Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Nebera normaliu moteru

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 19:27:44 19:27:44

Svečias: S, is esmes juk sutikai su mano nuomone. Isvaizda -dar ne viskas.
BB

o kas blogo tame, kad vyras pasižiūri - patinka išvaizda, paskui dar protą pasitikrina ir sveiką jumoro jausmą, nes kita zanūda jau ir į pirmą komplimentą įsižeidusi neatsako, tipo, ne vietoje ir ne laiku. Aš visada pažiūriu išvaizdą, visada, paskui man dar turi būti protinga, tas labai veža, tada kviečiu į pasimatymą. Ir labai fainų čia radau - drąsių, rimtų ir gražių. O tos, kur tik tipo dvasinį pasaulį turi ir panašumų ieško, tai... Aš panašumų ieškau tarp man patinkančių išvaizda, protu, bendra siela.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 19:35:53 19:35:53

Svečias:
Svecias:
O kuo blogas toks klausimas? Manau, jis kiekvieną pamalonintų, tik ne kiekvienai tokį klausimą išgirsti...

O tuo, kad tam vyrui giliai px kuo tu domiesi, koks tavo gyvenimo budas. Koks tu zmogus ir kokio vyro ieskai. Jam visa tai neidomu, jam svarbu -gerai atrodai, vadinasi tinki- draugaukim. Tai jei pagal viena sita pozymi renkasi, ko verti bus santykiai? Atsikelsiu is ryto susivelus, be makiazo, tai gal nebegrazi busiu, nebedraugausim. O jei susirgsiu, juk zinot, kaip negraziai sergantis atrodo... o jei dar alergija -isbers... arba busiu pervargus po darbo...o jei po savaites kita grazia pamatys?
Tai dar karta pagalvokit, ko verta ta pirma susipazinimo fraze "tu grazi- susipazinkim".
As pirmiausia panasumu su zmogum ieskociau. O kad vizualiai tinkamas tas, kam rasai juk ir taip aisku.
Dazniausiai mano anketos su nuotraukom, o tokius sakinius raso zemesnio intelekto vyrai.

kompleksuota moteris esi ir tiek. Vyras irgi sensta, negražėja.
Vyras renkasi, ne ar gerai atrodai, o ar jam esi simpatiška. Ir renkasi ne vien pagal tai, o pagal viską, bet išvaizda yra vienas iš požymių. Man moteris turi būti simpatiška.Juk moteris irgi nesirenka bedarbių, girtuoklių. Bedarbis, kad ir kokios jo dvasines vertybes butu, yra nurašomas iš karto.
o del panasumu - moteris vienus kriterijus auksciau iskelia, vyrai kitus. Kol nesuprasit to, tol ir sedesit cia.Visi vyrai zino, kad jo moteris bus ryte be makiazo, ir kad susivelus, bet moteris irgi zino, kad atsikelus susisukuos ne po valandos. As nelabai ir atskiriu, kada moteris su makiazu, kada ne, man mano mylima moteris grazi visada. O kad cia pacios galvojat, kad be makiazo i zmogu nepanasios, tai cia tik jusu paciu bedos. Neteikia tiek prisitepti, kad paskui bijote nusivalyti pries vyra.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 20:25:46 20:25:46

Vyrai, vyrai, skubat atsakineti nepaskaite, ka parasiau. Kartoju, jiems visai vienodai viskas, kas nesusije su ideta nuotrauka. Niekas nesistengia ieskoti nei dvasiniu gerybiu, nei proto. Paveiksliukas patiko ir susipazinkim, susitikim,

Ech, kaip noretusi, kad dazniau bendros sielos iskotu ...

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 20:36:25 20:36:25

O ar jums pačiai vyro išvaizda visiškai neimponuoja?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 20:39:36 20:39:36

Turi buti toks, kad man patiktu, bet man ne butinai grazuoliai patinka. Ir vis tik vidinis panasumas svarbiau. Niekad nesumastysiu siulyti susitikti graziam paveksliukui.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 20:48:01 20:48:01

Harmonija visada traukia - o tai susideda iš išvaizdos, drabužių ir sielos.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 20:48:35 20:48:35

MAN IRGI NEBUTINAI GRAZUOLES. BET PIRMA ISSIRENKU PAGAL ISVAIZDA, PASKUI IS JU ZIURIU, KURI PROTINGA IR KAD SIELOS PANASIOS BUTU. Bet pradedu nuo isvaizdos. nes kad ir kiek ta siela bendra, jei nepatiks isore, vistiek nieko nebus. jau turejau tokiu pasimatymu, kai teko pasakyti viso gero ir jai labai skaudejo.Ir ji pyko, bet pati nenorejo parodyti nuotraukos, tik vis sake -nenusivilsi, nenusivilsi. Ir nusivyliau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 20:49:40 20:49:40

Svečias: Turi buti toks, kad man patiktu, bet man ne butinai grazuoliai patinka. Ir vis tik vidinis panasumas svarbiau. Niekad nesumastysiu siulyti susitikti graziam paveksliukui.

O manai vyrams kitaip? Nors vietoj "vidinis panašumas" geriau išsireikščiau "vidinis suderinamumas", bet nėra skirtumo. O jei prie tamstos prieina visi TIK su viena mintimi, gal problema tavyje?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 20:53:43 20:53:43

Svečias: MAN IRGI NEBUTINAI GRAZUOLES. BET PIRMA ISSIRENKU PAGAL ISVAIZDA, PASKUI IS JU ZIURIU, KURI PROTINGA IR KAD SIELOS PANASIOS BUTU. Bet pradedu nuo isvaizdos. nes kad ir kiek ta siela bendra, jei nepatiks isore, vistiek nieko nebus. jau turejau tokiu pasimatymu, kai teko pasakyti viso gero ir jai labai skaudejo.Ir ji pyko, bet pati nenorejo parodyti nuotraukos, tik vis sake -nenusivilsi, nenusivilsi. Ir nusivyliau.

Cha, tai reiskia ne as buvau. As sakyciau - neissigasi

O pykti nera ko. Jei man paciai dauduma nepatinka isvaizda ir dauguma buna labai nuobodus, tai ko cia pykti, jei ir as kazkuo nepatikau?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 20:55:13 20:55:13

Svečias:
Svečias: Turi buti toks, kad man patiktu, bet man ne butinai grazuoliai patinka. Ir vis tik vidinis panasumas svarbiau. Niekad nesumastysiu siulyti susitikti graziam paveksliukui.

O manai vyrams kitaip? Nors vietoj "vidinis panašumas" geriau išsireikščiau "vidinis suderinamumas", bet nėra skirtumo. O jei prie tamstos prieina visi TIK su viena mintimi, gal problema tavyje?

Ne su viena mintim. Prieina labai labai skirtingi vyrai. Bet tie normalus nenervina.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume