Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar paliktumete Lietuva jei turit viska bet truksta vyro ?

Ar paliktumete Lietuva jei turit viska bet truksta vyro ?

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/23 07:46:50 07:46:50

nihilizmu kvepia. Atsuk kita zanda jei gavai per viena ? Miela mergaite, tikejimas neisgelbes, o dar ir pasinaudos jei gyvendama kaip pelyte kuria diena uzsimirsus ar tycia atsuksi abu...[/quote]

O tu tikrai esi įsitikinęs, kad geriausiai už visus viską žinai? Ir amžių patikrintus dalykus vadini nihilizmu? Tai tu esi pats sau dievas? Oho.
Nežinojimas, abejojimas ir klausimai veda į ieškojimą, o tuo pačiu į atradimus. Keliaujame.
"Žinojimas" uždaro žmogų savo siaurame suvokime ("aš geriausiai žinau").
Bet... kaip sakoma... gyvenimas tęsiasi. Ir nežinai, ar ryt nuomonė ir požiūris nepasikeis. Linkiu.[/quote]

Tai pala, jei nezinai, kaip gali gyventi nezinodamas ko siekti ir kam siekti, kam tokie reikalingi ? Baznyciai gal, kad ir toliau pudrintu smegenis kad turtas tai blogybe kurios reikia stengtis atsikratyti...
Filosofija ir man patinka, bet mokekime atsirinkti kas yra mums gerai ir kas yra kitiems gerai, o tai kartais du nesuderinami dalykai. Religija atstotu ir tau aiskaus tikslo turejimas ir jo siekimas, be tam skirtu padejeju ir globeju kurie deja deja, bet turi irgi savo tikslus ir kvotas. Taip, reikia pasiekus tiksla susirasti nauja ilgai nelaukiant, as nesiginciju kad dvasia tobulint tikslu irgi gali buti

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/06/23 07:58:46 07:58:46

JackEU: Baznyciai gal, kad ir toliau pudrintu smegenis kad turtas tai blogybe kurios reikia stengtis atsikratyti...

Kurioje bažnyčioje taip kalbama? Pirmą kartą girdžiu, nors lankausi joje kiekvieną sekmadienį. Kad tik turtas nėra gyvenimo prasmė - taip esu girdėjusi, bet kad tai blogis - tik tavo sugalvota netiesa. Siūlyčiau labiau pasidomėti, apie ką ten kalbama, o neiškraipyti tiesų savo "žinojimu".
Beje, bažnyčia yra ne sienos ir kunigai, o žmonės, kurie ten lankosi. Save naivia ar kvaila nelaikau, kaip ir taves.

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/23 08:50:39 08:50:39

Moteris_Ji:
JackEU: Baznyciai gal, kad ir toliau pudrintu smegenis kad turtas tai blogybe kurios reikia stengtis atsikratyti...

Kurioje bažnyčioje taip kalbama? Pirmą kartą girdžiu, nors lankausi joje kiekvieną sekmadienį. Kad tik turtas nėra gyvenimo prasmė - taip esu girdėjusi, bet kad tai blogis - tik tavo sugalvota netiesa. Siūlyčiau labiau pasidomėti, apie ką ten kalbama, o neiškraipyti tiesų savo "žinojimu".
Beje, bažnyčia yra ne sienos ir kunigai, o žmonės, kurie ten lankosi. Save naivia ar kvaila nelaikau, kaip ir taves.

Nenorint izeisti ir uzsitraukti religiniu priekaistavimu ar pasiaiskinimu ieskojimu - atsakysiu tik tiek, i baznycia nueiti visiems sveika. Tik visi Dieva savaip supranta, o kaip ji garbint mieloji jau kiek simtu metu nesutaria ir nesutars, nes yra visada tokiu kuriems atrodo, kad tik ju tas Dievas yra tikrasis, arba tik ju religija teisinga. Gal mes abu tuo klausimu ir baikim, nes jums mano poziuris nepatinka, man - jusu... Bet, apie tuos du zandus... ai tiek to

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/06/23 09:14:27 09:14:27

JackEU: gal mes abu tuo klausimu ir baikim, nes jums mano poziuris nepatinka, man - jusu... Bet, apie tuos du zandus... ai tiek to

Kada man pabaigti diskusijas, aš pati ir nuspręsiu be Jūsų pagalbos. Šiaip čia vieša erdvė , nepatinka - neskaitykit, arba nedayvaukit nuomonių pasidalinime .

Ar jums įdomu tik pačiam rašinėti savo nuomones ir susilaukti dėmesio ?:)))))))))). Pritrūko jo ? )))))))))))

16279id_one

1

161 įrašai

2011/06/23 09:53:15 09:53:15

Moteris_Ji:
JackEU: gal mes abu tuo klausimu ir baikim, nes jums mano poziuris nepatinka, man - jusu... Bet, apie tuos du zandus... ai tiek to

Kada man pabaigti diskusijas, aš pati ir nuspręsiu be Jūsų pagalbos. Šiaip čia vieša erdvė , nepatinka - neskaitykit, arba nedayvaukit nuomonių pasidalinime .
Ar jums įdomu tik pačiam rašinėti savo nuomones ir susilaukti dėmesio ?:)))))))))). Pritrūko jo ? )))))))))))

jums mandagiai pasiūlė "atsiknisti", tai taip ir padarykit Turėkit gi šiek tiek savigarbos

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/06/23 10:00:17 10:00:17

one:
Moteris_Ji:

jums mandagiai pasiūlė "atsiknisti", tai taip ir padarykit Turėkit gi šiek tiek savigarbos

Mano savigarba pasireiškia neleisdeidžiant nurodynėti, ką man veikti. Ir Jums tas pats galioja. Turbūt ką reiškia savigarba skirtingai suprantame. ))))))))) Gerbti save yra daugiau nei reaguoti į kažkokias rašliavas. )))))))))))
Nepergyvenkite, nekonkuruoju su jumis. Neaktualu.

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/23 10:03:41 10:03:41

nesubrendusi mergaite: :lol: pagal vaisius, atskirsi.
Zmogau ir istorija si tava.
Vyrai nesidalina tarpusavyje jausmais ir isgyvenimais(dauguma). Zinai kodel?! todel, kad tai pamina VYRISKUMA. ir dar "draugo" akivaizdoje.
Ir sios tavo dvi temos sukurtos atrodo taip, kaip katik katinas zaide su siulais tavo galvoje?!
Tu pats klausi ar sutiktu, kad mergina atvaziuotu ir pats kartu nenori!
Todel, kad jos atvaziuotu ne pas tave, o i tavo "pinigus". Taip kaip atvaziuotu taip ir isvaziuotu.
Ir tame tarpe tu vistiek jaustums vienas, todel kad esi reikalingas kaip pinigine.
Tai kam tada reklama apie geri? o tam, kad prisisaukti potencialiai naivias arba tas kurios lengvabudes.
Todel ir jovalas ka tu cia rasai.
Tai savaitei atvaziuotu tai isimylejusiam draugui blogai.
Ar dabar supranti kuo cia kvepia?!
Kvepia, savimi nepasitikincio rasliava ir "durneliu" paieska.

Na pala, niekas nesidalino isgyvenimais ir jausmais, cia kazkaip pariebinat jau... Apie jausmus apskritai nieko nekalbeta iki tol kol cia kazkas uzkabino ne i tema... Faktai ir dar faktai su prielaidom - viskas ka jus paskaitet cia. Na galbut pridejau savo asmenine nuomone ar abejone, pakomentavau...
Pala, taigi cia bobos su ilga nosim komentaras, tokios kuri is kiekvieno pirstelejimo jau zino kas ka valge! Jokie argumentai nepadeda tokiom, tol kol apsiziureje aplink mato tik save viena, o tada patarimus kitiems pradeda dalinti kad ir tos liktu vienos. Mieloji, paskaitet romana, pasvajojot, tada nusprendet kad shudeliakas, taip nebuna - na jusu nuomone ir lieka jusu

boba su ilga nosim

B

3 įrašai

2011/06/23 10:36:28 10:36:28

Broli, tu pats paskaityk ka rasai ir prirasai!
Tai, kad ir cia:

JackEU: o kas tai yra meile ? chemine reakcija kuri iki 28 sako kad isgaruoja ir pakeiciama kitu jausmu tokiu kaip pasitikejimas, prisirisimas, priklausomumas ar noru buti reikaling(u/a)
Na bet paprastumo delei ir kodel cia klausimas patalpintas: susipazino per pazinciu saita, bendrauja jau daugiau nei menuo, atrodo rysys yra, bet vyrui gyvenanciam svetur (mano kolegai beja) neramu - o ka jei is principo nieko nebus ?

Idomu neva draugui, o klausimai tai tavo. Nuo ir kam klausineti uz drauga?

Pats prasai komentaru, ar tau tik grazius komentarus rasyti.
Pvz:
Tas gali palikti inkila jei jame nera nieko brangaus. Kam reikalingas medis kuris neduoda vaisiu?

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/23 11:23:21 11:23:21

koks dar inkilas ir koks vaisius ??? panele, jus siaip neistveriat tarp knygu nosi kaisiodama vis kazka pamaigyt kazkur, ar tiesiog megstate detektyvus su paveiksliukais kuriuos pati piesiate ?
na grazu, medis, inkilas - bet ka jie cia bendro turi sioje istorijoje ?

sau per nosi ta ilga gal geriau kita karta o ne apie ora

panele megstati detektyvus apie boba su ilga nosim

P

1 įrašai

2011/06/23 12:21:33 12:21:33

JackEU: sau per nosi ta ilga gal geriau kita karta o ne apie ora

I savo nosi pasiziurek. As tai bent su tavim kalbuosi. O tu del ko? del draugo, jis tave prase paklausinet? ar zingeidus?
oi tu smalsuoli

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume