Svečias: Svecias:
O kuo blogas toks klausimas? Manau, jis kiekvieną pamalonintų, tik ne kiekvienai tokį klausimą išgirsti...
O tuo, kad tam vyrui giliai px kuo tu domiesi, koks tavo gyvenimo budas. Koks tu zmogus ir kokio vyro ieskai. Jam visa tai neidomu, jam svarbu -gerai atrodai, vadinasi tinki- draugaukim. Tai jei pagal viena sita pozymi renkasi, ko verti bus santykiai? Atsikelsiu is ryto susivelus, be makiazo, tai gal nebegrazi busiu, nebedraugausim. O jei susirgsiu, juk zinot, kaip negraziai sergantis atrodo... o jei dar alergija -isbers... arba busiu pervargus po darbo...o jei po savaites kita grazia pamatys?
Tai dar karta pagalvokit, ko verta ta pirma susipazinimo fraze "tu grazi- susipazinkim".
As pirmiausia panasumu su zmogum ieskociau. O kad vizualiai tinkamas tas, kam rasai juk ir taip aisku.
Dazniausiai mano anketos su nuotraukom, o tokius sakinius raso zemesnio intelekto vyrai.
kompleksuota moteris esi ir tiek. Vyras irgi sensta, negražėja.
Vyras renkasi, ne ar gerai atrodai, o ar jam esi simpatiška. Ir renkasi ne vien pagal tai, o pagal viską, bet išvaizda yra vienas iš požymių. Man moteris turi būti simpatiška.Juk moteris irgi nesirenka bedarbių, girtuoklių. Bedarbis, kad ir kokios jo dvasines vertybes butu, yra nurašomas iš karto.
o del panasumu - moteris vienus kriterijus auksciau iskelia, vyrai kitus. Kol nesuprasit to, tol ir sedesit cia.Visi vyrai zino, kad jo moteris bus ryte be makiazo, ir kad susivelus, bet moteris irgi zino, kad atsikelus susisukuos ne po valandos. As nelabai ir atskiriu, kada moteris su makiazu, kada ne, man mano mylima moteris grazi visada. O kad cia pacios galvojat, kad be makiazo i zmogu nepanasios, tai cia tik jusu paciu bedos. Neteikia tiek prisitepti, kad paskui bijote nusivalyti pries vyra.