Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Nebera normaliu moteru

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/18 21:08:53 21:08:53

Svečias: Vyrai, vyrai, skubat atsakineti nepaskaite, ka parasiau. Kartoju, jiems visai vienodai viskas, kas nesusije su ideta nuotrauka. Niekas nesistengia ieskoti nei dvasiniu gerybiu, nei proto. Paveiksliukas patiko ir susipazinkim, susitikim,
Ech, kaip noretusi, kad dazniau bendros sielos iskotu ...

Na tai dėkite tada nuotraukas be makiažo, kokios problemos? Parodykite save žemišką, o ne tviskančią visom vaivorykštės spalvom, kurios apakina blizgučių mėgėjus ir jie puola lyg drugeliai į liepsną, nieko daugiau nematydami ir negirdėdami ir net nenorėdami išgirsti. Asmeniškai kiek teko susidurti su labai gražiomis merginomis, turiu pripažinti jos be galo sunkaus charakterio, dažnai pagaunu save prasukant anketas iš kurių žvelgia princesių atvaizdai, na o jei ir paskaitai vieną kitą, tai nelabai ką daugiau be smailų arba daugtaškių krūvos ir randi, todėl gana keista(gal būt geriau tiktų netradiciška) girdėti tokią nuomonę – nenoriu būti trokštama dėl savo išvaizdos, tačiau žinoma sutiksiu nėra malonu kai į tave žiūri vien kaip į „mėsa“ (persiprašau už aštrius palyginimus). Kartais tikrai gana sunku patikėti, kai faina panelė deklaruoja neturinti vaikino, kyla daug klausimų, klaidingų prielaidų etc. Tas suvokimas, kad vien išvaizda „sotus“ nebūsi neateina pernakt, reikia truputį laiko ir patirties, kad suvoktum jog rimtesniems santykiams vien to neužteks, na nebent tai būtų meilužės vaidmuo, kuri daugiau mažiau tam ir ieškoma, kad paganyt akis, pasipuikuot prieš draugus – bet jūsų kaip supratau toks vaidmuo nedomina.
Paskutinį kartą DP narių buvo apie 60 tūkst. Nežinia kiek iš jų vyrų na bet bent 20 tūkst manyčiau yra nesinori manyti, kad dauguma tokio, kaip jūs sakot „žemo intelekto“, kad pamatę gražesnę moterį tesugeba seilę varvint ir „vilku staugt“

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 21:15:40 21:15:40

Svečias:
Svečias: MAN IRGI NEBUTINAI GRAZUOLES. BET PIRMA ISSIRENKU PAGAL ISVAIZDA, PASKUI IS JU ZIURIU, KURI PROTINGA IR KAD SIELOS PANASIOS BUTU. Bet pradedu nuo isvaizdos. nes kad ir kiek ta siela bendra, jei nepatiks isore, vistiek nieko nebus. jau turejau tokiu pasimatymu, kai teko pasakyti viso gero ir jai labai skaudejo.Ir ji pyko, bet pati nenorejo parodyti nuotraukos, tik vis sake -nenusivilsi, nenusivilsi. Ir nusivyliau.

Cha, tai reiskia ne as buvau. As sakyciau - neissigasi
O pykti nera ko. Jei man paciai dauduma nepatinka isvaizda ir dauguma buna labai nuobodus, tai ko cia pykti, jei ir as kazkuo nepatikau?

bet butu buvusi nuotrauka, nebuciau susirasinejes visa menesi ir nebuciau kvietes i pasimatyma. O ji matai po menesio susirasinejimo vos ne didziausia meile mane laike ir net savo draugem pasigyre, kad drauga turi. O kad tas draugas tik pamates norejo begti, tai jai ji nekalta.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 21:20:46 21:20:46

Svečias: bet butu buvusi nuotrauka, nebuciau susirasinejes visa menesi ir nebuciau kvietes i pasimatyma. O ji matai po menesio susirasinejimo vos ne didziausia meile mane laike ir net savo draugem pasigyre, kad drauga turi. O kad tas draugas tik pamates norejo begti, tai jai ji nekalta.

Pati, kalta kad prisisvaigo.
O kas toj isvaizdoj tokio baisaus buvo, jei ne paslaptis?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 21:28:33 21:28:33

deepsorrow: ...gana keista(gal būt geriau tiktų netradiciška) girdėti tokią nuomonę – nenoriu būti trokštama dėl savo išvaizdos, tačiau žinoma sutiksiu nėra malonu kai į tave žiūri vien kaip į „mėsa“ (persiprašau už aštrius palyginimus). Kartais tikrai gana sunku patikėti, kai faina panelė deklaruoja neturinti vaikino, kyla daug klausimų, klaidingų prielaidų etc. Tas suvokimas, kad vien išvaizda „sotus“ nebūsi neateina pernakt, reikia truputį laiko ir patirties, kad suvoktum jog rimtesniems santykiams vien to neužteks, na nebent tai būtų meilužės vaidmuo, kuri daugiau mažiau tam ir ieškoma, kad paganyt akis, pasipuikuot prieš draugus – bet jūsų kaip supratau toks vaidmuo nedomina.

Kad ir meiluziais buti neimanoma su zmogum, kuris visai nepanasus i tave.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/18 21:31:38 21:31:38

Svečias:
Svečias: bet butu buvusi nuotrauka, nebuciau susirasinejes visa menesi ir nebuciau kvietes i pasimatyma. O ji matai po menesio susirasinejimo vos ne didziausia meile mane laike ir net savo draugem pasigyre, kad drauga turi. O kad tas draugas tik pamates norejo begti, tai jai ji nekalta.

Pati, kalta kad prisisvaigo.
O kas toj isvaizdoj tokio baisaus buvo, jei ne paslaptis?

konkreciai baisaus nieko, bet man nesimpatiska, netraukia ir tiek. Nenoriu su ja ateities planuot.O ji sake, kad jau labai prisiriso, i sirdi isileido, ir t.t.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/19 07:15:55 07:15:55

deepsorrow: nėra malonu kai į tave žiūri vien kaip į „mėsa“

Butent, tu labai tiksliai parasei. Nemalonu, kai taip ziuri, todel moterys ir nesidziaugia, tokiu pakalbinimu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/19 08:10:23 08:10:23

Svečias:
deepsorrow: nėra malonu kai į tave žiūri vien kaip į „mėsa“

Butent, tu labai tiksliai parasei. Nemalonu, kai taip ziuri, todel moterys ir nesidziaugia, tokiu pakalbinimu.

pacios kaltos, kad taip jauciates. Kai moteris pati su atrodo vertinga, tai jai i galva neateis mintis, kad kitas ja laiko tuscia seksualia lele. O kai pati zino, kad tera grazi tustute,tinkama tik...., tai taip baisiai bijo, kad kiti tai pamatys, kad visur ir vaidenasi menko intelekto vyrai, norintys tik sekso.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/19 09:23:28 09:23:28

Man tai irgi juokinga,kai tipo pyksta,kad ziuri tik kaip i tinkamas nuotykiui.Kokios esate,tokias ir mato.TAIP IR KALBINA

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/19 10:12:52 10:12:52

Taip... cia vyrai itelektu neblizga. Sakykit, gal kas zinot svetaine, kur yra tikrai normaliu protingu vyru?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/19 10:33:08 10:33:08

Man tai juokinga, kai debilavoti vyrai nesulaukia atsakymo i savo pastangas uzkalbint, bando cia issilieti.

Taip taip, visos jos tokios, tik jus auksiniai. Linkiu ir toliau smaukytis, nes galvoti jus nemokat. O mes ir toliau atsakinesim tik protingiems ir mandagiems. Pvz kaip deepsorrow, vienam protingiausiu sio forumo vyru.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume