Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar paliktumete Lietuva jei turit viska bet truksta vyro ?

Ar paliktumete Lietuva jei turit viska bet truksta vyro ?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/23 19:13:44 19:13:44

JackEU: Na nereikia suprasti viska taip vienprasmiskai - verkiau, nes buvau be galo vienisa, o patogus gyvenimas del kitu suprantamu priezasciu: gerai sekesi megstamas darbas, buvau gerbiama, gavau nelietuviska atlyginima. Bet pasirinkau mylimaji. Paprasta, ar ne?

Labai romantiska, ir kazkur girdeta - butent del tos vienatves kurios tas vienas zmogus negali atstoti kaip cia Alias issake, neretai viskas apsivercia aukstyn kojom ir tenka grizti atgal, nes: kalba kita, televizija ne tas reklamas rodo (serijalai irgi per kelis sezonus i prieki nei LT), issiverkti nera kam, giminaiciai nesupras kaip tu uzsienyje gali verkti juk, parduotuveje tik klausia kaip laikais bet istikruju visiems nusispjaut, paklausti normaliai vistiek neismoksi nors ir anglu kalba zinai geriau gramatiskai nei vietiniai - vienu zodziu silpnesnem ir ypac moterims tas ilgainiui susiveda i depresija, kuri savo ruoztu priveda prie verkimo pries ir po visko kas anksciau budavo normalu ir dziuginancio abiem... O vyras juk darbe, ant telefono kabeti pastoviai negali, verkti kartu nesutinka, egoistas ir nedorelis, kam cia mane atsitempe ???
Girdeta ane ? Ar visiems taip ?[/quote]

Na, daug tiesos pavaizdavote, bet kai ka ir groteskiskai. Apibudinsiu: vienai moteriai uzsienyje nera ko buti. Nebent su vyro perspektyva.Geriausiai mane suprastu ten pabuvojusios.

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/24 01:48:16 01:48:16

panele megstati detektyvus apie boba su ilga nosim:
JackEU: sau per nosi ta ilga gal geriau kita karta o ne apie ora

I savo nosi pasiziurek. As tai bent su tavim kalbuosi. O tu del ko? del draugo, jis tave prase paklausinet? ar zingeidus?
oi tu smalsuoli

Aha, nesupykot matau, as siandiena supratau jusu uzuomina i inkilus ir medi... Na taip, kur jau man ten su jumis izvalgumu lygintis... Bet, naujas inkilas kaip ir medis kaimyno gali daugiau vaisiu duoti kad jais dziaugtis abiem is naujo. Arba bent taip atrodo ziurint i ta kaimyna, argi ne ?
Vat jums ziurint i banalu kelialapio atviruka su banalia palme ir skaidria melyna jura ir porele sedint po ja, nekyla mintis tokia kad o ka jei jus sedetumete ten vietoje jos ? Na juk kaip butu saunu ar ne ? Vyrai taip pat ziuri ir svajoja ne ka kitaip.

Todel ir atvaziuotu tokioje istorijoje visi kas bent kiek dar tiki svajonem visa kita palike ir nezlugdykite cia savo isitikinimais jei zinote kad pacios negaletumete !

nesubrendusi mergaite megstanti detektyvus su ilga nosim

N

2 įrašai

2011/06/24 07:34:44 07:34:44

JackEU: Arba bent taip atrodo ziurint i ta kaimyna, argi ne ?
Vat jums ziurint i banalu kelialapio atviruka su banalia palme ir skaidria melyna jura ir porele sedint po ja, nekyla mintis tokia kad o ka jei jus sedetumete ten vietoje jos ? Na juk kaip butu saunu ar ne ? Vyrai taip pat ziuri ir svajoja ne ka kitaip.

Todel ir atvaziuotu tokioje istorijoje visi kas bent kiek dar tiki svajonem visa kita palike ir nezlugdykite cia savo isitikinimais jei zinote kad pacios negaletumete !

Visu pirma cia susirasineji su vyru daug vyresniu uz tave.
Manau situo i daug klausimu atsakyta. Nekalbek uz visus vyrus.

Tau paciam ta paukste bus nereikalinga po to kai pazaisi, gudruti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/24 07:46:24 07:46:24

o tu bitute sakiau,kad cia visi su kaukem vieni apsimetreliai

nesubrendusi mergaite megstanti detektyvus su ilga nosim (Bitute)

N

2 įrašai

2011/06/24 08:00:30 08:00:30

NE
Nevisi.
Daug cia tokiu kuriems kaukes uzdeda.

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/24 10:10:56 10:10:56

[/quote]
Visu pirma cia susirasineji su vyru daug vyresniu uz tave.
Manau situo i daug klausimu atsakyta. Nekalbek uz visus vyrus.

Tau paciam ta paukste bus nereikalinga po to kai pazaisi, gudruti.[/quote]

kolega daug vyresnis uz mane, ar jus taip pat ir apatinius sugyventines uzsidedate kai ji nemato ? a gal i drag queen polinki turit ?
Na tokiems irgi atviruteje toje butu i ka pasvajoti - kad ir uz palme, ziuretumete pagal hormonu bangas tai i ji tai i ja, abu pakaitom glamonetumet gal...

o jei rimtai, kodel jus manot kad nera su kuo pazaisti ir be jokiu cia rasliavu kazkur ? ar vyresniam nedaeina kad galima kad ir kasdiena su kita tuo uzsiimti jei noras ir fundai isnesa ?
rimtapora <> xxxvienamkartui

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/24 10:25:25 10:25:25

JackEU:

kolega daug vyresnis uz mane, ar jus taip pat ir apatinius sugyventines uzsidedate kai ji nemato ? a gal i drag queen polinki turit ?
Na tokiems irgi atviruteje toje butu i ka pasvajoti - kad ir uz palme, ziuretumete pagal hormonu bangas tai i ji tai i ja, abu pakaitom glamonetumet gal...

del to ir reikia nuotrauku, nes cia tiek apsimeteliu, kad pakvietus i pasimatyma voveruska gali ateiti koks kazlekas arba tikras lepsis

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/28 08:34:42 08:34:42

pabaigai sios temos - dekui visiems pasidalinusiems ismintimi ir sekmes!

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/28 08:58:39 08:58:39

Neturiu nieko, bet Lietuvą palikčiau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/28 09:50:27 09:50:27

Tai del to tu ja ir paliktum, kad nieko neturi. Ir del to, kad ka nors gautum?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume