Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Mielos moterys, noriu susipažinti

Mielos moterys, noriu susipažinti

basta

B

48 įrašai

2011/09/30 19:01:17 19:01:17

Svečias:
Basta:
Bingo: Gali ir alkanas ateiti

Lai ateina

Basta Agrasta, o vilnietis galėtų ateiti į tą jūsų paminėto knygyno kavinę?

Galėtų

basta

B

48 įrašai

2011/09/30 19:07:35 19:07:35

Aš esu:
Basta:
Aš esu: Sveikos, mielos moterys, esu vyras 50ies ~, sportiškas, nebjaurios išvaizdos, negeriantis, nerūkantis. Moku dirbti visus vyriškus ir ne tik darbus, remontuoju, taisau, tvarkau. Esu įdomus ir intelektualus pašnekovas. Turiu trūkumą - niekur nedirbu ir nesiruošiu to daryti, nes už minimumą nėra jokios prasmės. Bet namuose darbą ir tvarką garantuoju. Esu prieraišus, švelnus. Restoranų, dovanų ir išlaikymo pažadėti negaliu, nes neturiu iš ko. Su gyvenamu plotu irgi problematiška, galiu keisti gyvenamąją vietą. Norėčiau sutikti gerą moterį, kuri priimtų mane tokį koks aš esu. Pageidaučiau, kad ji būtų savarankiška ir nepriklausoma nuo vaikų išlaikymo. Meile iš esmės netikiu, bet norisi artimo žmogaus, pokalbių, dalinimosi. Laukiu rimtų pasiūlymų su kontaktais.

Mielas vyriški,
Man dar ne 50 [color=#FFFF00:9rovca6l]Rytoj[/color:9rovca6l] man nereikia nieko sutaisyti, remontuoti, tvarkyti. Bet labai noriu išgerti kavos kartu su įdomiu pašnekovu Gedimino pr. 9, Vagos knygyne , esančioje kavinėje [color=#FFFF00:9rovca6l]16.25 val.[/color:9rovca6l] Esu savarankiška, bet vaikas dar nuo manęs priklausomas, todėl laisvas mano laikas pasibaigia 17 val.

Mieloji Basta, aš ne vilnietis, bet labai dėkoju už kvietimą. Jūs nuostabi, tokia nuoširdi ir paprasta.

Kai būsi Vilniuj užsuk į tą kavinę, ten nuostabus vaizdas per langą, nesvarbu kokiu metų laiku, man gražiausia rudenį

inga-

I

4 įrašai

2011/09/30 19:27:17 19:27:17

Et, gaila, kad pas mane nėra ko taisyti. Pasikviesčiau pas save keletui dienų .. . O jei rimtai, tai gerai, kad rašote atvirai. Atsiras ir Jums skirtoji, tik tam reikia laiko.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 07:45:22 07:45:22

inga-: Et, gaila, kad pas mane nėra ko taisyti. Pasikviesčiau pas save keletui dienų .. . O jei rimtai, tai gerai, kad rašote atvirai. Atsiras ir Jums skirtoji, tik tam reikia laiko.

O gal jums reikia sielą paremontuoti, emocijas pataisyti? Ką manote?

diva72

D

2 įrašai

2011/10/01 08:53:22 08:53:22

Mielas, žmogau,
kažkuom primenate eksperimentą, kai visos komentuojame, o paskui bus suvesta sociologinės apklausos rezultati, bet tai niekai. Juk taip mokslas progresuoja.. Man teko garbė į Jus panašų "turėti" lygiai 2 mėn.- skaniai gamino, šiek tiek suplaudavo indus, šiukšlių nenešė, nekentė mano šuns (o šis ypač ignoravo jį, nes vis liūdėjo mano ex vyro:)), pamylėdavo tikrai iš širdies, visur ir visada mane norėjo lydėti, dalyvauti ir pan... tiesa, labai priekaištavo, kad dėl darbinių reikalų tekdavo man kalbėtis telefonu su mano ex, nors jo draugės davė naktį dieną sms... po to pradėjo lįsti jo skolos, pragertas vair.pažymėjimas ir t.t. Liko įsiskolinęs (jis pats skolinosi grynaisiais su pažadu ), na už paslaugas tikrai nelaikau skolos - juk dirbo žmogus:) ironijos čia nėra, tik skaudi tiesa- taip per jausmus -noru būti suprastai, draugiškai, lepinamai- buvo supurvintas TIKĖJIMAS, kad dar visko yra pasaulyje. Yra Meilė, viltis, tikėjimas, pagarba... bet... Galiu Jus tk pagirti, kad neslepiate savo ketinimų, juk yra moterų, kurioms reikia tokio mielo 'daiktelio" namuose. Gal sakudžiai taip parašiau, bet juk visi esame daiktai, tik skirtingose pakuotėse ir atliekame skirtingas funkcijas... filosofiška, bet teisybė. Linkiu sėkmės, gal jau ir pavyko kur prisiglausti, pasaulis tooooks įvairus

inga-

I

4 įrašai

2011/10/01 14:30:47 14:30:47

O gal jums reikia sielą paremontuoti, emocijas pataisyti? Ką manote?[/quote]

Tai, kad su mano siela bei emocijomis viskas tvarkoj.. atrodo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 15:27:50 15:27:50

inga-: O gal jums reikia sielą paremontuoti, emocijas pataisyti? Ką manote?

Tai, kad su mano siela bei emocijomis viskas tvarkoj.. atrodo. [/quote]

Atleiskit už nekuklų klausimą, o tai kas su Jumis netvarkoj?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 15:41:11 15:41:11

Svečias:

Atleiskit už nekuklų klausimą, o tai kas su Jumis netvarkoj?[/quote]
Man su sexu netvarkoj

inga-

I

4 įrašai

2011/10/01 15:53:34 15:53:34

Svečias:

Atleiskit už nekuklų klausimą, o tai kas su Jumis netvarkoj?[/quote]

Su manimi viskas netgi labai tvarkoj.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 17:11:55 17:11:55

Šitkaip, viskas tvarkoje, oho! Čia daug kam kažkas netvarkoj...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume