Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel tiek daug vienisu zmoniu?

kodel tiek daug vienisu zmoniu?

ByRoy

B

5 įrašai

2010/04/09 08:57:18 08:57:18

Iki siol man atrodė,kad tema apie draugo, meilužio ar meilužės paiešką tai nebrendyloms.
Kol staiga supratau kiek aplink nelaimingų žmonių, kurie staiga supranta, kad gyvenimas aplink buvo iliuzija. Tave apgaudinėjo, išnaudojo...Supranti, kad gyvenimas, kurį gyveni ir atrodo galėjai įvertinti (dariau tą ar aną, buvau ten ar ten) iš tikrųjų toks nebuvo...
Įsivaizduokit žmona ar vyras suprato buvo išnaudojamas, kvailai išnaudojamas, jiems dabar aiškina,
kad reik toliau gyventi, viską užmiršti, atleisti, apie pareigą, bendrą turtą, bendrus vaikus, kad negali be jų gyventi-pražus.... Nesinori griauti bendro gyvenimo, įtraukti vaikus... Žema atsiduoti be meilės, pasitikėjimo....Žema prasidėti su prostitutėmis... Žema kvailai keršyti...Norisi atgauti pasitikėjimą savimi, žmonėmis, turėti laiko apsispręsti...
Kaip tiems žmonėms gyventi???
Iš principo visi šie forumai laikosi vienišų žmonių, išduotų žmonių ar būsimai išduotų žmonių dėka.
Taip, daug žmonių rašo ieškodami nuotykių ar norėdami nusipirkti meilę (kol staiga supras kad jų gyvenimas buvo ne visai toks kaip jie įsivaizdavo), bet tarp jų yra ir kitų....

Visalaik aplink yra dar nelaimingesnių žmonių....
ByRoy

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/09 09:08:03 09:08:03

Iš tiesų, be galo daug nelaimingų žmonių, kad net baisu darosi ir nereikia iš to šaipytis, nes tai nacijos nelaimė. Kartu tai ir gėda, kad nepajėgia šitų problemų išspręsti - tai nėra lengva, o labai sunku.

ByRoy

B

5 įrašai

2010/04/09 09:53:47 09:53:47

As nesišaipau...
Paprasčiausiai klausiu- kaip žmonėms kurie staiga suprato, kad buvo išnaudojami ir yra vieniši, nors yra kažkoks šeimos pavidalas, atgauti pasitikėjimą savimi.
Aš irgi anksčiau galvojau, kad yra vieniši, yra šeimyniniai ir yra žmonės kurie ieško nuotykių.
Deja...pasirodo ir tarp tu nuotykių ieškotojų galimas daiktas daug kurie ieško palaikymo ir supratimo...
Gal iš tikrųjų reikėjo sukurti naują temą...
ByRoy

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/09 10:30:50 10:30:50

ByRoy: As nesišaipau...
Paprasčiausiai klausiu- kaip žmonėms kurie staiga suprato, kad buvo išnaudojami ir yra vieniši, nors yra kažkoks šeimos pavidalas, atgauti pasitikėjimą savimi.
Aš irgi anksčiau galvojau, kad yra vieniši, yra šeimyniniai ir yra žmonės kurie ieško nuotykių.
Deja...pasirodo ir tarp tu nuotykių ieškotojų galimas daiktas daug kurie ieško palaikymo ir supratimo...
Gal iš tikrųjų reikėjo sukurti naują temą...
ByRoy

Atsiprašau, aš ne Jums tai taikiau, o apskritai, kad tai yra opi ir sunki problema. Mane tie nelaimingi žmonės slegia darbe, gatvėje, viešąjame transporte, todėl reikia čia kažką daryt, kitaip bus šakės. Pikta, kad elitas ir TV silikonas to nemato.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/09 10:56:48 10:56:48

Vienišiems žmonėms reikia įgauti tikėjimo, kad viskas gali pasikeisti į gerą pusę. Man irgi kelia atjautą vienišų žmonių tema. Svarbu, kad žmonės apibrėžtų, kokio artimo žmogaus jie nori, kokios savybės jiems tinka, o kokių netoleruotų. Laivui be žinomo kurso bet kuri kryptis bus nepalanki - taigi turime susikurti bent maždaug savo kursą, laikytis jo ir tikėti. Kažkada buvau vieniša labai ilgai - nes taip reikėjo. Praėjo laikas, nutariau gyventi kitaip - ir tapau nevieniša. Įmanoma - tik tikėkite.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 11:11:43 11:11:43

tai kad sakei busi laisva nes isvažiuoji,o be to pabendraves su tokiom kaip mango ir emporija taip ir norisi būt vienam!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/09 11:20:54 11:20:54

Svečias: tai kad sakei busi laisva nes isvažiuoji,o be to pabendraves su tokiom kaip mango ir emporija taip ir norisi būt vienam!

Nea, aš kabutėse parašiau "laisva" ir su kartėliu, nes ir tema buvo "Skyrybų skausmas - padėkit!!!". Atrodo, kad "laisva", jei viena išvažiuoju - o iš tikrųjų...
Mango ir Emporija juk ne doleriai kad kiekvienam patiktų . Turi (ir turės) jos savo gerbėjų. kaip ir jūs susirasite sau mielą žmogų, su kuriuo (-ia) malonu bus bendrauti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 11:39:19 11:39:19

Svečias: tai kad sakei busi laisva nes isvažiuoji,o be to pabendraves su tokiom kaip mango ir emporija taip ir norisi būt vienam!

Todel, kad protelio truksta su normaliom moterim bendrauti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 12:46:47 12:46:47

nu jai tu jas skaitai normaliom tai pati lygiai tokia,,normali '' arba paskaityk jų postus tai gal pakeisi nuomonę ,beje o gal ir ne kascia tave zino.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/09 14:32:31 14:32:31

Svečias: nu jai tu jas skaitai normaliom tai pati lygiai tokia,,normali '' arba paskaityk jų postus tai gal pakeisi nuomonę ,beje o gal ir ne kascia tave zino.

dar vienas trikapeikio intelekto vyras

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume