Pažintys Forum

Darnipora pazintys

kas drąsesnis?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/09 22:07:23 22:07:23

papartynas:
Kai jūs turit 24h per parą laisvas ir galit kurt paklodes įvairiausių romanų, tuomet toks variantas tinka. O jeigu aš be visų dienos darbų dar sėdžiu prie vienos anketos atitinkamai ~15min galvodamas būtent apie tą personą ir taip ~10 merginų. Vėliau tik iš dviejų iš jų susilaukiu susidomėjimo, likusių buvau "nelabai suprastas", įvardinkim taip. Ar tai verta laiko ir pastangų? Apskritai nesakau, kad užsiregistravau ir pačios moteriškės turi tik paskui mane lakstyt, tačiau jau ir tas "Labas, kaip sekas" yra pakankamas pirmai pradžiai, tuo užtektinai parodoma dėmesio.

[i:gvnucdil]Ar tai verta laiko ir pastangų?[/i:gvnucdil] - neabejotinai verta. Net jei ir nieko neišsirinksite pažinčiai šį sykį - tik priartėsite prie tikslo, kad kada nors visgi sutiksite tinkamą.
Originalumui kaip tik rašyti paklodžių nereikia . Asmeniškai aš jau įtariai žiūrėčiau į laiškus-paklodes. Sakoma, kad lakoniškumas (laiškų, pasisakymų trumpumas) yra talento brolis, taigi - rašykim originaliai trumpai.

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/10 18:59:30 18:59:30

Svečias:
Emporija: Man pazinciu svetaines atrodo kaip skestanciojo griebimasis uz siaudo. Kai jau nieko kito nebelieka, o vienatve taip apkarsta... Aisku, gerai, kad tokios svetaines yra. Zmones susipazista, susidraugauja. As, asmeniskai, nesu turejusi virtualiu pazinciu ir i jokius aklus pasimatymus ne karto nesu ejusi. Daugu daugiausia neutraliai pasirasineju ir tiek. Tarkim cia mane domina tik sis forumas. Registruodamasi kazko gal ir tikejausi, bet labai greitai supratau, kad nieko nebus. Laime, kad gyvenimas man realybeje atsiuncia zmones nelauktai, netiketai... Net lakiausia fantazija nesugalvotu tokiu idomiu scenariju, kokius sukuria likimas

Be reikalo tu taip galvoji. Pazinciu svetaines yra labai geras dalykas, juk nesauksi gatveje, kad jau issiskyriau ,esu laisva ir ieskau naujo vyro. Vyrai bijo prieiti pakalbinti, kar nebutu pavaryti, nes galvoja , jok nesu viena. O pazintyse viskas aisku. Uzsiregistrave, vadinasi iesko, vadinasi galima kalbinti.
O akli pasimatymai is viso idomu. Nors esu pagyvenus dama, bet vaikstau pilnu tempu ir jauciuosi puikiai

O ko jus ieskote vaiksciodama i tuos pasimatymus? Ko tikites is ju? Ar tik pramogai, idomumo delei?

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 20:48:06 20:48:06

Visu pirma idomu bendrauti su skirtingais zmonemis. Zmones juk bendraujantys sutverimai. Antra, dazniausiai linksmai praleidziu laika. Trecia, keiciames informacija, kartais man patarimo kokio reikia, kartais as patariu.
Nesakau, kad tikiuosi ten rasti savo ideala, gali pasitaikyti, bet einu ne su ta mintim.

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/10 21:06:57 21:06:57

Svečias: Visu pirma idomu bendrauti su skirtingais zmonemis. Zmones juk bendraujantys sutverimai. Antra, dazniausiai linksmai praleidziu laika. Trecia, keiciames informacija, kartais man patarimo kokio reikia, kartais as patariu.
Nesakau, kad tikiuosi ten rasti savo ideala, gali pasitaikyti, bet einu ne su ta mintim.

Bet, visgi, savo ideala rasti norite ir viliates?

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 21:15:09 21:15:09

Ta prasme, eidama susitikti, jau zinau, koks tai zmogus ir zinau, kad tai ne mano idealas. Tik seip zmogus geras.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume