2011/09/25 13:12:19 13:12:19
Svečias: kosmonautas: man 32 visa gyvenima daug mokiausi ir dariau karjera, paprasciausiai neturejau laiko rimtiems santykiams ir vaikams. Siai dienai esu pilnai apsirupines ir ieskau merginos iki 25m, kuri nebuvo istekejusi ir neturi vaiku, nes noriu kurt ir turet savo seima... Bet kokia potencialia partnere kuri turi vaiku is kart atmetu...
O man vat idomu, o koks bus tos merginos vaidmuo? Ji darys karjerą, o tu prižiūrėsi vaikus?
ji rupinsis namais ir mano vaikais, o ne kazkokio petro ar jono...
2011/09/25 13:14:29 13:14:29
Svečias: kosmonautas: man 32 visa gyvenima daug mokiausi ir dariau karjera, paprasciausiai neturejau laiko rimtiems santykiams ir vaikams. Siai dienai esu pilnai apsirupines ir ieskau merginos iki 25m, kuri nebuvo istekejusi ir neturi vaiku, nes noriu kurt ir turet savo seima... Bet kokia potencialia partnere kuri turi vaiku is kart atmetu...
O man vat idomu, o koks bus tos merginos vaidmuo? Ji darys karjerą, o tu prižiūrėsi vaikus?
25 metu mergina jau yra baigusi aukstaji moksla, tamstos ziniai O antra - ne tamstos reikalas, koks jos vaidmuo bus. Su ja vaidmenis pasidalinsim, ne su tamsta. Su ja kurim seima, auginsim vaikus ir t.t.
2011/09/25 21:10:03 21:10:03
Aš esu 40metų+barrakuda, simpatiška, seksuali, aukšto intelekto,su manimi galima kalbėtis visomis temomis. linksma ir kartu rimta - tokia, kokią mane norėtų matyti vyrai. Turiu 2 paaugusius vaikus, jie netrukdo gyventi. Ar man yra šansų susirasti mielą širduką vyrą?
2011/09/25 21:37:28 21:37:28
barrakuda: Aš esu 40metų+barrakuda, simpatiška, seksuali, aukšto intelekto,su manimi galima kalbėtis visomis temomis. linksma ir kartu rimta - tokia, kokią mane norėtų matyti vyrai. Turiu 2 paaugusius vaikus, jie netrukdo gyventi. Ar man yra šansų susirasti mielą širduką vyrą?
Jei simpatiska 40 mete idetu internetan anketa su foto, tiketina, kad per menesi gautu 500 ir daugiau pasiulymui intymiai bendrauti (nereikia net iseiti is namu). Visuomeneje vistiek bent 5 procentai yra protingu zmoniu,- tik rinkis. As jau nekalbu apie studentus, jaunus vaikinus, kurie tik dziaugtusi moters draugija. Bet Jums tikriausiai netinka tokie variantai. Aisku jei jums reikia sponsoriaus, tai irgi yra keliu. Aisku tie sponsoriai gali buti tokie apie 60 metu. Bet kam ko reikia...
2011/09/25 21:45:04 21:45:04
Zygfrid: barrakuda: Aš esu 40metų+barrakuda, simpatiška, seksuali, aukšto intelekto,su manimi galima kalbėtis visomis temomis. linksma ir kartu rimta - tokia, kokią mane norėtų matyti vyrai. Turiu 2 paaugusius vaikus, jie netrukdo gyventi. Ar man yra šansų susirasti mielą širduką vyrą?
Jei simpatiska 40 mete idetu internetan anketa su foto, tiketina, kad per menesi gautu 500 ir daugiau pasiulymui intymiai bendrauti (nereikia net iseiti is namu). Visuomeneje vistiek bent 5 procentai yra protingu zmoniu,- tik rinkis. As jau nekalbu apie studentus, jaunus vaikinus, kurie tik dziaugtusi moters draugija. Bet Jums tikriausiai netinka tokie variantai. Aisku jei jums reikia sponsoriaus, tai irgi yra keliu. Aisku tie sponsoriai gali buti tokie apie 60 metu. Bet kam ko reikia...
Man didelio sponsoriaus nereikia, pakanka nedažnų dovanų, maždaug kartą per savaitę kavinės be didelių išlaidų (nevartoju alkoholio, valgau nedaug),šiek tiek renginių. Nesu kaprizinga ir reikli, taip sakant dar nebaisi visai barrakuda . Norėčiau patrauklaus protingo vyruko nuo 35 iki 58 metų.
2011/09/25 22:00:55 22:00:55
Su tokiais poreikiais, jums iki barakudos dar toli. Vaikscioti i kavines, teatrus, kinus, etc, dovanoti geles ir seip visokius daikciukus- tai cia normalu.
Tik supranti, kartais vyrams pries zmonas negrazu vaikscioti su kitomis labai po viesas vietas, o ne is skupumo mes tokie...
2011/09/26 05:43:35 05:43:35
barrakuda: Aš esu 40metų+barrakuda, simpatiška, seksuali, aukšto intelekto,su manimi galima kalbėtis visomis temomis. linksma ir kartu rimta - tokia, kokią mane norėtų matyti vyrai. Turiu 2 paaugusius vaikus, jie netrukdo gyventi. Ar man yra šansų susirasti mielą širduką vyrą?
Moteris ir "aukstas intelektas" - tai nonsensas. Tokiu nebuna.
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/09/26 09:37:18 09:37:18
Svečias: barrakuda: Aš esu 40metų+barrakuda, simpatiška, seksuali, aukšto intelekto,su manimi galima kalbėtis visomis temomis. linksma ir kartu rimta - tokia, kokią mane norėtų matyti vyrai. Turiu 2 paaugusius vaikus, jie netrukdo gyventi. Ar man yra šansų susirasti mielą širduką vyrą?
Moteris ir "aukstas intelektas" - tai nonsensas. Tokiu nebuna.
Moteris ir ''aukstas intelektas'' nera toks jau ''nonsensas''- tai moteris ir auksto intelekto vyras drauge.
2011/09/26 11:35:21 11:35:21
barrakuda: Zygfrid: barrakuda: Aš esu 40metų+barrakuda, simpatiška, seksuali, aukšto intelekto,su manimi galima kalbėtis visomis temomis. linksma ir kartu rimta - tokia, kokią mane norėtų matyti vyrai. Turiu 2 paaugusius vaikus, jie netrukdo gyventi. Ar man yra šansų susirasti mielą širduką vyrą?
Man didelio sponsoriaus nereikia, pakanka nedažnų dovanų, maždaug kartą per savaitę kavinės be didelių išlaidų (nevartoju alkoholio, valgau nedaug),šiek tiek renginių. Nesu kaprizinga ir reikli, taip sakant dar nebaisi visai barrakuda . Norėčiau patrauklaus protingo vyruko nuo 35 iki 58 metų.
koks 35 metis susides su 40 mete ? hmm
Jam dar savo vaikus daryt, o ne pas 40 metes kuriu vaikai jau suauge trankytis. Man visada atrodo tie vyrai kazkokie nevykeliai ar teliukai kurie su vyresnem prasideda, aisku neskaitant visokiu studentu kuriem nera kur ikist...
2011/09/26 13:03:46 13:03:46
Tokiems netikėliams vyrams yra pardavinėjamos guminės labai jau seksualiai klykiančios ir rėkaujančios lėlės, kurioms galima ir įkišti.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume