Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

ka vyrai manot apie mamytes su vaikuciais?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/26 14:07:21 14:07:21

O man patinka seksas su 40-metemis. Yra ir pliusu ir minusu.

barrakuda

B

5 įrašai

2011/09/26 19:26:18 19:26:18

Zygfrid: Su tokiais poreikiais, jums iki barakudos dar toli. Vaikscioti i kavines, teatrus, kinus, etc, dovanoti geles ir seip visokius daikciukus- tai cia normalu.
Tik supranti, kartais vyrams pries zmonas negrazu vaikscioti su kitomis labai po viesas vietas, o ne is skupumo mes tokie...

Taip, Zygfrid, aš ir nesu iš tikrųjų tokia. Nesu naudos ieškotoja. Tenoriu mylėti ir būti mylima, truputį palepinama ir noriu kad vyras pripažintų mano teisę būti kartais silpnai. Mano (o gal jau nebe mano) mylimas žmogus ne tik kad viso to nedaro, bet ir...tiek to, iš tikrųjų koks čia aukštas intelektas, jei myli žmogų tiek reiklų, šykštų ir visomis prasmėmis keistą..Manau kad galiu būti jei ne mylima, tai bent geidžiama už tai kad esu tokia kokia esu, o ne kaip išgalvotas idealas. Noriu dažniau šypsotis, juoktis,o ne ašaroti nuolat kaip dabar...Intelektas kažkodėl užmiega, kai netinkama meilė aplanko dėl tavo pačios kompleksų... Atsiprašau, tema apie mamas su vaikais, bet man tas irgi tinka kažkiek. Ačiū už padrąsinimą, Zygfrid:).

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/26 19:36:58 19:36:58

Butum is pajurio- griebciau tave

barrakuda

B

5 įrašai

2011/09/26 19:51:46 19:51:46

Zygfrid: Butum is pajurio- griebciau tave

Ne, nesu iš pajūrio, deja. Bet vis tiek ačiū:))) smagu kai griebia...o ne išvedžioja apie galimą perkaitimą...

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/26 20:46:13 20:46:13

barrakuda:
Zygfrid: Su tokiais poreikiais, jums iki barakudos dar toli. Vaikscioti i kavines, teatrus, kinus, etc, dovanoti geles ir seip visokius daikciukus- tai cia normalu.
Tik supranti, kartais vyrams pries zmonas negrazu vaikscioti su kitomis labai po viesas vietas, o ne is skupumo mes tokie...

Taip, Zygfrid, aš ir nesu iš tikrųjų tokia. Nesu naudos ieškotoja. Tenoriu mylėti ir būti mylima, truputį palepinama ir noriu kad vyras pripažintų mano teisę būti kartais silpnai. Mano (o gal jau nebe mano) mylimas žmogus ne tik kad viso to nedaro, bet ir...tiek to, iš tikrųjų koks čia aukštas intelektas, jei myli žmogų tiek reiklų, šykštų ir visomis prasmėmis keistą..Manau kad galiu būti jei ne mylima, tai bent geidžiama už tai kad esu tokia kokia esu, o ne kaip išgalvotas idealas. Noriu dažniau šypsotis, juoktis,o ne ašaroti nuolat kaip dabar...Intelektas kažkodėl užmiega, kai netinkama meilė aplanko dėl tavo pačios kompleksų... Atsiprašau, tema apie mamas su vaikais, bet man tas irgi tinka kažkiek. Ačiū už padrąsinimą, Zygfrid:).

keistas noras issiskirti is kitu ir vadintis barakuda. Visos cia esancios moterys augina vaikus,nori vyru demesio, nori dovanu kartais ir nueiti i kavine. Tokiu kaip tu tukstanciai.Viso nori buti mylimos tokios kokios yra, o kam cia save pavadinti ,,simpatiska,auksto intelekto, seksuali, idomia ir pan, nesuprantu, kai viso labai eiline nelaiminga moteris su sekso trukumu''.Forume yra simtai uz tave idomesniu ir intelektualesniu moteru su tokiu pat tikslu.jei negaila biski babkiu,gali nusipirkti koki vyrioka.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/26 20:58:21 20:58:21

[quote:1odal26i]Forume yra simtai uz tave idomesniu ir intelektualesniu moteru su tokiu pat tikslu.jei negaila biski babkiu,gali nusipirkti koki vyrioka.Svečias
[/quote:1odal26i]
O jus ta idomuma ir intelekta coliais ar gramais matuojat? Pateikit dalyviu palyginomo lenteles.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/26 22:18:25 22:18:25

Kam pirkti. As ir veltui pamaloninciau geidulinga moteryte. Tik duokit zenkla

barrakuda

B

5 įrašai

2011/09/27 18:50:04 18:50:04

Svečias: o kam cia save pavadinti ,,simpatiska,auksto intelekto, seksuali, idomia ir pan, nesuprantu, kai viso labai eiline nelaiminga moteris su sekso trukumu''.Forume yra simtai uz tave idomesniu ir intelektualesniu moteru su tokiu pat tikslu.jei negaila biski babkiu,gali nusipirkti koki vyrioka.

Oi koks piktas nelaimingos kolegės moters komentaras . Nenorėjau nieko įžeisti, gal tikrai yra geresnių už mane, bet visos juk unikalios ir nepakartojamos, kažkam aš būsiu pati geriausia, o kažkam - tu. Taigi pykti nereikėtų. O save reikia pristatyti taip kaip yra. Kam tas dirbtinis kuklumas. Ir nesiekiau išsiskirti, nes man to nereikia, ir taip esu išskirtina . Esu iš tikrųjų tokia ir man dėl to ne gėda. Sekso trūkumas sakote? Oi nebūtinai, veikiau dėmesio, ir materialaus truputį.

Simas78

S

12 įrašai

2011/09/28 11:15:29 11:15:29

Kazkaip neskirstau panu ar su vaiku ar be. Gal tai svarbu kai tau 20, veliau jau visai kiti prioritetai. Pazystamas susipazino su mergina, kuri tuo metu buvo nescia nuo kito ir jau laimingai 7 metus gyvena, dar susilauke 2 vaiku

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume