Nenoriu suasmeninti klausimo, tačiau kokią moterį laikytumėte "normalia", bent jau kokios savybės jums butų pageidautinos?
Tiesiog paminėsiu sąvybes, kurios man patinka.
Amžius: 22 – 28 (nėra griežtas)
Ūgis: 160 – 175 сm.
Sudėjimas: vidutinis, lieknas, atletiškas.
Šeima: netekėjusi
Vaikų skaičius: neturi
Svarbu, kad mergina būtų moteriška, ilgesni plaukai - begalo gražu, didelės akys – silpnybė . Bendraujanti, turinti humoro jausmą, emociškai stabili(draugas kuris neturi pinigėliu žinau jūs vėl man pulsite aiškinti, kad moteris kaip jūra, bet jokioje jūroje negali vyrauti pastovi audra), nevaldinga, optimistė, tolerantiška kitų atžvilgiu, ambicinga, tačiau ne egoistė – be jos aplink egzistuoja ir „kiti dangaus kūnai“ ne vien ji – „Saulė“, pasitikinti savimi – žinanti, kad yra graži ir be perdėtų klausimų ar liaupsių(nereiškia kad jų nebus).
Mėgstanti filmus, muziką, literatūrą, meną, gamtą, keliones, vaikus. Nepraleidžianti progos kartu eksperimentuoti virtuvėje ir pasimėgauti naujais gurmaniškais patiekalais, jeigu jau nutiktų taip, kad yra vegetarė – žiūrėti punktą tolerantiška kitų atžvilgiu. Mėgstanti kartu leisti laiką, tačiau sugebanti būti nevisiškai priklausoma nuo artimo žmogaus ir esant reikalui galinti skirti erdvės tiek sau, tiek artimam žmogui. Santykiuose kylančias problemas sprendžia pirma su draugu, o ne jos draugėmis ar šeimos nariais.
Suprantanti, kad vyrų smegenys veikia truputį kitaip nei moterų – jeigu vyras 15 min. spokso į vieną tašką, dar nereiškia, kad jis kažką galvoja ar tuo labiau slepia. Suvokianti, kad vyrai yra gana prasti multitasker‘iai, todėl visi prašymai per futbolo ar krepšinio rungtynes yra girdimi, tačiau nefiksuojami, pakartoti po jų bus vykdomi ir visas dėmesys bus skiriamas jums. Vyrai nėra ekstrasensai ar telepatai, nekalbadienių ir tylaus pykčio priežasčių mes nesuprantame, visa tai geriausia pateikti žodiniu ar bent rašytiniu formatu, kad suprastume ką padarėme blogai.
edit: Pamiršau paminėti vieną iš svarbesnių – sveikas stiliaus pojūtis, suprantu mergina turi atrodyti elegantiška ir seksuali, tačiau mano galva pusplikis užpakaliukas daugiau skirtas paplūdimiui ar miegamajam, nei viešai parodai gatvėje.
Grynai apie mane... Tik amžius ir šeimyninis statusas netinka... Et...