Arba: "Kaip tokia grazi mergina gali buti vienisa?? Kodel??"

Svečias
2011/07/18 17:08:15 17:08:15
Arba: "Kaip tokia grazi mergina gali buti vienisa?? Kodel??"
ieva
2011/07/18 17:37:51 17:37:51
nu va -ar tai cia normali, jei vyra vien del to, kad jis nori pamatyti nuotrauka apsaukia ,,lochu"??? Mano nuomone ...., bet nesakysiu, nes nenoriu izeidinet. Bet noras pamatyti nuotrauka yra normalus.
Dora moteris
2011/07/18 17:39:53 17:39:53
O kuo blogas toks klausimas? Manau, jis kiekvieną pamalonintų, tik ne kiekvienai tokį klausimą išgirsti...
Svečias
2011/07/18 18:06:31 18:06:31
Patikekit,miela DORA MOTERIE,tokie klausimai tikrai erzina Nes kai is vos ne kas antro parasiusio vaikino sulauki tokio klausimo,ir kai dar plius netiki,jog ta mergina TIKRAI yra laisva,visi galvoja,jog ji meluoja ir tiesiog iesko nuotykiu,tikrai tai nera taip jau ir malonu...
ieva
2011/07/18 18:24:35 18:24:35
nu jau neapsimetinekit tokiomis doromis princesemis, kad cia jus ir komplimentai erzina, o jei nepasakys komplimentu, tada sakysit, kad moterims reikia gero zodžio, nes jos ausimis myli. Kur jus rasit toki vyra, kad be nuotraukos nusprestu, kad esate zavinga,o dar neduok dieve ne toki komplimenta pasakyti. Sel to ir sedit vienos cia. Kita apsidziaugtu gavusi komplimenta ir tuoj antra puse susirastu. Ne vyru geru nera,o pacios issipisinejate kaip mokate.
ieva
2011/07/18 18:25:49 18:25:49
cia ne tavo problema ka jie galvoja. Svarbu ka tu zinai. o gal tau teisybe akis bado?
ieva
2011/07/18 18:57:30 18:57:30
O tuo, kad tam vyrui giliai px kuo tu domiesi, koks tavo gyvenimo budas. Koks tu zmogus ir kokio vyro ieskai. Jam visa tai neidomu, jam svarbu -gerai atrodai, vadinasi tinki- draugaukim. Tai jei pagal viena sita pozymi renkasi, ko verti bus santykiai? Atsikelsiu is ryto susivelus, be makiazo, tai gal nebegrazi busiu, nebedraugausim. O jei susirgsiu, juk zinot, kaip negraziai sergantis atrodo... o jei dar alergija -isbers... arba busiu pervargus po darbo...o jei po savaites kita grazia pamatys?
Tai dar karta pagalvokit, ko verta ta pirma susipazinimo fraze "tu grazi- susipazinkim".
As pirmiausia panasumu su zmogum ieskociau. O kad vizualiai tinkamas tas, kam rasai juk ir taip aisku.
Dazniausiai mano anketos su nuotraukom, o tokius sakinius raso zemesnio intelekto vyrai.
ieva
2011/07/18 19:06:10 19:06:10
Komplimentus malonu isgirsti, kai jie buna savo laiku, ir vietoje. Zinok, raso ir be nuotraukos, ir net i akla pasimatyma ateina. Tai priklauso, nuo vyro sveiko avantiurizmo dozes. O man tokie patinka.
Taip, charakteris mano bjaurokas, uztai ir pasirasau
BB
s
2011/07/18 19:16:46 19:16:46
Visiškas absurdas. Man tarkime, išvaizdos tikrai neužtenka, o moters vidinis pasaulis gali kompensuoti dalį jos išvaizdos trūkumų. Beje, savotiškai žavu matyti ryte moterį susivėlusią ir be makiažo. Makiažą iš viso reikėtų naudoti labai saikingai, ir tik ypatingoms progoms. Ką, stereotipai griūna į šipulius?
Nenuvertinu išvaizdos. Kažin ar ką nors sudomins moteris, kuri nors ir protinga, bet neišvaizdi. Analogiškai, kažin ar gali sudominti moteris, kuri graži, bet ne protinga. Geriausiai yra aukso viduriukas.
Apie intelektą geriau nekalbėkit. Žurnalinis mąstymas, siauras požiūris ir savo nuomonės piršimas kitiems - netrykšta intelektu.
ieva
2011/07/18 19:20:34 19:20:34
S, is esmes juk sutikai su mano nuomone. Isvaizda -dar ne viskas.
BB