Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar paliktumete Lietuva jei turit viska bet truksta vyro ?

Ar paliktumete Lietuva jei turit viska bet truksta vyro ?

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/22 10:24:12 10:24:12

draugui kur neskambina... - as pilnai suprantu kad tamsta nevirskinat temu kur pacio nieks neklausia, pazystamas jausmas ir man, ateina tai su padetimi ir poziuriu i kitus, sindromas vyriskos didybes dar vadinasi, nes juk taip norisi isikisti ir kazka apibendrinti, supaprastinti ir pateikti kaip niekala kuri vat jei jau pats butum dares tai ilgai burnos nevarstes va taip ir butum uzbaiges, argi ne ?

Siuo atveju, kolega, mes visiskai vienodi - as irgi teiraujuosiu kito labui, kuriam vat tokia istorija ir nutiko su dar neaiskia baigtimi, kankinasi, dvejoja, svajoja, nerimsta, nemiega ir t.t. O cia sakau nu reik paklausti mielu tautieciu siuolaikiniu, gal ka ir paaiskins labai vienareiksmiskai ir paprastai, pasidalins patirtimi, patars i ka ziureti ir ko bijoti, kam teikti reiksme, i ka nereaguoti, bet taip kaip tu cia - trumpai ir aiskiai kad butu.
Taip kad - dalinkites, tikrai idomu.

As beja irgi anketa uzpildes laukiu kazko tokio kaip pasiseke (arba ne) mano kolegai...

nesubrendusi mergaite

N

4 įrašai

2011/06/22 10:41:12 10:41:12

JackEU: draugui kur neskambina... - as pilnai suprantu kad tamsta nevirskinat temu kur pacio nieks neklausia, pazystamas jausmas ir man, ateina tai su padetimi ir poziuriu i kitus, sindromas vyriskos didybes dar vadinasi, nes juk taip norisi isikisti ir kazka apibendrinti, supaprastinti ir pateikti kaip niekala kuri vat jei jau pats butum dares tai ilgai burnos nevarstes va taip ir butum uzbaiges, argi ne ?

Ne. Visu pirma as nekalbeciau kito vardu. Antra, budamas subrendes, neklausciau antrojo apie ka gali manyti trecias. Nemanau, kad mes vienodi tai jau tikrai. As pats pasakysiu uz save, ka as virskinu, kur niekalai ir kur ne. Nespeliok!
As savo smalsuma patenkinau.

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/22 11:01:30 11:01:30

nesubrendusi mergaite:
JackEU: draugui kur neskambina... - as pilnai suprantu kad tamsta nevirskinat temu kur pacio nieks neklausia, pazystamas jausmas ir man, ateina tai su padetimi ir poziuriu i kitus, sindromas vyriskos didybes dar vadinasi, nes juk taip norisi isikisti ir kazka apibendrinti, supaprastinti ir pateikti kaip niekala kuri vat jei jau pats butum dares tai ilgai burnos nevarstes va taip ir butum uzbaiges, argi ne ?

Ne. Visu pirma as nekalbeciau kito vardu. Antra, budamas subrendes, neklausciau antrojo apie ka gali manyti trecias. Nemanau, kad mes vienodi tai jau tikrai. As pats pasakysiu uz save, ka as virskinu, kur niekalai ir kur ne. Nespeliok!
As savo smalsuma patenkinau.

saunu, malonu kad pasisakete. Gal tiesiog ne visi turi draugu kuriais verta rupintis ?

nesubrendusi mergaite

N

4 įrašai

2011/06/22 11:04:55 11:04:55

Ten kur vartojimas ir rinkos ekonomika- DRAUGU NERA

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/06/22 12:29:28 12:29:28

Palikčiau Lietuvą dėl mylimo ir mylinčio vyro, o ne dėl vyro, kuris turi „ gera uztikrinta darba, geras pajamas, gyvena geroje, tolimoje ir sauletoje salyje''.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/06/22 12:33:41 12:33:41

Senai nedalyvauju diskusijose, bet sikart norisi ikisti trigrasi, taigi:
ar senai mergina pazysta ta svajoniu vyruka is sauleto krasto? Kur tas sauletas krastas-turkija,graikija, ispanija, italija, portugalija? visos jos grazios, bet beveik bankrutavusios.
ar moka mergina kalba tos salies, kur zada vaziuoti? (( -pvz. Ispanijoj praktiskai niekas nekalba angliskai - valdiskose istaigose taves praso atsivest verteja (jei nemoki kalbos);
ar turi bent ideja apie tai, kaip susirasti ten darba?
ar zino kad pietieciu temperamentas ugningas ir jie nelabai pakencia priestaravimu. Beveik visur iki siol dar vyro zodis seimoj lemiamas?ar ji zino, kad moraline nasta slegia labiau,nei fizine negalia?

JackEU: Istorija tokia: vyras anksciau vedes kitataute svetimoje salyje issiskiria po keliasdesimties metu kartu del nesuderinamu bruozu isyskejusiu po tiek metu gyvenimo kartu, jauciasi paciame jegu zydejime bei ilgisi gimtines bei kaip jam atrodo nuostabiu ir vienisu Lietuvos amazoniu kurios tik ir nori jam ant kaklo uzsikarti. Randa jis ta ko ieskojo, taciau... cia istorija komplikuojasi taip: ji - viska turinti isskyrus vyra, pazintys, draugai, darbas, privalumai prie jo ir t.t. Jis - viska ko reikia geram seimyniniam gyvenimui svetur, gera uztikrinta darba, geras pajamas, gyvena geroje, tolimoje ir sauletoje salyje, na ir siek tiek nastos is buvusios santuokos kuri tera tik moraline.
Taigi, mielos paneles (vyru nuomone neidomi) - ar paliktumete viska Lietuvoje jei gautumete proga su visam isvaziuoti i tolima ir sauleta sali pas toki vyruka ? Kiek jums butu svarbus draugu rato netekimas, giminiu ir tevu nebuvimas salia, svetima kalba ir aplinka ? Beja, jei jums butu apie 30, nevedusi ir be vaiku ?

Lucy

L

5 įrašai

2011/06/22 15:53:23 15:53:23

Vaje, tik dabar pamačiau, kad autorius yra vyras, o galvojau, kad su pradedančiąja barakūda susirašinėju Tai dabar situaciją matau kitaip: jei moteris sako, kad nenori dėl jūsų palikti savo šalies, tai yra, aišku, graži atmazkė, bet vis dėlto tikra tiesa: jūs jai ne per daug reikalingas, tėvuk Bet pats, žiūriu, iš narcizų giminės - keliasdešimt metų buvo vedęs, o jaučiasi "pačiame žydėjime" ir įsitikinęs, kad visos jam čia ant kaklo ruošiasi pulti... tik dėl visa ko registruojasi darnioj poroj o dabar leiskit garsiai nusikvatoti

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/22 16:35:45 16:35:45

JackEU:

Taigi suniekinti kazkaip niekuo nenoreta cia, taciau nenukrypstant nuo temos - butu toks itarimas juk ar ne ?

JackEU: As beja irgi anketa uzpildes laukiu kazko tokio kaip pasiseke (arba ne) mano kolegai...

Matai kaip, tu to draugo merginos lygai taip pat nepažįsti kaip ir visų čia esančių merginų.. Kaip ir esi linkęs tokią etiketę prikabinti visoms. Vadinasi ir tau pasiseks kaip tavo kolegai.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/22 20:41:35 20:41:35

Mano situacija priesinga - atsisakiau patogaus gyvenimo uzsienyje del mylimojo ir grizau i Lietuva. Kol kas nesigailiu, nes meile ir buvimas kartu man uz viska svarbiau. Bet prisipazinsiu, jei neduokdie netekciau to - isvaziuociau i užsieni pas patikusi vyra. Lietuva man taptu tuscia. O draugu ir artimuju neprarasciau, kaip ir nepraradau metus gyvenusi Anglijoje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/22 20:44:25 20:44:25

svetlana: Mano situacija priesinga - atsisakiau patogaus gyvenimo uzsienyje del mylimojo ir grizau i Lietuva. Kol kas nesigailiu, nes meile ir buvimas kartu man uz viska svarbiau. Bet prisipazinsiu, jei neduokdie netekciau to - isvaziuociau i užsieni pas patikusi vyra. Lietuva man taptu tuscia. O draugu ir artimuju neprarasciau, kaip ir nepraradau metus gyvenusi Anglijoje.

tai kad anskciau sakei kad tau blogai tam uzsienyje,verkei kad nori grizti, kada cia taip jau persimanei,kad gyvenimas ten tapo patogus???

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume