Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

niferis

N

38 įrašai

2011/09/22 19:34:26 19:34:26

Svečias: ,,Tai jūs turėtumėte džiaugtis, kad yra rūpestingų mamų, kurios "ištupėjusios" vaikučius, "išsilaižiusios" buvusio vyro padarytas žaizdas, vis dar tiki normalia šeima ir suteikia galimybę susipažnti. Gal galvojete, kad yra lengva protingai, nuoširdžiai, sąžiningai, patraukliai moteriai patikėti, kad ne visi laisvi ar ir vedę vyrai kiaulės, ypač kai dar pasiskaitai tokius išvedžiojimus? Bet kuriuo atveju, tai vyrui moteris namuose yra naudingiau, negu moteriai vyras"

Tai vyrai gal dar turetu ir kojas pulti buciuoti, uz tai jog teiketes duoti galimybe su jumis susipazinti?? Ar ne perdaug susireiksminate? Uz tai kad buves vyras jums pridare zaizdu kiekvienas sutiktas vyras turetu jaustis atsakingu ir jaustis kaltu? Dziaugtis as mat tureciau, jog kazkokia moteris [b:3t9pz2ja]DAR[/b:3t9pz2ja] nori nauju santykiu. Kas man is to jog ji [b:3t9pz2ja]DAR [/b:3t9pz2ja] nori santykiu. As tai turesiu susidraugauti su svetimu vaiku, turesiu tenkintis tuo moters demesiu kuris liks po vaiko, reikes pratintis prie jo klyksmu, verksmu, isdaigu ir siaip triuksmo. Ir dar daugybe dalyku kuriuos vaikas atnes i mano namus. Juk ne suniuka apsiimciau priziureti. Juk cia didele atsakomybe. Ir dar moterys drysta aiskinti, jog vyras, kuris susimasto pries pradedamas pazinti su moterimi turincia vaika, yra asilas ir bailys. Nu jooo... ka cia ir bepridursi....

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 19:50:00 19:50:00

ko cia stebetis... nesugebejo savo seimos issaugot, nemokes ir kitos. Ir dar pasikelimas begalinis.nuo relaybes atsoke. Tegul pacios ir dziaugiasi kad issilaize,o prie ko cia as? nei as jom tu vaiku uztaisiau,nei mano bedos. Savo vaikus turesiu,tai jais ir rupinsiuos.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 20:06:26 20:06:26

Svečias: ko cia stebetis... nesugebejo savo seimos issaugot, nemokes ir kitos. Ir dar pasikelimas begalinis.nuo relaybes atsoke. Tegul pacios ir dziaugiasi kad issilaize,o prie ko cia as? nei as jom tu vaiku uztaisiau,nei mano bedos. Savo vaikus turesiu,tai jais ir rupinsiuos.

Kaip tai prie ko? Tave prie stipriau mąstančių priskirčiau. Taip trumpai, aiškiai ir mandagiai paforinai. Jei visi tokie būtų tai ir bėdų turgaus nebūtų

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/09/22 20:20:53 20:20:53

Svečias: ko cia stebetis... nesugebejo savo seimos issaugot, nemokes ir kitos. Ir dar pasikelimas begalinis.nuo relaybes atsoke. Tegul pacios ir dziaugiasi kad issilaize,o prie ko cia as? nei as jom tu vaiku uztaisiau,nei mano bedos. Savo vaikus turesiu,tai jais ir rupinsiuos.

NESUGEBĖJO, NEMOKĖJO, PASIKĖLĘ, ATŠOKĘ, IŠSILAIŽĘ - NEUŽTAISIAU, NE MANO BĖDOS

Ačiū Dievui,kad neužtaisei.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 20:37:48 20:37:48

[quote:2vj9iad7]ko cia stebetis... nesugebejo savo seimos issaugot, nemokes ir kitos. Ir dar pasikelimas begalinis.nuo relaybes atsoke. Tegul pacios ir dziaugiasi kad issilaize,o prie ko cia as? nei as jom tu vaiku uztaisiau,nei mano bedos. Savo vaikus turesiu,tai jais ir rupinsiuos.[/quote:2vj9iad7]
Nespjauk i sulini, oi nespjauk. Mano ex irgi smerke vaikus is issiskyrusiu seimu, laike juos maziau vertais. O dabar pats issiskyres ir jo vaikas issiskyrusioj seimoj gyvena. Niekad nezinai, kaip tavo gyvenimas apsiversl. Gal pats sedesi su saikais vienas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 20:40:50 20:40:50

niferis:
Svečias: ,,Tai jūs turėtumėte džiaugtis, kad yra rūpestingų mamų, kurios "ištupėjusios" vaikučius, "išsilaižiusios" buvusio vyro padarytas žaizdas, vis dar tiki normalia šeima ir suteikia galimybę susipažnti. Gal galvojete, kad yra lengva protingai, nuoširdžiai, sąžiningai, patraukliai moteriai patikėti, kad ne visi laisvi ar ir vedę vyrai kiaulės, ypač kai dar pasiskaitai tokius išvedžiojimus? Bet kuriuo atveju, tai vyrui moteris namuose yra naudingiau, negu moteriai vyras"

Tai vyrai gal dar turetu ir kojas pulti buciuoti, uz tai jog teiketes duoti galimybe su jumis susipazinti?? Ar ne perdaug susireiksminate? Uz tai kad buves vyras jums pridare zaizdu kiekvienas sutiktas vyras turetu jaustis atsakingu ir jaustis kaltu? Dziaugtis as mat tureciau, jog kazkokia moteris [b:39jm5emg]DAR[/b:39jm5emg] nori nauju santykiu. Kas man is to jog ji [b:39jm5emg]DAR [/b:39jm5emg] nori santykiu. As tai turesiu susidraugauti su svetimu vaiku, turesiu tenkintis tuo moters demesiu kuris liks po vaiko, reikes pratintis prie jo klyksmu, verksmu, isdaigu ir siaip triuksmo. Ir dar daugybe dalyku kuriuos vaikas atnes i mano namus. Juk ne suniuka apsiimciau priziureti. Juk cia didele atsakomybe. Ir dar moterys drysta aiskinti, jog vyras, kuris susimasto pries pradedamas pazinti su moterimi turincia vaika, yra asilas ir bailys. Nu jooo... ka cia ir bepridursi....

Rimtus santykis pradedant mastyti turi visi, nesvarbu su vaiku, be vaiko. Gyvenima sau, ateiti planuoji juk o ne seip.
Kai nemastydami veikia, tai ir lieka kazkas vienisas su vaiku.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 20:49:04 20:49:04

na, kai po 40, tai gali buti su kokiu 1 vaiku, nes jau senmerges, tai ner baisiau ant svieto. Tadatikrai kad jau rutu vainikelis smegenis spaudzia. Buna visai nuprotejusios klimaksines. Tada jau geriau su vaiku, bet tik tokiu, kuris rupesciu nekelia ir yra darbstus.nes jei moka vaiku rupintis, tai ir vyru mokes, kokia sriuba jam isvirs.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 20:53:59 20:53:59

Svečias: na, kai po 40, tai gali buti su kokiu 1 vaiku, nes jau senmerges, tai ner baisiau ant svieto. Tadatikrai kad jau rutu vainikelis smegenis spaudzia. Buna visai nuprotejusios klimaksines. Tada jau geriau su vaiku, bet tik tokiu, kuris rupesciu nekelia ir yra darbstus.nes jei moka vaiku rupintis, tai ir vyru mokes, kokia sriuba jam isvirs.

uzuojauta moteriai, kuri gaus toki vyra, kuriam santykiuose sriuba pirmoj vietoj....

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 20:56:54 20:56:54

Tikrai kad uzuojauta. Moteris turi gauti toki vyra, kuriam pirmoje vietoje seksas, antroje sriuba, o paskutinėje vaikai. Cia as su tamsta pilnai sutinku

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 20:59:40 20:59:40

Svečias: Tikrai kad uzuojauta. Moteris turi gauti toki vyra, kuriam pirmoje vietoje seksas, antroje sriuba, o paskutinėje vaikai. Cia as su tamsta pilnai sutinku

Kad antroje vietoje sriuba - nesutinku kategorisklai! Vyrai, kuriems svarbu paest- nieko verti.
Pirmoje seksas, antroje bendri pomegiai ir gyvenimo budas. Visa kita susidestys savaime. Jei lemta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume