Fruktozė: man nėra blogesnio varianto už "labas, kaip sekasi" arba "labas, ką veiki". Ant liežuvio galo sukasi atsakymas "eik tu šikt" arba dar toliau. Mes nepažįstami, kaip tau gali rūpėti, ką aš veikiu, kaip reaguosi, jei pasakysiu "masturbuojuosi". Oi, kaip piktai nuskambėjo
O jei rimtai - kiek proc. iš tiesų mums rūpi kaip žmogui sekasi, kai to klausiame? Rusai turi labai gerą posakį šiais atvejais - словесный понос.
Juk GALIMA rasti elementarių ir nebanalių sakinių pirmam laiškui.
Bent vieną pvz pateik, kaip galėtų atrodyt pirmas "nebanalus" ir nešabloniškas laiškas nepžįstamam žmogui?
Dėl to "labas, kaip sekas?" tai tikrai jūsų nesusipratimas čia suveikė Žmonės to klausdami, o ypač "banalieji" amerikiečiai, kurie 99proc pokalbių šiuo klausimu pradeda, nenori paklaust "kaip burokai tavo darže auga, kaip darbe sekės, ar nieko nesapnavai šiandien, kelintą seriją marijos chuanitos žiūrėjai?", o tiesiog mandagiai pasiteirauja. Atsakymas turėtų būti mandagus "gerai. - gerai", o toliau diskusija vystoma pagal poreikius, pomėgius, anketos turinį, nuotraukas, tikslus ir pan.
Tokį tavo nemandagumą palyginčiau su galimu vyrų elgesiu. Pvz tave vyras praleido pro duris/nurengė tau paltą, tu jam padėkoji, o jis tau "eik tu šikt, negaišindama čia man laiko". Ir tavo reakcija Taigi jautruole, mandagumo pasimokyt bėk ir viskas bus ok