Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ka Jums dave shi svietaine???

Ka Jums dave shi svietaine???

Sveciui :)

S

1 įrašai

2009/10/13 09:14:53 09:14:53

Patikek, ta sirdele gali taip uzdainuoti Tik dada ir supranti, kad nemirei

Na buvau as susitikus su pora vyruku, nepeikiu - normalus vyrai, tik tos kibirksteles nera, vadinasi ne man Gal dar neislaukiau savo Laukiu ir vilties neprarandu, tik viena dalyka supratau labai aiskiai, kad cia sutikti savo zmogu tokia pat tikimybe, kaip ir MAXSIMOJE prie duonos skyriaus Jeigu bus lemta tai bus Tik va dabar galvoju, kad tai jau yra bandymas kazka daryti ir tai jau yra kazkas... Jeigu nieko nebandysi, tai kaip koks Karsonas jis pas mane niekaip neatskris O siaip tai tie gumos tempimai tai mane labai uzknistu. As ir taip turiu ka veikti, kad gaisti savo laika ir atsitraukti nuo megstamos veiklos del kokio "smikio" ar nelimpancio vyruko na, sorry mieli vyriskiai, tikrai nezadu Kam zmogui suteikti kazkokiu vilciu, jei paciai jau aisku kad nieko nebus Ir as nenoreciau, kad mane uz nosies vedziotu As gi taip pat galiu buti ne ponaicio svajuniu objektas , nors ir nesu dinozauru krasto atstove, gal jam patinka buratino puseseres, o as va pvz. sultinga moteris, arba atvirksciai as perdziuvus o jis svajoja apie D dydi, nors pas mane tik "razinos" ? Tik svarbu nebuti chamu, negaisinti kitu ir saves Taigi nebijokite bendrauti. Neatraso? na ir kas vadinasi nepatikai, tai ir nelauk atsakymo negaisk laiko

Tikiuosi, kad pasiseks viena diena O jei ne cia, tai gal MAXSIMOJE prie duonos skyriaus

volunge

V

44 įrašai

2009/10/13 10:04:17 10:04:17

Sveciui : Patikek, ta sirdele gali taip uzdainuoti Tik dada ir supranti, kad nemirei
Na buvau as susitikus su pora vyruku, nepeikiu - normalus vyrai, tik tos kibirksteles nera, vadinasi ne man Gal dar neislaukiau savo Laukiu ir vilties neprarandu, tik viena dalyka supratau labai aiskiai, kad cia sutikti savo zmogu tokia pat tikimybe, kaip ir MAXSIMOJE prie duonos skyriaus Jeigu bus lemta tai bus Tik va dabar galvoju, kad tai jau yra bandymas kazka daryti ir tai jau yra kazkas... Jeigu nieko nebandysi, tai kaip koks Karsonas jis pas mane niekaip neatskris O siaip tai tie gumos tempimai tai mane labai uzknistu. As ir taip turiu ka veikti, kad gaisti savo laika ir atsitraukti nuo megstamos veiklos del kokio "smikio" ar nelimpancio vyruko na, sorry mieli vyriskiai, tikrai nezadu Kam zmogui suteikti kazkokiu vilciu, jei paciai jau aisku kad nieko nebus Ir as nenoreciau, kad mane uz nosies vedziotu As gi taip pat galiu buti ne ponaicio svajuniu objektas , nors ir nesu dinozauru krasto atstove, gal jam patinka buratino puseseres, o as va pvz. sultinga moteris, arba atvirksciai as perdziuvus o jis svajoja apie D dydi, nors pas mane tik "razinos" ? Tik svarbu nebuti chamu, negaisinti kitu ir saves Taigi nebijokite bendrauti. Neatraso? na ir kas vadinasi nepatikai, tai ir nelauk atsakymo negaisk laiko
Tikiuosi, kad pasiseks viena diena O jei ne cia, tai gal MAXSIMOJE prie duonos skyriaus

....tikrai neketinu laukti, kad perskaitęs mano pasilabinimą man atsakytų, tikrai nedžiūstu prie tokių ir pritariu-kad visiems geras nebūsi - šiuo atveju - visų skoniams neįtiksi.... o kad kažką reikia daryti, ne vien tik tikėtis to vienintelio it manos iš dangaus, tai faktas, o kad nesiseka šiandiena, tai pasiseks rytoj, na gal poryt....o gal po metų

vytas05271295256530_db

V

59 įrašai

2009/10/13 12:32:00 12:32:00

Kolkas nieko nedave, bet vilties neprarandu, sakoma viltis durniu motina o motina vaiku savo nepalieka

Dabar Volungelei ;)

D

1 įrašai

2009/10/13 13:06:19 13:06:19

Tikrai taip, Volungele Griauztis neverta Gyvenimas yra puikus, tik reikia tai matyti O savo kada nors rasim, nes ieskom ne tingines esam ir ne "zanudos"

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/10/13 15:37:13 15:37:13

Uzsiregistruokite i nemokama saita kur daug uzsienieciu - tikrai atsiras ir nevienas.

Kvailas pasiulymas :)

K

1 įrašai

2009/10/13 16:05:00 16:05:00

Lazdynai: Uzsiregistruokite i nemokama saita kur daug uzsienieciu - tikrai atsiras ir nevienas.

Kas cia apie uzsieniecius kalbejo? Prie ko cia jie dabar? Jeigu jau as su broliu lietuviu nesusikalbu, tai kam man inportinis? Niekada nesvaigau del uzjurio princu, nieko jie ten ne geresni, gal turtingesni, bet as ne aukso, o zmogaus sielai ir kunui ieskau ir tikrai rasiu zinau! Vat jauciu ir viskas! Gal ne cia, kaip jau sakiau, gal kur kitur

P.S.

P

3 įrašai

2009/10/13 16:19:22 16:19:22

Nenorejau "lazdynu" izeisti, kazkaip cia pasisakiau, tarsi kvaila buciau ja palaikiusi Sorry! Viskas OK, turiu drauge, kuri del importiniu oi kaip svaigsta: tai ne lietuvis, plugo brolis, moka su moterimis apseiti, komplimentu negaili ir t.t....... Bet as kazkaip Man jau geriau butu koks saunus, ne "mires", ne "bomzas", ne "pijokas", ne tetis, ne Kvazimodas, ne "zanuda", .... va va kiek kriteriju cia pradejau vardinti isgazdinsiu lietuvaicius ir turesiu i uzjuri kreiptis

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/10/13 16:28:14 16:28:14

Na, merginos ir moterys, nespjaukite i sulini, gali tekti si jo gerti.
Nepamirskite, kad krize Lietuvoje vis gileja, daug darbingo amziaus vyruku isvaziuoja kas savaite is Lietuvos. Nekalbu apie Vilniu, bet kas darosi provincijoje, ar zinote?
Siandien kiek susipazistu su mano kartos zmonemis, tai kiekvieno ar vaikas ar giminaitis, Anglijoje, Airijoje, Vokietijoje, Norvegijoje. O moteru Lietuvoje daugiau nei vyru. Tad darykite isvadas.

Nikas1

N

190 įrašai

2009/10/13 16:30:14 16:30:14

Šiuo metu nieko nėra iki galo davusi. Buvo su viena panele susitikimų, su keliomis pokalbiai, bet daugiau nieko. Epic fail.

Gal reiks daryti tas isvadas kas zino?

G

1 įrašai

2009/10/13 16:59:24 16:59:24

Na ka gali zinoti, gal tas isvadas ir reiks daryti? Bet gal dar pabandysiu cia, Lietuvos zemeleje? Nezinau, kokiai amziaus grupei "lazdynai" priklauso? Mane domina 35-45 amziaus grupe , taigi tureciau sutikti kad pasirinkimas O va moteriskes tokio amziaus cia saunios, tikrai, pati maciau (biciulis leido pasnipineti ) Ir pasirinkimas musu oho! Bet dar bandysiu cia pabuti kuri laika , nors buvo jau kilusi mintis issiregistruoti Nenoreciau niekur is savo miesto isvaziuoti: cia seima, draugai, namai ir visai gera gyventi Taigi dar zvejosiu savo ezere ir gal koks...... tinkamas vartojimui......

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume