Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel tiek daug vienisu zmoniu?

kodel tiek daug vienisu zmoniu?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/28 09:58:19 09:58:19

Zmogau, nebe 18 amzius. Yra tu mergu. Ir dykai duoda, ir pacios dar vincenso bonke atsinesa. Kodel taip yra. Todel, kad vyru nebeliko. Kur tu surasi ant Lietuvos normalu vyra, kad butu nenusigeres ir dar pastatytu? A? Be to moteru procentaliai daugiau. Tad nereikia demagogijos, siai dienai vyrai deficitas

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/28 10:27:15 10:27:15

Kur kur , sexpazintyse pilna. Kiekvienai moteriai po kokia 30 tenka, jei skaiciuotum ir rinktis yra is ko, ne vien debilai sedi. Zygfrid, svajoji, tai svajok, bet neatitruk taip stipriai nuo realybes. O gal vincenso maziau vartok.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/07 15:40:08 15:40:08

Žmogau , nemanyk , kad gerų moterų daugiau ,negu vyrų , ir moterys yra degradavusios, jeigu tokių pilna Lietuva , tada apskritai geriau gyventi vienam, nei būti įskaudintam , arba labai toli pasiųstam.

Vietinis

V

2 įrašai

2012/01/08 08:24:23 08:24:23

ehei moterys )
sakykit ko jus cia prisiregistravot ir sedit kasdien ???
jei kiek nerasyk atsakymo neguasi is jusu
jus ka poperiuko linkolno laukiat ateinancio? ar gal arbu prinso ?
ar cia visos maisu trenktos ?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/08 10:31:53 10:31:53

Zygfrid: Zmogau, nebe 18 amzius. Yra tu mergu. Ir dykai duoda, ir pacios dar vincenso bonke atsinesa. Kodel taip yra. Todel, kad vyru nebeliko. Kur tu surasi ant Lietuvos normalu vyra, kad butu nenusigeres ir dar pastatytu? A? Be to moteru procentaliai daugiau. Tad nereikia demagogijos, siai dienai vyrai deficitas

Tokių kaip tu net prie konteinerių ir šiluminėse trasose nėra . Tu pats paskutinis.Nenusikalbėk ir atsipeikėk.Būriai vyrų,bet tokie kaip tu taip pat nereikalingi,štai kodėl ir kalbama ,kad vyrų mažiau.

Rutone

R

52 įrašai

2012/01/08 11:06:20 11:06:20

Vietinis: ehei moterys )
sakykit ko jus cia prisiregistravot ir sedit kasdien ???
jei kiek nerasyk atsakymo neguasi is jusu
jus ka poperiuko linkolno laukiat ateinancio? ar gal arbu prinso ?
ar cia visos maisu trenktos ?

Ko mes čia esam? Tai tamsta ką čia veikiat? Apskritai tai DP pavirto mažvaikių portalu - susideda gyvūnų nuotraukas, peizažus, veidą slepia (vyrai moteris kaltina, bet patys nė kiek ne geresni - daro tą pat). Atrodo, jau kas kas, bet jų veideliai yra kažkas superpaslaptingo ar kažkokia nacionalinė vertybė, kurią kas nors (neduokdie) nukopijuos, kur nors panaudos ir honoraro nesumokės... Paskaityk skiltį "Apie save" - nu nieko nėra, nieko (parašyk ir sužinosi, esu, kas esu, o esu ohoho....). Jums ką - sunku [b:3oobi20m]TIK[/b:3oobi20m] 100 ženklų tekstuką apie save suregzt? Taip ir išbrokuojam - tas be foto, tas slepia, anas niekų prisidėjo, šitas apie save nieko nerašo (nors nieko nerašymas irgi nemažai pasako). Kai kas įsigudrina net vardo nerašyt Tai ką, pirmai pažinčiai rašyt laišką: "Labas, xhfjj7809975675*&&%, o koks tavo tikras vardas?"? Vaikų darželis, nors, rodos, tik pilnamečius registruoja... (negaliu rašyt apie moteris - anketų nematau, tai rašau apie tai, ką pastebėjau). Žemiško ir nepasipūtusio žmogaus mums reikia, tiesiog žmogaus. O pažiūrėk į suderinamų narių anketas, pažiūrėk, kas tave peržiūrėjo - na gal net 3/4 slepia savo nuotraukas. Tokius trinu be pasigailėjimo - nepanašu, kad rimtų pažinčių reikia. Va taip ir vienišaujam - kas neranda nuoširdumo, kas neranda piniguočio, o kas - atleiskit už vulgarumą - ką nudulkint. O atrodo, visi čia susirinkę ieško tos "tikros antros puselės"... Bjauru darosi nuo veidmainystės, bjauru...

QerY

Q

6 įrašai

2012/01/08 13:17:25 13:17:25

Daug vienišių, nes mes patys nežinome ko norim. Juokingai skamba, bet aš manau jog taip yra. Kuo toliau tuo kažko įmantresnio norim, gražesnio, linxmesnio, fainesnio...

voveruska

V

72 įrašai

2012/01/08 14:22:55 14:22:55

Gal esam egoistai? Nenorim dalintis, derintis? Tiesiog priprantam vieni? Aš, kai prisiregistravau čia, ieškojau, tikėjausi, išgyvenau, kad nerašo. Paskui, po susitikimo su ne vienu, kuris netiko (arba netikau aš), pradėjau jausti, kad man vienai geriau. Galiu gyventi taip, kaip noriu aš. Taip, laikas nuo laiko ilgu švelnumo, pokalbių,sekso, bet...Pasikalbu su seniai ištekėjusiomis draugėmis, ko tikiuosi, sulaukiu jų pastebėjimų, kad aš idealistė, kad taip gali būti nebent keletą metų, geriausiu atveju, o po to ir kalbėtis nebėra apie ką ir sekso beveik nebebūna, o barnių ir nesutarimų daugybė

Tai ir išsiregistravau, nebeieškau. Kam? Barniams? Sudėtingesniam gyvenimui? Suprantu, kad jauni nori išmėginti gyvenimą kartu, susilaukti vaikų. Bet, kai vaikai jau praaugę, su viskuo susitvarkai viena, kam dar kartą bristi į purviną upę?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/08 16:12:18 16:12:18

Maksimalistai jus!

Arba tuoktis, arba visai viena... Kodel nesusirasti tiesiog draugo? Juo labiau, kad santuokini gyvenima isbandet. Kodel negyventi sau ir megautis tiesiog bendravimu?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/08 18:02:06 18:02:06

voveruska: Gal esam egoistai? Nenorim dalintis, derintis? Tiesiog priprantam vieni? Aš, kai prisiregistravau čia, ieškojau, tikėjausi, išgyvenau, kad nerašo. Paskui, po susitikimo su ne vienu, kuris netiko (arba netikau aš), pradėjau jausti, kad man vienai geriau. Galiu gyventi taip, kaip noriu aš. Taip, laikas nuo laiko ilgu švelnumo, pokalbių,sekso, bet...Pasikalbu su seniai ištekėjusiomis draugėmis, ko tikiuosi, sulaukiu jų pastebėjimų, kad aš idealistė, kad taip gali būti nebent keletą metų, geriausiu atveju, o po to ir kalbėtis nebėra apie ką ir sekso beveik nebebūna, o barnių ir nesutarimų daugybė
Tai ir išsiregistravau, nebeieškau. Kam? Barniams? Sudėtingesniam gyvenimui? Suprantu, kad jauni nori išmėginti gyvenimą kartu, susilaukti vaikų. Bet, kai vaikai jau praaugę, su viskuo susitvarkai viena, kam dar kartą bristi į purviną upę?

Tai jūs ir pati patyrusi šiuo klausimu,tai kam klausti draugių. Ir aplamai visi žino,kad aistra labai trumpai trunka,o ir seksas vėliau šeimoje ne pagrindinis dalykas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume