Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/02 09:41:17 09:41:17

O man gražu, kai žmogus viską atvirai išdėsto. Kitas žmogus tada ir žino, ko galima tikėtis. O jau kaip bus, taip Sėkmės jums.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/02 11:07:54 11:07:54

Prisidedu prie Jūsų, Jaučianti.
Man pats gražiausias dalykas visame šitame - žmogaus atvirumas ir nuoširdumas. Ir nekabinimas makaronų. Ir kas man labai patiko - kokia kantrybė ir sugebėjimas išlikti korektišku atsakinėjant į gal ir ne visai korektiškus klausimus. Moterys akivaizdžiai ironijos nestokoja čia, DP.
Šiaip gal kiek neįprasta situacija, bet ko tik šiame pasaulyje nebūna?
Kiek nuosavų vyrų yra, kurie nei darbe, nei namuose nedirba, ir dar šokdina visus aplinkui. Ir niekam ir į galvą nešauna vyti jo lauk...
Žinojau analogišką atvejį, anam nepasisekė, bet žmonės gi skirtingi. Aš dabar jau niekada nebesakyčiau niekada

Bet kuriuo atveju vyriškiui linkiu daug sėkmės.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/02 15:24:26 15:24:26

[quote="Ugnelė."]Prisidedu prie Jūsų, Jaučianti.
Ir kas man labai patiko - kokia kantrybė ir sugebėjimas išlikti korektišku atsakinėjant į gal ir ne visai korektiškus klausimus. Moterys akivaizdžiai ironijos nestokoja čia, DP.
Tai kad su tokiais norais tik ir belieka korektą ir kantrybę įsijungti. Jei dar būtų pasidrąskęs, kaip manot, kokia moterų reaciją būtų iššaukęs, aš jau vien šypsausi apie tai pagalvojus

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/02 21:02:40 21:02:40

Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Jeigu tiesą rašote, tai labai pagirtina, atvirumas aukso vertas ir linkiu jums sėkmingai surasti tai ko ieškote. Visiškai nesirengiu jūsų mokyti, o ir ne man tai daryti, tiesiog gal galit man paaiškint ką reiškia „niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės“ , man tai protu nesuvokiamas teiginys, iš kur, kaip gimsta tokios nuostatos ir tokios mintys?
Šioje situacijoje mano galva viskas yra labai paprasta – kiek esame verti – tiek ir atseikėta. Kiek esu matęs pavyzdžių kuomet žmonės už minimumą, kad tik išlaikyt pasirengę keliais šliaužti, nes už tą menkutę pinigų sumą ne tik save bet ir savo šeimą išlaiko, kiek pasirengę 2 pamainom už papildomą litą dirbti savo sveikatos sąskaita. Žinoma būti pats sau ponas labai gerai, tačiau jeigu neišeina „Bajoro“ teks visgi ieškoti. Jūs minėjote, kad taisote prietaisus, taip papildomai užsidirbate, tai ar negalėtumėte to paties daryti ir dirbdamas? Minimali alga + papildomas uždarbis – galutiniam variante gal ir visai padori suma susidarys. Visgi norint reikšti principus – „už tiek nenoriu dirbti, tokio darbo nedirbsiu“, reiktų gerai pagalvoti ar esame pajėgūs tai daryti ir ar išvis esame verti, niekaip nesuprantu kodėl žmonės linkę gyventi svajonėse, statyti smėlio pilis , o ne kryptingai judėti savo tikslo link. Esi tu ir yra tavo tikslas, kaip greitai jį pasieksi priklauso nuo tavęs paties – gali judėti lėtai, bet užtikrintai ir saugiai, o gali skrieti svaiginančiu greičiu, bet turėtum suvokti, kad taip besielgiant yra nemaža tikimybė patirti avariją.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/03 05:39:19 05:39:19

deepsorrow:
Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Jeigu tiesą rašote, tai labai pagirtina, atvirumas aukso vertas ir linkiu jums sėkmingai surasti tai ko ieškote. Visiškai nesirengiu jūsų mokyti, o ir ne man tai daryti, tiesiog gal galit man paaiškint ką reiškia „niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės“ , man tai protu nesuvokiamas teiginys, iš kur, kaip gimsta tokios nuostatos ir tokios mintys?
Šioje situacijoje mano galva viskas yra labai paprasta – kiek esame verti – tiek ir atseikėta. Kiek esu matęs pavyzdžių kuomet žmonės už minimumą, kad tik išlaikyt pasirengę keliais šliaužti, nes už tą menkutę pinigų sumą ne tik save bet ir savo šeimą išlaiko, kiek pasirengę 2 pamainom už papildomą litą dirbti savo sveikatos sąskaita. Žinoma būti pats sau ponas labai gerai, tačiau jeigu neišeina „Bajoro“ teks visgi ieškoti. Jūs minėjote, kad taisote prietaisus, taip papildomai užsidirbate, tai ar negalėtumėte to paties daryti ir dirbdamas? Minimali alga + papildomas uždarbis – galutiniam variante gal ir visai padori suma susidarys. Visgi norint reikšti principus – „už tiek nenoriu dirbti, tokio darbo nedirbsiu“, reiktų gerai pagalvoti ar esame pajėgūs tai daryti ir ar išvis esame verti, niekaip nesuprantu kodėl žmonės linkę gyventi svajonėse, statyti smėlio pilis , o ne kryptingai judėti savo tikslo link. Esi tu ir yra tavo tikslas, kaip greitai jį pasieksi priklauso nuo tavęs paties – gali judėti lėtai, bet užtikrintai ir saugiai, o gali skrieti svaiginančiu greičiu, bet turėtum suvokti, kad taip besielgiant yra nemaža tikimybė patirti avariją.

Šaunuolis, jaunas ir protingas mintys, labai patiko Jūsų pasisakymas

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/03 05:41:18 05:41:18

At.s, norėjau pasakyti - jaunos ir protingos mintys

Agnieška O

A

106 įrašai

2011/10/03 12:01:56 12:01:56

Dažnai mūsų išankstiniai nusistatymai pakiša koją santykiuose.Tikiu,kad tokia moteris atsiras.Linkiu temos autoriui,kad dabartinis nusiteikimas būtų tik laikinas sprendimas.Sveikam vyrui įmanoma užsidirbti ne vien minimumą.

Vingiu Jonas

V

46 įrašai

2011/10/03 13:13:45 13:13:45

Agnieška O: Dažnai mūsų išankstiniai nusistatymai pakiša koją santykiuose.Tikiu,kad tokia moteris atsiras.Linkiu temos autoriui,kad dabartinis nusiteikimas būtų tik laikinas sprendimas.Sveikam vyrui įmanoma užsidirbti ne vien minimumą.

Agnieska, o kas sako, kad jis sveikas? sveikas vyras dirbtu ir uz minimuma, ir stengtusi dirbti bei uzsidirbti, na o cia ne vyras, o mazgote. Namuose labai daug jis matai dirba. idomu kojines, peiliukus skutimuisi, kelnaites uz ka perka? zmona gryzta ir sako, man reikia kojiniu, nupirk a? loooseris, o ne vras.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/10/03 13:53:54 13:53:54

Siaip smalsu.
O kaip tuomet vadinti moteri kuri sedi namuose ir yra vyro islaikoma?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/03 13:59:44 13:59:44

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Siaip smalsu.
O kaip tuomet vadinti moteri kuri sedi namuose ir yra vyro islaikoma?

Va ir paaiskejo, kodel neturi centu paskambinti )))) Nenuovokus esi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume