Pažintys Forum

Darnipora pazintys

kas drąsesnis?

Filosofas

F

252 įrašai

2010/02/08 12:09:35 12:09:35

rudnosiukas> manau, daug daugiau suzinosi uzdaves nebanalu klausima. O jei snekesi banalybes ir sulauksi ignoro (arba tokiu pat banaliu atsakymu) - ar jau tikrai "labai daug suzinojai"?.. O gal nieko nesuzinojai, nes blogai paklausei?.. Pritariu Fruktozės nuomonei, kad banali pradzia tinkama nebent realybei. Internetinio bendravimo lengvumas ir neipareigotumas provokuoja ignoravima, tad pernelyg banalus klausimai yra metodine klaida. Arba, pavadinim - rizika

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/08 12:41:34 12:41:34

Banalų klausimą užduodamas pritrauksite atitinkamą žmogų; nelyriką, be lakios vaizduotės, nebijantį banalumo - bet jis juk atitiks jūsų klausimą!
Norite sutikti įdomią, neeilinę asmenybę - užduokite originalų klausimą. "Banaliukai" jums neatsakys, o originalai - taip. Taigi, ką įdėsite - tą gausite

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/02/08 12:52:47 12:52:47

samanta: Banalų klausimą užduodamas pritrauksite atitinkamą žmogų; nelyriką, be lakios vaizduotės, nebijantį banalumo - bet jis juk atitiks jūsų klausimą!
Norite sutikti įdomią, neeilinę asmenybę - užduokite originalų klausimą. "Banaliukai" jums neatsakys, o originalai - taip. Taigi, ką įdėsite - tą gausite

Samanta, paaiškinkite, kaip, tarkim, kad banaliam žmogui uždavęs originalų klausimą, sutiksi neeilinę asmenybę?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/02/08 12:57:54 12:57:54

fotografas: rudnosiukas> manau, daug daugiau suzinosi uzdaves nebanalu klausima. O jei snekesi banalybes ir sulauksi ignoro (arba tokiu pat banaliu atsakymu) - ar jau tikrai "labai daug suzinojai"?.. O gal nieko nesuzinojai, nes blogai paklausei?.. Pritariu Fruktozės nuomonei, kad banali pradzia tinkama nebent realybei. Internetinio bendravimo lengvumas ir neipareigotumas provokuoja ignoravima, tad pernelyg banalus klausimai yra metodine klaida. Arba, pavadinim - rizika

Aš neskiriu bendravimo į internetinį ir realų, ir ten, ir ten yra realus bendravimas, su tokiu pat "lengvumu" ir atsakomybe.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/08 16:39:01 16:39:01

Rudnosiuk, bendraujant realybeje, vyksta ir verbalinis bendravimas, taip pat girdi balsa intonacijas. Realybeje pasakyta banalybe nera tokia banali. pvz nusisypsok, mirktelk merginai realiai- ji palaikystave zaismingu, nesvarbum, kad nieko nepasakei. Nusiusk internetu tokias ikoneles- palaikys banaliu, nesugebancio sakinio suregsti.

papartynas

P

483 įrašai

2010/02/08 20:02:31 20:02:31

Fruktozė: man nėra blogesnio varianto už "labas, kaip sekasi" arba "labas, ką veiki". Ant liežuvio galo sukasi atsakymas "eik tu šikt" arba dar toliau. Mes nepažįstami, kaip tau gali rūpėti, ką aš veikiu, kaip reaguosi, jei pasakysiu "masturbuojuosi". Oi, kaip piktai nuskambėjo
O jei rimtai - kiek proc. iš tiesų mums rūpi kaip žmogui sekasi, kai to klausiame? Rusai turi labai gerą posakį šiais atvejais - словесный понос.
Juk GALIMA rasti elementarių ir nebanalių sakinių pirmam laiškui.

Bent vieną pvz pateik, kaip galėtų atrodyt pirmas "nebanalus" ir nešabloniškas laiškas nepžįstamam žmogui?
Dėl to "labas, kaip sekas?" tai tikrai jūsų nesusipratimas čia suveikė Žmonės to klausdami, o ypač "banalieji" amerikiečiai, kurie 99proc pokalbių šiuo klausimu pradeda, nenori paklaust "kaip burokai tavo darže auga, kaip darbe sekės, ar nieko nesapnavai šiandien, kelintą seriją marijos chuanitos žiūrėjai?", o tiesiog mandagiai pasiteirauja. Atsakymas turėtų būti mandagus "gerai. - gerai", o toliau diskusija vystoma pagal poreikius, pomėgius, anketos turinį, nuotraukas, tikslus ir pan.
Tokį tavo nemandagumą palyginčiau su galimu vyrų elgesiu. Pvz tave vyras praleido pro duris/nurengė tau paltą, tu jam padėkoji, o jis tau "eik tu šikt, negaišindama čia man laiko". Ir tavo reakcija Taigi jautruole, mandagumo pasimokyt bėk ir viskas bus ok

papartynas

P

483 įrašai

2010/02/08 20:18:26 20:18:26

samanta: Banalų klausimą užduodamas pritrauksite atitinkamą žmogų; nelyriką, be lakios vaizduotės, nebijantį banalumo - bet jis juk atitiks jūsų klausimą!

Kai jūs turit 24h per parą laisvas ir galit kurt paklodes įvairiausių romanų, tuomet toks variantas tinka. O jeigu aš be visų dienos darbų dar sėdžiu prie vienos anketos atitinkamai ~15min galvodamas būtent apie tą personą ir taip ~10 merginų. Vėliau tik iš dviejų iš jų susilaukiu susidomėjimo, likusių buvau "nelabai suprastas", įvardinkim taip. Ar tai verta laiko ir pastangų? Apskritai nesakau, kad užsiregistravau ir pačios moteriškės turi tik paskui mane lakstyt, tačiau jau ir tas "Labas, kaip sekas" yra pakankamas pirmai pradžiai, tuo užtektinai parodoma dėmesio.

Filosofas

F

252 įrašai

2010/02/09 09:13:27 09:13:27

Isties geras pastebejimas. As asmeniskai esu sugalvojes universalu pirmos zinutes teksta, kuri tiesiog nucopypastinu. Taip, nera lengva sugalvoti toki teksta, kad butu ir universalus, ir nuosirdus, bet viena karta „investavus“ laiko paskui buna lengviau.
O siaip... Toks pastebejimas: jei nesistengsi – tokio rezultato tikiesi? Ir visai nesvarbu, del kokiu priezasciu nesistengsi: truksta laiko, nera nuotaikos, nematai prasmes etc. Tai tik detales.
Nera pastangu = nera rezultatu.

papartynas: Kai jūs turit 24h per parą laisvas ir galit kurt paklodes įvairiausių romanų, tuomet toks variantas tinka. O jeigu aš be visų dienos darbų dar sėdžiu prie vienos anketos atitinkamai ~15min galvodamas būtent apie tą personą ir taip ~10 merginų. Vėliau tik iš dviejų iš jų susilaukiu susidomėjimo, likusių buvau "nelabai suprastas", įvardinkim taip. Ar tai verta laiko ir pastangų?

papartynas

P

483 įrašai

2010/02/09 13:17:21 13:17:21

fotografas: Isties geras pastebejimas. As asmeniskai esu sugalvojes universalu pirmos zinutes teksta, kuri tiesiog nucopypastinu. Taip, nera lengva sugalvoti toki teksta, kad butu ir universalus, ir nuosirdus, bet viena karta „investavus“ laiko paskui buna lengviau.
O siaip... Toks pastebejimas: jei nesistengsi – tokio rezultato tikiesi? Ir visai nesvarbu, del kokiu priezasciu nesistengsi: truksta laiko, nera nuotaikos, nematai prasmes etc. Tai tik detales.
Nera pastangu = nera rezultatu.

Svarbu dar yra suprasti KOKIAS pastangas reikia įdėti. Aš bestudijuodamas infrastruktūros inžineriją galėčiau tai daryti ant galvos atsistojęs, tai reikalautų gerokai daugiau pastangų, bet ar tai padės? Jeigu pastangos yra tikslingos, tuomet ok, bet pastangos vardan vertimosi per galvą, kad tik nebūtum banalus-daugiau lopiška. Ir jau ne viena kolegė darbe skundėsi, kad vyras pirmu laišku jos klausia ką ji mano apie remarko rašymo stilių Aš matau prasmę žmonių susitikime su įdomia veikla ir realiam bendravime, o ne labai "prasmingų" žinučių siuntinėjime

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/09 22:01:18 22:01:18

rudnosiukas:
Samanta, paaiškinkite, kaip, tarkim, kad banaliam žmogui uždavęs originalų klausimą, sutiksi neeilinę asmenybę?

Ne, banalus žmogus kaip tik gali ignoruoti originalų klausimą. O neeilinė asmenybė į jį atsakys - štai ir sutiksite. Man taip buvo .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume