Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel tiek daug vienisu zmoniu?

kodel tiek daug vienisu zmoniu?

Diore

D

70 įrašai

2010/04/10 08:53:20 08:53:20

Svečias: tai kad sakei busi laisva nes isvažiuoji,o be to pabendraves su tokiom kaip mango ir emporija taip ir norisi būt vienam!

Mango ir Emporija - nuostabios moterys. Tikros moterys, zinancios, ko nori.

kita nuomone

K

8 įrašai

2010/04/10 16:31:11 16:31:11

Menas yra būti vienam ir laimingam. Tą moka ne visi vieniši žmonės, todėl ir yra nelaimingi

Ergo

E

8 įrašai

2010/04/10 18:02:28 18:02:28

Pasiziuriu kiek daug vienisu zmoniu yra ir ''geriau pasidaro'',kad ne vienas as esu vienisius

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/10 18:37:42 18:37:42

gyvent vienam,dar nereiskia buti vienisam

the truth is that...

T

3 įrašai

2010/04/11 14:02:00 14:02:00

Visi pastebime, kad vienišų asmenų vis daugėja. Bet, sakykit, kodėl jie (jei jų tiek jau nemažai) vieni kitų nesutinka? O gal sutikę tiesiog bijo kitam pripažinti: "taip, aš esu vienas ir vienišas, noriu būti su Tavimi, noriu Tavo draugystės, ištikimybės, meilės.. noriu dabar, rytoj ir visą likusį man gyvenimą. Esu pasiruošęs atsidėkoti tuo pačiu ir dar daugiau.."

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/11 14:46:02 14:46:02

Diore:
Svečias: tai kad sakei busi laisva nes isvažiuoji,o be to pabendraves su tokiom kaip mango ir emporija taip ir norisi būt vienam!

Sutinku su sveciu, bent jau del mangofruit - absoliuciai beviltiskas atvejis. Zinoma, kai kurioms nusivylusioms feministems - geras pasnekovas pasidalinti, kokie vyrai netike, todel bendraminciu turi. Taciau, man atrodo, nuspresti ar moteris "tikra" ar "netikra", turetu ne Diore, o vyriskoji gimine.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/11 14:57:39 14:57:39

Atdsiprašau, čia apie mane kalbate?
siūlyčiau apie savew pakalbėt ir nepatingėjus anketą susikurt ir nuotrauką įsidėt..tada apie tamstą pakalbėsim...užkniso beveidžiai pašnekovai..

Svečias:
Diore:

Sutinku su sveciu, bent jau del mangofruit - absoliuciai beviltiskas atvejis. Zinoma, kai kurioms nusivylusioms feministems - geras pasnekovas pasidalinti, kokie vyrai netike, todel bendraminciu turi. Taciau, man atrodo, nuspresti ar moteris "tikra" ar "netikra", turetu ne Diore, o vyriskoji gimine.

bildukas

B

7 įrašai

2010/04/11 18:01:14 18:01:14

aš tai žinau kodėl as vienisas kai paskaiciau šį foruma supratau kad man paranoja nes galvoju kad visos moterys tokios kaip mangofruit

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/11 18:24:13 18:24:13

Mangofruit: Atdsiprašau, čia apie mane kalbate?
siūlyčiau apie savew pakalbėt ir nepatingėjus anketą susikurt ir nuotrauką įsidėt..tada apie tamstą pakalbėsim...užkniso beveidžiai pašnekovai..
Svečias:
Diore:
...

Kodel tureciau kurtis anketa ir detis nuotrauka, jei nesidomiu pazintimis, papildant rata tu, kurie neiesko ir neatrasineja i laiskus? Kas pasikeis, jei pamatysit mano nuotrauka, suzinosite kur gyvenu, kuo verciuosi? As apie jus sprendziu ne is nuotraukos ar anketos, kurios net negaliu perziureti, o is besiverziancio is jusu kiekvienoje temoje cinizmo ir uzgauliojimu. Nereikia toli ieskoti - prasau prisiminti, ka parasete cia:
noriu-vaikino-pinigus-t768-190.html#p44645
Apacioje matosi, kad jusu ispuoliu nemegstanciu zmoniu yra ir daugiau.
Tiesa, apie prierasa, kaip kad daro swx esu galvojes. Vis nesugalvoju nieko originalaus.

Viešnia

V

281 įrašai

2010/04/11 19:17:25 19:17:25

18 m. isgyvenau normalioje santuokoje, graziai issiskyreme. Dvejus metus gyvenu laisva. Pirsosi du normalus vyrai. Bandziau...Bet... kaip gera gyventi vienai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume