Perskaičiau porą JackEU sukurtų temų ir reakcijų į jas (sureagavau ir aš ). Oj patinka man šis manipuliatorius su savo temom Jei būtų personažas, tai neabejotinai King Julien iš "Madagaskaro" ) Čia nuoširdžiai sakau.
Dabar atsakant į klausimą (man nelabai svarbu, kieno tai situacija ir ar išvis ji reali). Aš važiuočiau. Ir man nesvarbu, kad kažkas komentuoja, kad padori mergina nevažiuotų ir panašiai. Esu vieniša, savarankiška, nemažai pasiekusi, išsilavinusi, turinti moralines nuostatas ir tvirtas vertybes mergina. Ir tai, kad sutikčiau važiuoti po mėnesio pažinties nieko bendra su mano morale neturi. Tai turi bendro su mano jaunyste, nepriklausomybe ir spontaniškumu. Iš tiesų, nemanau, kad pats vyriškis tikrai jau taip nusteikęs po mėnesio sumesti skudurėlius. Taip kad tik "zondinis" vizitas būtų ne pro šalį. Tada ir nusprestų abu, ar nori kartu būti, ar ne. O dėl jausmų, tai manau, kad gal jie ir yra. Tiesiog, čia klausimas yra tas, kad vienas žmogus tau negali atstoti viso tai, ko atsisakai. Nes palikti tektų irgi mylimus žmones, todėl kad ir kokia meilė bebūtų, na... būkim realistais...ji negali visko atstoti.