Jo... haha... kad jūs žinotumėte, kaip smagu kabutėse skaityti Trumpai apie save: ....................................., arba ================================== ir t.t.

rainmakerltu
2010/01/28 17:16:29 17:16:29
Jo... haha... kad jūs žinotumėte, kaip smagu kabutėse skaityti Trumpai apie save: ....................................., arba ================================== ir t.t.
Mangofruit
2010/01/28 23:00:46 23:00:46
Deje, bet jeigu sulauki ilgo laiško, dažniausiai tai būna susikurtas ilgas šablonas, siunčiamas visoms, kas netingi skaityti. Viemžnas toks vyriškis man tokį laišką siūsdavo kas savaitę. Turbūt ir pamiršo, kam siuntė, kam ne.
Samanta
2010/01/29 09:20:53 09:20:53
Man irgi buvo atejęs ilgiausias laiškas iš naujai užsiregistravusio nario: apie sielos ieškojimus ir praregėjimą, meilę gamtai etc...Ištirpti būtų galima. Intelektualas. Susitikom, Ir ką - meilė gamtai kažkur išgaravo, intelekto kaip ir nelabai , liko reikalavimai moteriai . Pasakiau, kad jis neatitinka savo rašytų laiškų turinio, tai matyt įsiskaudino ir visai išsiregistravo iš DP. Tai nelaimingai ant manęs pakliuvo , o galėjo juk dar sutikti tinkamą porą. Reziume: rašykite tik tai, kas yra iš tikrųjų, nors tai būtų ir visai banalūs dalykai. Jei jūsų laiškas tikrai pristatys jus tokį, koks esate, o ne tokį, kiks norite būti - išvengsite laiko gaišaties ir abipusių nusivylimų.
Fruktozė
2010/01/29 10:10:08 10:10:08
pritariu šiai minčiai 100 proc.
19881id_Šaltmėtė
2010/02/04 19:00:00 19:00:00
Dažniausiai rašau pirma, nes ir pasenti taip gali belaukdama kol koks vyriškis parašys
domina
2010/02/05 05:04:54 05:04:54
Jei ka pasiulo sistema,visada parasau trumpa laiskuti.Man nesvarbu,kad zmogus is kito miesto,juk internetui atstumas neegzistuoja.Deja,daugelis atsako,kad nemegsta rasinetis[kaip tada pazinti zmogu?]Arba atsako,kad gyvenu per toli [as nekalta]manau,kad pajusti potrauki zmogui,reikia parasyti keleta laiskuciu[zinoma,jei rasoma nuosirdziai]Susidaro ispudis,kad nelabai kam rupi tavo lukesciai ir svajones ir ko tu tikiesi is busimo draugo.
Lorele
2010/02/05 07:53:42 07:53:42
O man atstumas bendrauti trukdo. Nes taip pat nemėgstu rašinėtis, o ir žmogų pažinti iš laiškų sudėtinga, nes tai gali būti "kolektyvinis" kūrinys Kiek teko pasirašinėjus bendrauti gyvai, tai niekada nesutapo su tuo įvaizdžiu, kurį susidariau iš laiškų, taigi nutariau neįsijausiti į savo fantazijas, kurias sukuriu iš laiškų Be viso ko net jei ir žmogus patiko, man sunku būtų susitaikyti su tuo, kad matysiu jį kartą per savaitę - savaitgalį (ir čia geriausiu atveju). Man norisi brangų žmogų matyti kas dieną Taip, kad suprantu, tuos kurie tau atsako kad per toli gyveni - jie tiesiog tokiu būdu pareiškia apie savo norus ir lūkesčius
Emporija
2010/02/05 11:49:42 11:49:42
O as nemegstu bendravimo per atstuma, tad niekam ir nerasau. Cia bunu tik forume. O pasiulytu ne neperziuriu. Man reikia gyvo bendravimo su zmogumi. Ne telefoninio, ne virtualaus. Man reikia zmogu matyti, jausti, zvelgti i jo akis... Juk mielo zmogaus artumas toks malonus...
Samanta
2010/02/05 12:17:52 12:17:52
Kiek supratau, prieš gyvą bendravimą visada būna virtualus, per atstumą (kas liečia pažinčių svetaines). Kam netinka virtuali pažintis, belieka pažintys per pažistamus (retai pasitvirtina), kavinės, klubai, gatvė. Man pasitvirtino būtent virtualiosios pažintys, jos niekuo ne blogesnės už "senovines", tradicines, o kai kuo net geresnės.
domina
2010/02/06 05:38:02 05:38:02
As irgi panasiai galvoju,nes kam tada is viso yra internetines pazinciu svetaines?jeigu su zmogumi radai bendru interesu,jis tave domina,tau idomios jo mintys,tada prasau galime ir susitikti gyvai.O gal "maniskis" gyvena visai kitam Lietuvos gale,kaip man su juo susipazinti?Todel manau,kad reikia is pradziu rasyti laiskus(tik zinoma nuosirdzius),o po to ir susitikti "gyvai".