2011/09/22 21:01:06 21:01:06
Svečias:
Nespjauk i sulini, oi nespjauk. Mano ex irgi smerke vaikus is issiskyrusiu seimu, laike juos maziau vertais. O dabar pats issiskyres ir jo vaikas issiskyrusioj seimoj gyvena. Niekad nezinai, kaip tavo gyvenimas apsiversl. Gal pats sedesi su saikais vienas.
Apie kokius smerkimus mes kalbam. Kodėl vaikas išvis kišamas į šituos reikalus ar mažai jam dar to, kad auga be vieno iš tėvų (arba tik retkarčiais jį tematydmas) ? Tai nėra ir negali būti vaiko problema, tai yra jūsų problema arba tiksliau vyro , kuris bijo, negali arba nenori su jumis užmegzti santykius, pabrėžiu santykius, o ne „čiki briki“.
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2011/09/22 21:05:52 21:05:52
Svečias: na, kai po 40, tai gali buti su kokiu 1 vaiku, nes jau senmerges, tai ner baisiau ant svieto. Tadatikrai kad jau rutu vainikelis smegenis spaudzia. Buna visai nuprotejusios klimaksines. Tada jau geriau su vaiku, bet tik tokiu, kuris rupesciu nekelia ir yra darbstus.nes jei moka vaiku rupintis, tai ir vyru mokes, kokia sriuba jam isvirs.
Panašu, kad rūpesčių nesukeltum kažkokią sriubą srėbdamas Bet ir į laimę nepanašu.
2011/09/22 21:06:27 21:06:27
deepsorrow: Svečias:
Nespjauk i sulini, oi nespjauk. Mano ex irgi smerke vaikus is issiskyrusiu seimu, laike juos maziau vertais. O dabar pats issiskyres ir jo vaikas issiskyrusioj seimoj gyvena. Niekad nezinai, kaip tavo gyvenimas apsiversl. Gal pats sedesi su saikais vienas.
Apie kokius smerkimus mes kalbam. Kodėl vaikas išvis kišamas į šituos reikalus ar mažai jam dar to, kad auga be vieno iš tėvų (arba tik retkarčiais jį tematydmas) ? Tai nėra ir negali būti vaiko problema, tai yra jūsų problema arba tiksliau vyro , kuris bijo, negali arba nenori su jumis užmegzti santykius, pabrėžiu santykius, o ne „čiki briki“.
Nesusiasmeninkim. Siuo atveju as nesu tradiciniu paziuru moteris.
2011/09/22 21:11:38 21:11:38
kodel vyrai,kuriems maistas svarbu nieko verti? Gal mergos nieko vertos, kurioms tik namu tvarkymas rupi? Man svarbu, kad merga daug uzdirbtu, gerai gamintu ir gerai dulkintusi. Vaiku kol kas nereikia.
Mano draugelis turejo pana, tai ja gerai dulkino pusmeti,tai ta net 20 kg numete. Db kaip smilga,saldainis ne pana.
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2011/09/22 21:14:14 21:14:14
O į šulinį iš tiesų nereikia spjauti...
2011/09/22 21:14:46 21:14:46
Svečias: Svečias: Tikrai kad uzuojauta. Moteris turi gauti toki vyra, kuriam pirmoje vietoje seksas, antroje sriuba, o paskutinėje vaikai. Cia as su tamsta pilnai sutinku
Kad antroje vietoje sriuba - nesutinku kategorisklai! Vyrai, kuriems svarbu paest- nieko verti.
Pirmoje seksas, antroje bendri pomegiai ir gyvenimo budas. Visa kita susidestys savaime. Jei lemta.
tu man parodyk vyra kuriam paest paskutinej vietoj, visai nesiorentuoji gyvenime.
2011/09/22 21:15:42 21:15:42
Svečias: kodel vyrai,kuriems maistas svarbu nieko verti? Gal mergos nieko vertos, kurioms tik namu tvarkymas rupi? Man svarbu, kad merga daug uzdirbtu, gerai gamintu ir gerai dulkintusi. Vaiku kol kas nereikia.
Mano draugelis turejo pana, tai ja gerai dulkino pusmeti,tai ta net 20 kg numete. Db kaip smilga,saldainis ne pana.
Aisku, moterys/mergos/panos kurioms tik tvarkymasis rupi -nieko vertos. Bet moteriai daug uzdirbti nebutina. Bedirbdama suvargs, nustos grozio ir noro dulkintis. Vyras dirbti ir uzdirbti turi. Dek cia to savo draugelio kordinates. Cia daug kas sukusti nori.
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2011/09/22 21:17:53 21:17:53
Maistas svarbu be išimties visiems, net ir trumam badaujantiems. Jei vien tik dul....., tai greit išnyksi.
2011/09/22 21:18:29 21:18:29
[quotetu man parodyk vyra kuriam paest paskutinej vietoj, visai nesiorentuoji gyvenime.][/quote]
Niekad nesigilinau, kas vyrui paskutinej vietoj. Man svarbu kas pirmoj, antroj, trecioj. Jei nuomones nesutampa- atia. Kam vargti abiems
2011/09/22 21:20:19 21:20:19
Svečias:
tu man parodyk vyra kuriam paest paskutinej vietoj, visai nesiorentuoji gyvenime.
100% pritariu jeigu jūs manot mielosios, kad vyrui "paėst" yra paskutinėj vietoj tai visai nenuostabu, kad jum kyla tiek problemų.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume