Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Nebera normaliu moteru

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/09 18:40:28 18:40:28

[quote=\"Svečias\"]Nera pranasesniu, Jo akivaizdoje mes esam visi lygus. O kita tik iliuzija, kuria sukuria kaip kurie.[/quote]

Begalybės atžvilgiu visi esame vienas ir tas pats niekas, su tuo sutinku. Bet mūsų mažame, žemiškame pasaulyje tam tikri skirtumai gali būti ir yra labai ryškūs.
Štai paminėjau pinigus (turbūt jautri tema?). Aiškiai parašiau, kad žmogus, turintis pinigų, yra pranašesnis pinigais už neturintį. Dar pavyzdžių. Žmogus baigęs kelis aukštuosius yra pranašesnis diplomais už nesugebėjųsi baigti nė mokyklos. Sveikas žmogus yra pranašesnis už ligonį. Bet tai tik atskiros gyvenimo sritys. Nei pinigai, nei diplomai, nei sveikata nėra tikslūs laimės ar gyvenimo kokybės rodikliai. Bet jeigu žmogui ieškant poros svarbus tam tikras aspektas, susijęs su jo aktualizuojamais dalykais? Tarkim yra sveikas, laisvas, niekam neįsipareigojęs žmogus. Ar ieškodamas mylimojo toks žmogus jau būtinai turi būti nenormalus, jei siekia sau lygaus būtent tose srityse (sveikatoje, laisvėje, pareigose)? Ar jis jau bus išpuikęs, jei jausis pranašesniu už įsipareigojusį ligonį ir jį atstums? Ai, nors greičiau toks žmogus tiesiog nežino, ko nori, ar ne?

P.S. man asmeniškai pinigai nėra nei vargas, nei galvos skausmas. Pinigai gyvenime tampa tokiu negatyviu akcentu tik tada, kai jų ženkliai per mažai arba per daug.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/09 18:45:46 18:45:46

Nerasite šiuo klausimu 1 bendro atsakymo, tai normalu taip ir turėtų būti. Vienintelis žmogaus pranašumas – būti laimingam, o tai kas jį tokiu daro jau priklauso nuo individo. Vieniem gal tai pinigai, kitiems gal tai meilė, gera sveikata, o žmogus gana kvailas padaras, kai turi gerai nori dar geriau. Kalbėti apie kažkokius nušvitimus mirties akimirką vėlgi yra tuščias reikalas, mes gimstame tam, kad mirtume tai yra faktas ir jokie kiti pranašumai to nepakeis. Gyvenimas lyg pridegta cigaretė, kuri vis smilksta, smilksta, kol pagaliau užgesta ir tik nuo tavęs priklauso, kaip tu ją surūkysi ar su pasimėgavimu ar su suraukta nosim. Jeigu mirties akimirką(kaip ir bet kurią kitą ) aš jausiuos laimingas, vadinas gyvenau teisingai, dėl nieko nesigailiu, ačiū ir sudiev. Man to pakanka.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/09 19:35:54 19:35:54

Svečias:
Begalybės atžvilgiu visi esame vienas ir tas pats niekas, su tuo sutinku. Bet mūsų mažame, žemiškame pasaulyje tam tikri skirtumai gali būti ir yra labai ryškūs.
Štai paminėjau pinigus (turbūt jautri tema?). Aiškiai parašiau, kad žmogus, turintis pinigų, yra pranašesnis pinigais už neturintį. Dar pavyzdžių. Žmogus baigęs kelis aukštuosius yra pranašesnis diplomais už nesugebėjųsi baigti nė mokyklos. Tarkim yra sveikas, laisvas, niekam neįsipareigojęs žmogus. Ar ieškodamas mylimojo toks žmogus jau būtinai turi būti nenormalus, jei siekia sau lygaus būtent tose srityse (sveikatoje, laisvėje, pareigose)? Ar jis jau bus išpuikęs, jei jausis pranašesniu už įsipareigojusį ligonį ir jį atstums? Ai, nors greičiau toks žmogus tiesiog nežino, ko nori, ar ne?

P.S. man asmeniškai pinigai nėra nei vargas, nei galvos skausmas. Pinigai gyvenime tampa tokiu negatyviu akcentu tik tada, kai jų ženkliai per mažai arba per daug.

Tik du diplomai? kaip nuobodu!
Nuobodu. Pasikabink tu tuos diplomus ant priekinio stiklo. Banko saskaita iskelk kaip veliava. Tu kurie kadrins prasyk sveikatos patikrinimo pazymejimo.
Oi pasimirsau. Nepamirsk, kad tie kurie 'turi" du diplomus kels tokius pat "aukstus" reikalavimus.
Zinai kaip gatveje sakoma?! (neuzpyk, netaikau asmeniskai) dejau as skersa ant tavo tu diplomu! poxui kiek ju, kai jie kruvoje. Tiesiog nuobodu. Sekmes sporte.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/09 19:57:35 19:57:35

Svečias:
Svečias:
Štai paminėjau pinigus (turbūt jautri tema?). Aiškiai parašiau, kad žmogus, turintis pinigų, yra pranašesnis pinigais už neturintį. Dar pavyzdžių. Žmogus baigęs kelis aukštuosius yra pranašesnis diplomais už nesugebėjųsi baigti nė mokyklos. Tarkim yra sveikas, laisvas, niekam neįsipareigojęs žmogus. Ar ieškodamas mylimojo toks žmogus jau būtinai turi būti nenormalus, jei siekia sau lygaus būtent tose srityse (sveikatoje, laisvėje, pareigose)? Ar jis jau bus išpuikęs, jei jausis pranašesniu už įsipareigojusį ligonį ir jį atstums? Ai, nors greičiau toks žmogus tiesiog nežino, ko nori, ar ne?

Tik du diplomai? kaip nuobodu!
Nuobodu. Pasikabink tu tuos diplomus ant priekinio stiklo. Banko saskaita iskelk kaip veliava. Tu kurie kadrins prasyk sveikatos patikrinimo pazymejimo.
Oi pasimirsau. Nepamirsk, kad tie kurie 'turi" du diplomus kels tokius pat "aukstus" reikalavimus.
Zinai kaip gatveje sakoma?! (neuzpyk, netaikau asmeniskai) dejau as skersa ant tavo tu diplomu! poxui kiek ju, kai jie kruvoje. Tiesiog nuobodu. Sekmes sporte.

O kam tas pyktis? Juk moteris (spėju, kad moteris) iš principo teisi. Juk ji nekalba apie save asmeniškai ir galbūt nesirenka pagal nurodytus kriterijus, bet iš esmės ji teisi.
Kiekvienas dalykas, kurį mes turime prieš kitą - ar tai būtų žinios, sveikata, patirtis, verslumas, diplomai, išvaizda, gebėjimas bendrauti, charizma ir t.t., ar tai būtų materialūs dalykai ar dvasiniai, ar suteikiantys žmogui saugumą ar galimybes, bet bendruoju atveju yra pranašumas. Kam tai neigti?
Kitas dalykas, kad nereikia tuo puikuotis, bet negalima smerkti žmonių, kurie turi galimybę rinktis ir renkasi. Tai jų teisė.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/09 20:24:29 20:24:29

Mes ir renkamės vyresnio amžiaus patikimus, kultūringus, saugius vyrus. O ir vyresnio amžiaus vyriškiai susigrąžina su mumis kažkada jaunystėje prarastas pozicijas. Neseniai Lietuvoje vyko apklausa tarp studenčių ir gimnazisčių, kurios rezultatai parodė, kad būtent juos moterys vertina kaip geriausius seksualinius partnerius ir patikimus draugus, šalia kurių jaučiasi saugiai ir patogiai, be baimės būti sumuštai ar parduotai babajams. Sidabru pasipuošę vyro plaukai ir užtikrintas stilius - tai tas, apie ką slapta svajoja dauguma dailiosios lyties atstovių. Pacukai moka tik keiktis, vogti, muštis ir iš merginų tyčiotis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/09 20:53:47 20:53:47

ugnelė.: Kitas dalykas, kad nereikia tuo puikuotis, bet negalima smerkti žmonių, kurie turi galimybę rinktis ir renkasi. Tai jų teisė.

matai kaip?! niekas ir ndraudzia rinktis. Rinkis.
O as ir neklausiau ar sis zmogus moka gaminti alu. Ar jo deme (ar "deme') issiskalbe, po kurio pirmojo karto nepavyko isskalbti?
O as ir neneigiu fakto galima "santarve" is issiskaiciavimo. TAS KURIS SKAICIUOJA, BUS SUSKAICIUOTAS. Bet Meiles Moteris nori be skaiciu!!!!
Kalbu tik apie pranasuma. Kas kuri?! todel ir linkiu sekmes sporte.
"Vyras kaip siena", o veliau, kad tik vienisam nesijausti.

Ps rinktis ir as tame tarpe, kiek mes daug ismanome apie gebejima rinktis

Man sis testinumas skamba "stai as tokia puiki". Nekalbesiu uz kitus. As matau "diplomus', man hm. As ieskociau Moters. Diplomai jos veikloje.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/09 21:45:19 21:45:19

Šiaip ne aš tą ''protmūšį'' užvedžiau ir, beje, žinau, su kuo lendu į ginčą:) Tavęs nesumaišysi su niekuo:)
Kalbu ne apie savo rinkimąsi, manęs tai jau seniai nebeliečia, bet turiu teisę turėti savo nuomonę, kuri, beje, labiausiai formavosi bebūnant čia.
Nežinau - buvai tu čia registruotas ar nebuvai, tikrai nežinau. Spėju, kad ne.
Tai va, o aš grynai savo asmeniniais pastebėjimais galiu pasakyti štai ką: vyrai renkasi!
Renkasi pagal išvaizdą pirmiausiai, paskui žiūri, kiek tu laisva, ar dirbi, kiek vaikų, koks išsilavinimas...
Taip, aš mėgdavau kalbėtis šiomis temomis pasimatymų kavagėriuose. Tai labai ,,einanti'' tema, net kai abiems pusėms aišku, kad toliau niekas nevyks. Tai pasakyk man, kodėl jie renkasi? Būdavo prisipažįsta, kad anketoje užsirašė ,,nebaigtas aukštasis'', nors nebaigę vidurinės, nes anot jų ,,visai neblogai būtų pakabinti su aukštuoju''. Na pasakyk man, kodėl? Kodėl jau iš pat pradžių labai skeptiškai žiūrima į stambesnes, į turinčias kelis vaikus? Juk tai irgi rinkimasis! Dar net nepažįstant žmogaus, kuris, galbūt, galėtų tapti tavo pačiu mylimiausiu, o jis nurašomas dėl priežasčių, kurias aš arba tu įvardintume kaip išskaičiavimą.
Taip, aš pripažįstu, kad pirma visko turi eiti Meilė. Taip, aš esu ,,paaukojusi'' ne vieną labai perspektyvią partiją, nes nebuvo meilės ir nebūtų atsiradę. Bet nereikia neigti, kad pirminiame etape vistik rinkimasis yra, norime mes to ar ne. Ir jis vyksta pagal kiekvienam žmogui težinomus kriterijus.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/10 05:14:40 05:14:40

"Šiaip ne aš tą ''protmūšį'' užvedžiau ir, beje, žinau, su kuo lendu į ginčą:) Tavęs nesumaišysi su niekuo:)"
Man tai ne "protmusis" ir ne gincas. Labiau diskusija, kuri veda saves pazinimo link. Gal tai akistata pries save ir pries nuomone del kurios pasitikrinu.
"Renkasi pagal išvaizdą pirmiausiai, paskui žiūri, kiek tu laisva, ar dirbi, kiek vaikų, koks išsilavinimas...
Taip, aš mėgdavau kalbėtis šiomis temomis pasimatymų kavagėriuose. Tai labai ,,einanti'' tema, net kai abiems pusėms aišku, kad toliau niekas nevyks. Tai pasakyk man, kodėl jie renkasi?"
na jie suskaiciavo, po to tu suskaiciavai. Renkasi todel, kad taip is pradziu sutverti, zmogui (ne moterim : ) ) negera buti vienam.
"Būdavo prisipažįsta, kad anketoje užsirašė ,,nebaigtas aukštasis'', nors nebaigę vidurinės, nes anot jų ,,visai neblogai būtų pakabinti su aukštuoju''. Na pasakyk man, kodėl?"
Hm. Nelabai galiu komentuoti uz kitus. Manau, kompleksuoja. Antraip zino, kad bus suskaiciuoti, nepasitiki savimi. Treciaip. Hm moteris su aukstuoju ar "aukstuoju" daznai sutinkama valstybiniame sektoriuje. Kas garantuoja pajamas, o nieko nebaiges vyriskis labiau sutinkamas "statybose". Kas negarantuoja siai dienai pajamu. Ketvirtaip, alfonsiukai, narciziukai....
"Kodėl jau iš pat pradžių labai skeptiškai žiūrima į stambesnes, į turinčias kelis vaikus? Juk tai irgi rinkimasis! Dar net nepažįstant žmogaus, kuris, galbūt, galėtų tapti tavo pačiu mylimiausiu, o jis nurašomas dėl priežasčių, kurias aš arba tu įvardintume kaip išskaičiavimą."
Sioje vietoje prasedejau valanda. Tam, kad atsakyti, tureciau atversti visa praeita.
Neturinti vaiku jauna mergina turi laikina pranasuma (tiems kurie skaiciuoja)
"Taip, aš pripažįstu, kad pirma visko turi eiti Meilė. Taip, aš esu ,,paaukojusi'' ne vieną labai perspektyvią partiją, nes nebuvo meilės ir nebūtų atsiradę. Bet nereikia neigti, kad pirminiame etape vistik rinkimasis yra, norime mes to ar ne. Ir jis vyksta pagal kiekvienam žmogui težinomus kriterijus."
Manau pirma turetu eiti gebejimas pamatyti zmogu be kaukiu. Ta vaika kuris tavyje. Po jos beprotybe ir greta jos Meile.
O as ir neneigiau apie gebejimus rinktis kas jau kas zmogus tai "moka" daryti. As apie zmogu be kaukiu.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/10 07:50:30 07:50:30

ugnelė.: galimybes, bet bendruoju atveju yra pranašumas. Kam tai neigti?

Sita praleidau Pranasumas versle. Poroje vienas kito papildymas ir palaikymas. Manau tai turetu tureti nuolatini testinuma augti. Kitaip, su kuo susidesi tuo ir tapsi. (neliks ir pranasumo)
Uzduokit pacios sau klausima. Kodel "kartais" subrendusios pasituricios moterys daro posuki i kaire. Keisdamos gera vyra (pasiturinti, su trim diplomais) i Maco.

Svečias: Mes ir renkamės vyresnio amžiaus patikimus, kultūringus, saugius vyrus. O ir vyresnio amžiaus vyriškiai susigrąžina su mumis kažkada jaunystėje prarastas pozicijas. Neseniai Lietuvoje vyko apklausa tarp studenčių ir gimnazisčių, kurios rezultatai parodė, kad būtent juos moterys vertina kaip geriausius seksualinius partnerius ir patikimus draugus, šalia kurių jaučiasi saugiai ir patogiai, be baimės būti sumuštai ar parduotai babajams. Sidabru pasipuošę vyro plaukai ir užtikrintas stilius - tai tas, apie ką slapta svajoja dauguma dailiosios lyties atstovių. Pacukai moka tik keiktis, vogti, muštis ir iš merginų tyčiotis.

Renkasi teva ar vyra?!
Dukra ar jaunyste?

spinduleliai

S

14 įrašai

2011/03/10 08:19:50 08:19:50

tikrai yra daug normaliu moteru, kurios nori bendrauti ir surasti savo antra puse, taciau vyru yra nedaugelis kurie nori kazko rimto. visi tik siulo savo tel. nr. ir kuo greiciau nori susitikti. as tai suprantu kaip trumpas pazintis, kurios tikrai nedomina daugelio moteru. manau galima pabendrauti internetu ir atsirinkti kas tinka o kas ne ir tik tada lakstyti i pasimatymus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume