Patikek, ta sirdele gali taip uzdainuoti Tik dada ir supranti, kad nemirei
Na buvau as susitikus su pora vyruku, nepeikiu - normalus vyrai, tik tos kibirksteles nera, vadinasi ne man Gal dar neislaukiau savo Laukiu ir vilties neprarandu, tik viena dalyka supratau labai aiskiai, kad cia sutikti savo zmogu tokia pat tikimybe, kaip ir MAXSIMOJE prie duonos skyriaus Jeigu bus lemta tai bus Tik va dabar galvoju, kad tai jau yra bandymas kazka daryti ir tai jau yra kazkas... Jeigu nieko nebandysi, tai kaip koks Karsonas jis pas mane niekaip neatskris O siaip tai tie gumos tempimai tai mane labai uzknistu. As ir taip turiu ka veikti, kad gaisti savo laika ir atsitraukti nuo megstamos veiklos del kokio "smikio" ar nelimpancio vyruko na, sorry mieli vyriskiai, tikrai nezadu Kam zmogui suteikti kazkokiu vilciu, jei paciai jau aisku kad nieko nebus Ir as nenoreciau, kad mane uz nosies vedziotu As gi taip pat galiu buti ne ponaicio svajuniu objektas , nors ir nesu dinozauru krasto atstove, gal jam patinka buratino puseseres, o as va pvz. sultinga moteris, arba atvirksciai as perdziuvus o jis svajoja apie D dydi, nors pas mane tik "razinos" ? Tik svarbu nebuti chamu, negaisinti kitu ir saves Taigi nebijokite bendrauti. Neatraso? na ir kas vadinasi nepatikai, tai ir nelauk atsakymo negaisk laiko
Tikiuosi, kad pasiseks viena diena O jei ne cia, tai gal MAXSIMOJE prie duonos skyriaus