Pažintys Forum

Darnipora pazintys

kas drąsesnis?

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/06 10:28:21 10:28:21

Man pazinciu svetaines atrodo kaip skestanciojo griebimasis uz siaudo. Kai jau nieko kito nebelieka, o vienatve taip apkarsta... Aisku, gerai, kad tokios svetaines yra. Zmones susipazista, susidraugauja. As, asmeniskai, nesu turejusi virtualiu pazinciu ir i jokius aklus pasimatymus ne karto nesu ejusi. Daugu daugiausia neutraliai pasirasineju ir tiek. Tarkim cia mane domina tik sis forumas. Registruodamasi kazko gal ir tikejausi, bet labai greitai supratau, kad nieko nebus. Laime, kad gyvenimas man realybeje atsiuncia zmones nelauktai, netiketai... Net lakiausia fantazija nesugalvotu tokiu idomiu scenariju, kokius sukuria likimas

Wrapped_Up_In_Time

W

30 įrašai

2010/02/06 12:31:10 12:31:10

As irgi manau, kad cia daugiau siaudo griebimasis, o apie cia besilankancius irgi toks dviprasmiskas ispudis susidaro kazkaip. Kas del temos, o kuom blogai parasyti "labas" + kazko paklausti ? Jeigu zmones apie save net keliu sakiniu aprasyme neparaso, tai ka rasyti "labas, grazi nuotrauka" (jeigu yra) ? Tai cia jau gali sakyti, kad ir vulgaru ir banalu Man atrodo, kad cia sedintys perdaug viska sureiksmina, susidaro toks vaizdas, kad cia zmones ateje i sita saita ir uzpilde tuos testus tikisi, kad jiem kompas "pagamins" tobula, tik jiems tinkanti zmogui ir patieks ant lekstutes

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/07 08:46:09 08:46:09

Emporija: Man pazinciu svetaines atrodo kaip skestanciojo griebimasis uz siaudo. Kai jau nieko kito nebelieka, o vienatve taip apkarsta... Aisku, gerai, kad tokios svetaines yra. Zmones susipazista, susidraugauja. As, asmeniskai, nesu turejusi virtualiu pazinciu ir i jokius aklus pasimatymus ne karto nesu ejusi. Daugu daugiausia neutraliai pasirasineju ir tiek. Tarkim cia mane domina tik sis forumas. Registruodamasi kazko gal ir tikejausi, bet labai greitai supratau, kad nieko nebus. Laime, kad gyvenimas man realybeje atsiuncia zmones nelauktai, netiketai... Net lakiausia fantazija nesugalvotu tokiu idomiu scenariju, kokius sukuria likimas

Be reikalo tu taip galvoji. Pazinciu svetaines yra labai geras dalykas, juk nesauksi gatveje, kad jau issiskyriau ,esu laisva ir ieskau naujo vyro. Vyrai bijo prieiti pakalbinti, kar nebutu pavaryti, nes galvoja , jok nesu viena. O pazintyse viskas aisku. Uzsiregistrave, vadinasi iesko, vadinasi galima kalbinti.
O akli pasimatymai is viso idomu. Nors esu pagyvenus dama, bet vaikstau pilnu tempu ir jauciuosi puikiai

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/07 21:41:38 21:41:38

Svečias:
Be reikalo tu taip galvoji. Pazinciu svetaines yra labai geras dalykas, juk nesauksi gatveje, kad jau issiskyriau ,esu laisva ir ieskau naujo vyro. Vyrai bijo prieiti pakalbinti, kar nebutu pavaryti, nes galvoja , jok nesu viena. O pazintyse viskas aisku. Uzsiregistrave, vadinasi iesko, vadinasi galima kalbinti.
O akli pasimatymai is viso idomu. Nors esu pagyvenus dama, bet vaikstau pilnu tempu ir jauciuosi puikiai

Na ir šaunuole, puiki pozicija, ilgai viena nebūsite .

domina

D

176 įrašai

2010/02/08 05:54:54 05:54:54

Zinoma,kad pazinciu svetaines reikalingos,juk tiek vienisu sirdziu.Kaip tada susipazinti zmonems is skirtingu Lietuvos vietu? Ka gali zinoti ,kur tavo ,,artima siela,, gyvena?O kas drasesnis,manau dideles itakos neturi.Nebutina priimti visko,kas braunasi i tavo gyvenima.Reikia moketi atsirinkti.Jokia ramybe neateis is isores.Ja kiekvienas turime rasti savyje.Daugelis zmoniu gyvena inertiskai,pasiduodami kitu nuomonems,bei spaudimui.Tik stiprus zmones islieka savimi.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/02/08 07:10:18 07:10:18

samanta:

O amerikiečių nepakeičiamas ritualas paklausti, kaip jums sekasi? Net ir iš tokios banalybės galima rasti atsakymą, pvz. "iki šiol nuobodoka buvo, o dabar va rašau atsakymą ir šypsausi.." arba kažką panašiai - būtų noras. ...

taip, būtų tik noras, o kai noro nėr, galima ir šikt pasiųst

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/02/08 07:14:45 07:14:45

Fruktozė: nereikia pirmame laiške pulti cituoti Kanto (čia jau irgi lazdos perlenkimas), bet galima paprastai, trumpai suformuluoti savo tikslus ir lūkesčius, ir tai nebus banalu. Aš išdėsčiau tik savo asmeninę nuomonę - man nepatinka gauti laišką, kuriame parašyta tik "kaip sekasi". Juk dažnai anketos yra labai nekonkrečios, tarkim save žmogus apibūdina "........................................." ir pan. Tai ką, su vaiduokliu bendrauti ar kaip. Kažkaip žmogus turi save pristatyti, nes internetas atima galimybę susidaryti gyvą įspūdį.

Laiškas "kaip sekasi ?" irgi ne visada vienodas, o ir reakcija į jį labai ir labai daug gali pasakyt apie žmogų...

Fruktozė

F

179 įrašai

2010/02/08 07:33:47 07:33:47

Klausimo "kaip sekasi?" atspalvius deja galima atskirti tik bendraujant gyvai.

Filosofas

F

252 įrašai

2010/02/08 08:45:43 08:45:43

Klausimas "kaip sekasi?" skirtas draugams. Jie jau pazysta vienas kita. O nepazystami yra palankesneje situacijoje, jie gali sugalvoti daug daugiau klausimu is serijos "koks tu?", "kodel tu toks?", "ka manai apie?" (tik nebutinai taip tiesmukiskai), o apibendrinus - "noriu geriau pazinti tave". Tai garantuotas susipazinimo budas, nes zmonems patinka, kai jais domisi . Uzejot i kazkieno anketa, paskaitet - ar viska ten supratot?.. Aisku kad nesupratot, nes jokia anketa negali teisingai apibudinti zmogaus . O jei atrodo kad viska supratot - galvokit kur apsirikot. Stai puikiausias saltinis klausimams.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/02/08 08:51:19 08:51:19

fotografas: Klausimas "kaip sekasi?" skirtas draugams. Jie jau pazysta vienas kita. O nepazystami yra palankesneje situacijoje, jie gali sugalvoti daug daugiau klausimu is serijos "koks tu?", "kodel tu toks?", "ka manai apie?" (tik nebutinai taip tiesmukiskai), o apibendrinus - "noriu geriau pazinti tave". Tai garantuotas susipazinimo budas, nes zmonems patinka, kai jais domisi . Uzejot i kazkieno anketa, paskaitet - ar viska ten supratot?.. Aisku kad nesupratot, nes jokia anketa negali teisingai apibudinti zmogaus . O jei atrodo kad viska supratot - galvokit kur apsirikot. Stai puikiausias saltinis klausimams.

Ką ir rašiau- uždavus banalų klausimą "kaip sekasi" kartais galima, jau po pirmo laiško sužinoti labai nemažai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume