Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar paliktumete Lietuva jei turit viska bet truksta vyro ?

Ar paliktumete Lietuva jei turit viska bet truksta vyro ?

Alias

A

10 įrašai

2011/06/22 21:03:04 21:03:04

Perskaičiau porą JackEU sukurtų temų ir reakcijų į jas (sureagavau ir aš ). Oj patinka man šis manipuliatorius su savo temom Jei būtų personažas, tai neabejotinai King Julien iš "Madagaskaro" ) Čia nuoširdžiai sakau.

Dabar atsakant į klausimą (man nelabai svarbu, kieno tai situacija ir ar išvis ji reali). Aš važiuočiau. Ir man nesvarbu, kad kažkas komentuoja, kad padori mergina nevažiuotų ir panašiai. Esu vieniša, savarankiška, nemažai pasiekusi, išsilavinusi, turinti moralines nuostatas ir tvirtas vertybes mergina. Ir tai, kad sutikčiau važiuoti po mėnesio pažinties nieko bendra su mano morale neturi. Tai turi bendro su mano jaunyste, nepriklausomybe ir spontaniškumu. Iš tiesų, nemanau, kad pats vyriškis tikrai jau taip nusteikęs po mėnesio sumesti skudurėlius. Taip kad tik "zondinis" vizitas būtų ne pro šalį. Tada ir nusprestų abu, ar nori kartu būti, ar ne. O dėl jausmų, tai manau, kad gal jie ir yra. Tiesiog, čia klausimas yra tas, kad vienas žmogus tau negali atstoti viso tai, ko atsisakai. Nes palikti tektų irgi mylimus žmones, todėl kad ir kokia meilė bebūtų, na... būkim realistais...ji negali visko atstoti.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/22 21:08:53 21:08:53

Svečias:
svetlana: Mano situacija priesinga - atsisakiau patogaus gyvenimo uzsienyje del mylimojo ir grizau i Lietuva. Kol kas nesigailiu, nes meile ir buvimas kartu man uz viska svarbiau. Bet prisipazinsiu, jei neduokdie netekciau to - isvaziuociau i užsieni pas patikusi vyra. Lietuva man taptu tuscia. O draugu ir artimuju neprarasciau, kaip ir nepraradau metus gyvenusi Anglijoje.

tai kad anskciau sakei kad tau blogai tam uzsienyje,verkei kad nori grizti, kada cia taip jau persimanei,kad gyvenimas ten tapo patogus???

Na nereikia suprasti viska taip vienprasmiskai - verkiau, nes buvau be galo vienisa, o patogus gyvenimas del kitu suprantamu priezasciu: gerai sekesi megstamas darbas, buvau gerbiama, gavau nelietuviska atlyginima. Bet pasirinkau mylimaji. Paprasta, ar ne?

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/23 05:53:59 05:53:59

Alias: Perskaičiau porą JackEU sukurtų temų ir reakcijų į jas (sureagavau ir aš ). Oj patinka man šis manipuliatorius su savo temom Jei būtų personažas, tai neabejotinai King Julien iš "Madagaskaro" ) Čia nuoširdžiai sakau.

Dabar atsakant į klausimą (man nelabai svarbu, kieno tai situacija ir ar išvis ji reali). Aš važiuočiau. Ir man nesvarbu, kad kažkas komentuoja, kad padori mergina nevažiuotų ir panašiai. Esu vieniša, savarankiška, nemažai pasiekusi, išsilavinusi, turinti moralines nuostatas ir tvirtas vertybes mergina. Ir tai, kad sutikčiau važiuoti po mėnesio pažinties nieko bendra su mano morale neturi. Tai turi bendro su mano jaunyste, nepriklausomybe ir spontaniškumu. Iš tiesų, nemanau, kad pats vyriškis tikrai jau taip nusteikęs po mėnesio sumesti skudurėlius. Taip kad tik "zondinis" vizitas būtų ne pro šalį. Tada ir nusprestų abu, ar nori kartu būti, ar ne. O dėl jausmų, tai manau, kad gal jie ir yra. Tiesiog, čia klausimas yra tas, kad vienas žmogus tau negali atstoti viso tai, ko atsisakai. Nes palikti tektų irgi mylimus žmones, todėl kad ir kokia meilė bebūtų, na... būkim realistais...ji negali visko atstoti.

Lenkiu galva, isryskinot mane visame grazume, siunciu pukuotaji su didelem akim (kas beja TURI uzgozti viska ir tooooks jau mielas moterims juk, nors ir ziurkenas tas nelaimingas) i derybas

Aciu uz nuosirdzia nuomone, vadinasi sansu kolega turi!

A jus beja 'isipaisote' i ieskanciu sarasa ?

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/23 06:11:00 06:11:00

Na nereikia suprasti viska taip vienprasmiskai - verkiau, nes buvau be galo vienisa, o patogus gyvenimas del kitu suprantamu priezasciu: gerai sekesi megstamas darbas, buvau gerbiama, gavau nelietuviska atlyginima. Bet pasirinkau mylimaji. Paprasta, ar ne?[/quote]

Labai romantiska, ir kazkur girdeta - butent del tos vienatves kurios tas vienas zmogus negali atstoti kaip cia Alias issake, neretai viskas apsivercia aukstyn kojom ir tenka grizti atgal, nes: kalba kita, televizija ne tas reklamas rodo (serijalai irgi per kelis sezonus i prieki nei LT), issiverkti nera kam, giminaiciai nesupras kaip tu uzsienyje gali verkti juk, parduotuveje tik klausia kaip laikais bet istikruju visiems nusispjaut, paklausti normaliai vistiek neismoksi nors ir anglu kalba zinai geriau gramatiskai nei vietiniai - vienu zodziu silpnesnem ir ypac moterims tas ilgainiui susiveda i depresija, kuri savo ruoztu priveda prie verkimo pries ir po visko kas anksciau budavo normalu ir dziuginancio abiem... O vyras juk darbe, ant telefono kabeti pastoviai negali, verkti kartu nesutinka, egoistas ir nedorelis, kam cia mane atsitempe ???
Girdeta ane ? Ar visiems taip ?

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/23 06:16:59 06:16:59

[quote="mangofruit"]Senai nedalyvauju diskusijose, bet sikart norisi ikisti trigrasi, taigi:
ar senai mergina pazysta ta svajoniu vyruka is sauleto krasto? Kur tas sauletas krastas-turkija,graikija, ispanija, italija, portugalija? visos jos grazios, bet beveik bankrutavusios.
ar moka mergina kalba tos salies, kur zada vaziuoti? (( -pvz. Ispanijoj praktiskai niekas nekalba angliskai - valdiskose istaigose taves praso atsivest verteja (jei nemoki kalbos);
ar turi bent ideja apie tai, kaip susirasti ten darba?
ar zino kad pietieciu temperamentas ugningas ir jie nelabai pakencia priestaravimu. Beveik visur iki siol dar vyro zodis seimoj lemiamas?ar ji zino, kad moraline nasta slegia labiau,nei fizine negalia?

Nevaziuociau ir as i viduriniuosius rytus ne uz ka, ten gimstama su durklu rankoj, apaugama seriais ne prasciau uz bezdzione ir visa gyvenima skutamasi KAKLA, ne barzda, kad bent atrodyti panasiu i zmogu!
Visa kita neturi prasmes siai istorijai, sorry.

nesubrendusi mergaite

N

4 įrašai

2011/06/23 06:31:34 06:31:34

JackEU: Girdeta ane ? Ar visiems taip ?

Įeikite pro ankštus vartus, nes erdvūs vartai ir platus kelias veda į pražūtį, ir daug yra juo įeinančių.O ankšti vartai ir siauras kelias veda į gyvenimą, ir tik nedaugelis jį randa”.Mt 13-15

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/23 07:01:31 07:01:31

nesubrendusi mergaite:

Įeikite pro ankštus vartus, nes erdvūs vartai ir platus kelias veda į pražūtį, ir daug yra juo įeinančių.O ankšti vartai ir siauras kelias veda į gyvenimą, ir tik nedaugelis jį randa”.Mt 13-15

nihilizmu kvepia. Atsuk kita zanda jei gavai per viena ? Miela mergaite, tikejimas neisgelbes, o dar ir pasinaudos jei gyvendama kaip pelyte kuria diena uzsimirsus ar tycia atsuksi abu...

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/06/23 07:27:15 07:27:15

JackEU:
nesubrendusi mergaite:

nihilizmu kvepia. Atsuk kita zanda jei gavai per viena ? Miela mergaite, tikejimas neisgelbes, o dar ir pasinaudos jei gyvendama kaip pelyte kuria diena uzsimirsus ar tycia atsuksi abu...

O tu tikrai esi įsitikinęs, kad geriausiai už visus viską žinai? Ir amžių patikrintus dalykus vadini nihilizmu? Tai tu esi pats sau dievas? Oho.
Nežinojimas, abejojimas ir klausimai veda į ieškojimą, o tuo pačiu į atradimus. Keliaujame.
"Žinojimas" uždaro žmogų savo siaurame suvokime ("aš geriausiai žinau").
Bet... kaip sakoma... gyvenimas tęsiasi. Ir nežinai, ar ryt nuomonė ir požiūris nepasikeis. Linkiu.

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/23 07:39:49 07:39:49

lucy: Vaje, tik dabar pamačiau, kad autorius yra vyras, o galvojau, kad su pradedančiąja barakūda susirašinėju Tai dabar situaciją matau kitaip: jei moteris sako, kad nenori dėl jūsų palikti savo šalies, tai yra, aišku, graži atmazkė, bet vis dėlto tikra tiesa: jūs jai ne per daug reikalingas, tėvuk Bet pats, žiūriu, iš narcizų giminės - keliasdešimt metų buvo vedęs, o jaučiasi "pačiame žydėjime" ir įsitikinęs, kad visos jam čia ant kaklo ruošiasi pulti... tik dėl visa ko registruojasi darnioj poroj o dabar leiskit garsiai nusikvatoti

Velgi, mieloji Lucy, stebiuosi jusu izvalgumu. Zinote as is lietuviu kalbos gaudavau dvejetus mokykloje (beja uz kirciavima, ne uz kanduma poteksteje ar gramatikos nemokejima), bet tai buvo tikrai senai, atvirai jums prisipazindamas as stebiuosi, kad is viso sugebu rasyti dar, kaip man atrodo ir gana sklandziai ir aiskiai po tiek metu. Bet va, susimoviau, 'keliasdesimt' issirutuliojo is prancuzu noro skaicius prideti vienas prie kito ir taip pasakyti 35 - siuo atveju turimas omenyje laikotarpis turi buti suprantamas kaip 10 + keli, o ne 10 x n
Persiprasau daves tema apie senioku sugebejimus po tiek metu, pasijuokime kartu, nu kas pas juos vaziuotu juk sveikam prote jei seniokas nebutu kosk netoli mirties milijonierius be vaiku ir anuku...
Taigi, ne taip supratot mieloji, bet aciu uz komentara, matau kad noretumete paflirtuoti, bet nedristate gal ?

nesubrendusi mergaite

N

4 įrašai

2011/06/23 07:42:33 07:42:33

pagal vaisius, atskirsi.
Zmogau ir istorija si tava.
Vyrai nesidalina tarpusavyje jausmais ir isgyvenimais(dauguma). Zinai kodel?! todel, kad tai pamina VYRISKUMA. ir dar "draugo" akivaizdoje.
Ir sios tavo dvi temos sukurtos atrodo taip, kaip katik katinas zaide su siulais tavo galvoje?!
Tu pats klausi ar sutiktu, kad mergina atvaziuotu ir pats kartu nenori!
Todel, kad jos atvaziuotu ne pas tave, o i tavo "pinigus". Taip kaip atvaziuotu taip ir isvaziuotu.
Ir tame tarpe tu vistiek jaustums vienas, todel kad esi reikalingas kaip pinigine.
Tai kam tada reklama apie geri? o tam, kad prisisaukti potencialiai naivias arba tas kurios lengvabudes.

Todel ir jovalas ka tu cia rasai.
Tai savaitei atvaziuotu tai isimylejusiam draugui blogai.
Ar dabar supranti kuo cia kvepia?!
Kvepia, savimi nepasitikincio rasliava ir "durneliu" paieska.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume