,,Letas'' anksciau dirbote? Kokia turite specialybe? Gal savo kaimynei pasiulysiu, ji tikrai liekna, nors pinigai aptekusi, gal isgelbes jus. Ir koks jusu ugis ir kuno sudejimas. Gal labai kudas esate?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/09/27 20:44:30 20:44:30

Moterys gerbiamosios, o gal ir vyrai - jums kazkaip atrodo kad galima uzgaulioti vyresnio amziaus zmogų. Atjauciu ji - darbu nera, tik uz minimuma tokiam amziuje, o jei dar turto dalybos, ka, jam i kilpa listi/ labai jau bagota Lietuva vyrais? /...Man asmeniskai jokio priesiskumo sis siulymas nesukele, nors ir nepasirasyciau tokiam atvejui.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/27 20:46:27 20:46:27

Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Gal susidomėčiau.

Koks tavo ūgis, svoris, plaukų spalva, ūsai-barzda yra? Rukai? Kokiom temom daugiausia gali diskutuoti? Kokiu hobiu ir pomegiu turi?

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:47:16 20:47:16

Svečias: o kuo ,,Letas'' anksciau dirbote? Kokia turite specialybe? Gal savo kaimynei pasiulysiu, ji tikrai liekna, nors pinigai aptekusi, gal isgelbes jus. Ir koks jusu ugis ir kuno sudejimas. Gal labai kudas esate?

Daug kuo dirbau, staliumi, remontavau prietaisus, dariau butų remontus. 176/80, nekudas ir nestoras, pats tas. Gelbėti manęs nereikia, savigarbą turiu tikrai.

as esu

A

59 įrašai

2011/09/27 20:49:02 20:49:02

Svečias:
Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Gal susidomėčiau.
Koks tavo ūgis, svoris, plaukų spalva, ūsai-barzda yra? Rukai? Kokiom temom daugiausia gali diskutuoti? Kokiu hobiu ir pomegiu turi?

Yra visa augmenija.Temos įvairios, hobiai irgi. Mėgstu sportą, menus.Nerūkau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume