Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

aurase

A

32 įrašai

2011/09/18 10:46:28 10:46:28

grom: Pirmiausiai reikia atsakyti į klausimą:
Ko verta moteris, kuri nesugebėjo savo šeimos išlaikyti kaip vieneto, nesugebėjo kūrenti šeimos židinio. Negi su naujuoju vyru bus kas kitaip. (netaikoma našlėms)

Nelabai suvokiu vyrų tokio pasakymo, kad dėl santuokos neišlaikymo kalta moteris ... Būkit geri net negalvokit taip, nes tuoj vėl įv epitetus pradėsiu Jums rašyti.

Kalti abu.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/18 10:52:40 10:52:40

aurase: Su tokio mastymo vyru nė neprasidėčiau.

Kazin kaip ji atskirsi?
Siaip likimo ironija ta, kad ne tu ji rinksies, o jis tave.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/18 14:45:12 14:45:12

,,Sėkmės perauklejant, nuoširdžiai. Gaila, kad šiuo atveju moterims netalkininkauja sunkiųjų darbų kolanija, tada bent ant širdies ramu būtų, kad padarei viską, ką galėjai."

Cha cha cha nu geriau ir nepasakysi dar sakyciau, kad kai kurie tinginiai ir lodoriai visiskai neperauklejami. Pati greiciau gala gausi, nei toki i zmogu atversi.Kilpa ant kaklo ir viskas

mamyte su vaikuciais

M

1 įrašai

2011/09/22 13:40:19 13:40:19

brrr...net bjauru skaityti, kaip vyrai samprotauja. Tai jūs turėtumėte džiaugtis, kad yra rūpestingų mamų, kurios "ištupėjusios" vaikučius, "išsilaižiusios" buvusio vyro padarytas žaizdas, vis dar tiki normalia šeima ir suteikia galimybę susipažnti. Gal galvojete, kad yra lengva protingai, nuoširdžiai, sąžiningai, patraukliai moteriai patikėti, kad ne visi laisvi ar ir vedę vyrai kiaulės, ypač kai dar pasiskaitai tokius išvedžiojimus? Bet kuriuo atveju, tai vyrui moteris namuose yra naudingiau, negu moteriai vyras (čia aš kalbu būtent apie tas rūpestingas mamytes, iš kurių labai skaniai kai kurie šaiposi). O varžysis vyras dėl vietos su kažkuom (su buvusiu vyru, su vaikais, su malioniai aptarnavusiu pardavėju ar tik šiaip įdėmiau pasižiūrėjusiu) ar ne - tai tik jo protinio lygio reikalas. Jei tiki ir pasitiki savo žmogumi, gerbi, tai net nekils klausimas, kad reikia varžytis ar pavydėti. Nebent esi tironas ir absoliutus egoistas, moterį laikantis nuosava verge.

aurase

A

32 įrašai

2011/09/22 15:45:33 15:45:33

mamyte su vaikuciais: brrr...net bjauru skaityti, kaip vyrai samprotauja. Tai jūs turėtumėte džiaugtis, kad yra rūpestingų mamų, kurios "ištupėjusios" vaikučius, "išsilaižiusios" buvusio vyro padarytas žaizdas, vis dar tiki normalia šeima ir suteikia galimybę susipažnti. Gal galvojete, kad yra lengva protingai, nuoširdžiai, sąžiningai, patraukliai moteriai patikėti, kad ne visi laisvi ar ir vedę vyrai kiaulės, ypač kai dar pasiskaitai tokius išvedžiojimus? Bet kuriuo atveju, tai vyrui moteris namuose yra naudingiau, negu moteriai vyras (čia aš kalbu būtent apie tas rūpestingas mamytes, iš kurių labai skaniai kai kurie šaiposi). O varžysis vyras dėl vietos su kažkuom (su buvusiu vyru, su vaikais, su malioniai aptarnavusiu pardavėju ar tik šiaip įdėmiau pasižiūrėjusiu) ar ne - tai tik jo protinio lygio reikalas. Jei tiki ir pasitiki savo žmogumi, gerbi, tai net nekils klausimas, kad reikia varžytis ar pavydėti. Nebent esi tironas ir absoliutus egoistas, moterį laikantis nuosava verge.

Kaip fainai, kad taip parašei. Nes parašinėjus... , ir paskaitinėjus čia rašančių vyrų vertinimus, kažko siaubas apėmė, ir susimasčiau negi visi taip vyrai masto ????

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 16:51:55 16:51:55

,,Tai jūs turėtumėte džiaugtis, kad yra rūpestingų mamų, kurios "ištupėjusios" vaikučius, "išsilaižiusios" buvusio vyro padarytas žaizdas, vis dar tiki normalia šeima ir suteikia galimybę susipažnti. Gal galvojete, kad yra lengva protingai, nuoširdžiai, sąžiningai, patraukliai moteriai patikėti, kad ne visi laisvi ar ir vedę vyrai kiaulės, ypač kai dar pasiskaitai tokius išvedžiojimus? Bet kuriuo atveju, tai vyrui moteris namuose yra naudingiau, negu moteriai vyras"

o kas sako, kad jus nerupestingos ar nesaziningos? to dar betruko, kad kokia sukciuviene pasiimciau

Tik koki jus, mielosios, turit pranasuma pries protingas, nuosirdzias, saziningas, patrauklias ir rupestingas moteris, kurios tiki normalia seima ir neturedamos vaiku, budamos baltos ir svarios kaip kristolas, pasiruose ant balto lapo kurti seima ir gimdyti tam vyrui jo issvajotus vaikus?
Pas jas nesivelka is paskos ju sergantys ir zyziantys vaikai, raganos uosvienes, nemokantis alimentu vyras. Jos yra zvalios, lieknos, nenutampytos, pailseje, SEKSUALIOS... Pagalvokit, gerai, mielosios, i kuria puse svarstykles svyra, gerai pagalvokit

Ir svarbiausia - jos irgi suteikia vyrui galimybe susipazinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 17:39:00 17:39:00

Man patinka mamytes pod 40, kurios turi dukrytes link 18-likos
Zygfrid

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 17:56:04 17:56:04

Svečias: Man patinka mamytes pod 40, kurios turi dukrytes link 18-likos
Zygfrid

mamyte nugirdai, tada dukryte patvarkai, o kai mamyte atsipaipalioja, dar ir ja kartu

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/22 17:56:52 17:56:52

Pritariu sveciui, kodel moterys su vaikais jauciasi pranasesnes ar lygiavertes uz tas kurios be vaiku? Nereikia cia giliai kapstytis vyrai kiaules ar ne kiaules. Tiesiog jei yra dvi moterys, viena su vaiku kita be vaiko, kodel tureciau teikti pirmanybe tai kuri su vaiku? Jei moteris su vaiku tai dar nereikia jog ji yra geresnio charakterio, nereiskia jog ji geresne lovoje ar skaniau gamina. Jei moteris turi vaika tai papildomu rupesciu vyrui tikrai suteiks. Todel mielosios nebandykite irodyti jog tai jog turite vaika yra privalumas, ir vyrus niekinti jei jie mano kitaip.

As visiskai nenurasau tokiu moteru, imanoma ir su tokia susieti bendra ateiti, bet tikrai labai rimtai reiketu pagalvoti pries leidziantis i rimtus santykius.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/09/22 18:36:26 18:36:26

Nepatingėjau ir perskaičiau visą temą ir tikrai nesuprantu iš kur tiek to pykčio? Ant ko jūs pykstate ant savęs? Kam tie epitetai - bailiai ir asilai yra tie, kurie palieka savo vaikus, o ne tie kurie prieš bendraudami pagalvoja. Kam pykt ant vyrų kurie iškarto pasako jog nepakeliui, jei aš būčiau su vaiku ir moteris man tai iškarto pasakytų santykių pradžioje aš jai padėkočiau, kad nešvaisto mano ir mano vaiko laiko. Kaip kažkas puikiai pastebėjo – tai nėra baimė tai šaltai ir logiškai suformuota nuomonė/nuostata , kuri ir verčia nutraukti santykius pačioje pradžioje. Apie meilę mes galim svaičiot žinoma, bet ji per savaitę neateina, tai ir viską užbaigti mažiausiai nukenčiant abiems pusėms geriausia.

Man įstrigo pasisakymas – kad moteris vyrui yra naudingiau, negu moteriai vyras. Kaip tai suprasti kuom man moteris naudingiau jeigu visus buities darbus iki šiol aš sėkmingai atlieku pats ir nematau tikslo jų atsisakyti po vedybų. Ar jūs ieškot dar vieno vaiko? Nemanau. Visi dabar lygūs ir darbus sugeba atlikti vienodai gerai, nereikia nuvertinti taip mūsų, baigėsi sovietinis vyro įvaizdis – „parėjau iš darbo- boba duok ėst, paėdžiau – boba duok p***,einu miegot“ Dabartinis vyras sugeba netik savim pasirūpinti, bet ir jam patinkančiu partneriu, bei nebėra jau toks bukas, kad pražergtos moteriškos kojas jam dangaus vartus primintų.

Perauklėti sėkmės - didžiausias pagrindas konfliktams. Tiek moteris tiek vyras yra asmenybė, to perauklėti negalima, skirtumas tik tas, kad protingos asmenybės gerbdamos savo partnerį ieškos kompromiso, o bukos piktinsis ir išsakytomis protingomis pastabomis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume