Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ka Jums dave shi svietaine???

Ka Jums dave shi svietaine???

volunge

V

44 įrašai

2009/10/13 17:44:44 17:44:44

Kvailas pasiulymas :
Lazdynai: Uzsiregistruokite i nemokama saita kur daug uzsienieciu - tikrai atsiras ir nevienas.

Kas cia apie uzsieniecius kalbejo? Prie ko cia jie dabar? Jeigu jau as su broliu lietuviu nesusikalbu, tai kam man inportinis? Niekada nesvaigau del uzjurio princu, nieko jie ten ne geresni, gal turtingesni, bet as ne aukso, o zmogaus sielai ir kunui ieskau ir tikrai rasiu zinau! Vat jauciu ir viskas! Gal ne cia, kaip jau sakiau, gal kur kitur

pritariu....tikrai ...kam taip apsunkinti situaciją? kam dairytis į užjūrių "princus"....juk kartais pritrūksti žodžių, kai kalbi su lietuvaičiu, o čia.....angliškai dar reiktų liežuvį kraipyt....

volunge

V

44 įrašai

2009/10/13 17:47:57 17:47:57

Lazdynai: Na, merginos ir moterys, nespjaukite i sulini, gali tekti si jo gerti.
Nepamirskite, kad krize Lietuvoje vis gileja, daug darbingo amziaus vyruku isvaziuoja kas savaite is Lietuvos. Nekalbu apie Vilniu, bet kas darosi provincijoje, ar zinote?
Siandien kiek susipazistu su mano kartos zmonemis, tai kiekvieno ar vaikas ar giminaitis, Anglijoje, Airijoje, Vokietijoje, Norvegijoje. O moteru Lietuvoje daugiau nei vyru. Tad darykite isvadas.

na , kad emigracija didelė tai faktas....ką jau padarysi, faktas ir tas, kad dėl moterų pertekliaus likę vyrai labai jau išmadrėja....šita gera, o šita dar geresnė, tai kam laiką gaišti su vidutinybe, kam gilintis..."pavartojau" vieną dieną vieną, kitą-kitą....juk jų (moterų) tiek daug, o mes (vyrai) tokie vieniši....

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/10/13 17:50:48 17:50:48

[b:24kmdhqa]Citata:[/b:24kmdhqa]

Elementarus, bet gana svarbus demografinis rodiklis – vyrų ir moterų skaičius. Visoje ES 100-ui vyrų tenka 105, o Lietuvoje – 114 moterų. "Čia jau kažkas blogai. Juolab kad berniukų gimsta daugiau nei mergaičių – taip sukūrė gamta", – sakė V.Stankūnienė.

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/10/13 17:56:34 17:56:34

Dar truputis informacijos pamąstymams:

Statistikos departamentas išleido leidinį ,, Moterys ir vyrai Lietuvoje 2007 m.“ Jame pateikiama informacija apie moteris ir vyrus Lietuvoje ir Europos sąjungoje – jų skaičių, išsilavinimą, sveikatą, užimtumą ir nedarbą, darbo užmokestį, verslą, dalyvavimą valstybės valdyme ir kt.
2008 m. pradžioje Lietuvoje gyveno 1799,4 tūkst. moterų, tai yra 232,4 tūkst. daugiau negu vyrų. Moterys sudarė 53,5 procento visų gyventojų, 100 vyrų teko 115 moterų.
2007 m. į savivaldybių tarybas išrinktos moterys sudarė 22 procentus visų išrinktųjų.
Moterų ir vyrų amžiaus struktūra skiriasi. 2008 m. pradžioje moterų vidutinis amžius buvo 41,3 metų, vyrų – 36,3 metų. Iki 30 metų amžiaus vyrų yra daugiau nei šio amžiaus moterų, tačiau 60 metų ir vyresnių moterų yra 1,8 karto daugiau negu vyrų.
Moterys gyvena vidutiniškai 12 metų ilgiau negu vyrai. 2007 m. Lietuvoje moterų vidutinė tikėtina gyvenimo trukmė buvo 77,2, vyrų -64,9 metų. ES valstybėse narėse – atittinkami 81,5 ir 75,4 metų. Moterys ES valstybėse narėse gyvena vidutiniškai 6 metais ilgiau nei vyrai

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/10/13 18:00:44 18:00:44

Pati svarbiausia mintis yra tokia - jei istekesite uz uzsieniecio- viena gyvensite apie 2 metus, jei
pavyks susirasti vyra Lietuvoje (tikrai ne visoms), viena greičiausiai gyvenimo saulelydyje busite 12-14 metu!

volunge

V

44 įrašai

2009/10/13 18:03:20 18:03:20

Lazdynai: Dar truputis informacijos pamąstymams:

Statistikos departamentas išleido leidinį ,, Moterys ir vyrai Lietuvoje 2007 m.“ Jame pateikiama informacija apie moteris ir vyrus Lietuvoje ir Europos sąjungoje – jų skaičių, išsilavinimą, sveikatą, užimtumą ir nedarbą, darbo užmokestį, verslą, dalyvavimą valstybės valdyme ir kt.
2008 m. pradžioje Lietuvoje gyveno 1799,4 tūkst. moterų, tai yra 232,4 tūkst. daugiau negu vyrų. Moterys sudarė 53,5 procento visų gyventojų, 100 vyrų teko 115 moterų.
2007 m. į savivaldybių tarybas išrinktos moterys sudarė 22 procentus visų išrinktųjų.
Moterų ir vyrų amžiaus struktūra skiriasi. 2008 m. pradžioje moterų vidutinis amžius buvo 41,3 metų, vyrų – 36,3 metų. Iki 30 metų amžiaus vyrų yra daugiau nei šio amžiaus moterų, tačiau 60 metų ir vyresnių moterų yra 1,8 karto daugiau negu vyrų.
Moterys gyvena vidutiniškai 12 metų ilgiau negu vyrai. 2007 m. Lietuvoje moterų vidutinė tikėtina gyvenimo trukmė buvo 77,2, vyrų -64,9 metų. ES valstybėse narėse – atittinkami 81,5 ir 75,4 metų. Moterys ES valstybėse narėse gyvena vidutiniškai 6 metais ilgiau nei vyrai

viena iš priežasčių įtakojančių vyrų "ilgaamžiškumą" vyrų visiškas nesisaugojimas ir netausojimas savęs....na kaip čia vyrui dabar imti ir belstis pas gydytoją vos kažką suskaudus-aš juk vyras-paskaudės ir praeis.....o jei tai simptomai nepagydomos ligos? juk svarbu ankstyva diagnozė, kad užkirsti kelią tolimesnei ligos eigai....moterys tuo tarpu kiek skrupulingesnės....beje kalbant apie kitas sferas, kaip beatodairišką vairavimą įvairiom transporto priemonės, savęs žudymą alkoholiu ir nikotinu....čia vyrai taip pat pirmauja, o juk girtam ne visad velnias pakiša pagalvę....tai ir žudosi sėkmingai vyrija.... na ką gi, reik tikėtis, kad viskas pasikeis, gaila, kad ne greitu laiku....

Jolaure

J

15 įrašai

2009/10/14 07:28:02 07:28:02

Man irgi ši svetainė davė galimybę susipažinti su labai skirtingais vyrukais. Būna, kad susirašinėji ir supranti, kad patinka tiesiog susirašinėti. Pasitaikė labai sąžiningas, kuris nuoširdžiai pasakė, kad šiuo metu bendrauja su kita panele, todėl neatsakinės į mano klausimus. Labai ačiū ir sėkmės jam Pasitaikė ir toks, kuris po trijų pasimatymų kalbėjo apie būtinybę mane pristatyti jo tėvams. Žodžiu, gyvenimas spalvotas, ir tik nuo mūsų pačių priklauso, kiek ir kokių spalvų bus tame gyvenime Kažkas pasakė: Kai nežinai, ko ieškai, tai nenustebk nežinia ką radęs Todėl svarbiausia - tinkamai formuluoti tikslus ir svajones

volunge

V

44 įrašai

2009/10/14 07:38:14 07:38:14

Jolaure: Man irgi ši svetainė davė galimybę susipažinti su labai skirtingais vyrukais. Būna, kad susirašinėji ir supranti, kad patinka tiesiog susirašinėti. Pasitaikė labai sąžiningas, kuris nuoširdžiai pasakė, kad šiuo metu bendrauja su kita panele, todėl neatsakinės į mano klausimus. Labai ačiū ir sėkmės jam Pasitaikė ir toks, kuris po trijų pasimatymų kalbėjo apie būtinybę mane pristatyti jo tėvams. Žodžiu, gyvenimas spalvotas, ir tik nuo mūsų pačių priklauso, kiek ir kokių spalvų bus tame gyvenime Kažkas pasakė: Kai nežinai, ko ieškai, tai nenustebk nežinia ką radęs Todėl svarbiausia - tinkamai formuluoti tikslus ir svajones

iš ties, ką ir bekalbėti - viskas priklauso nuo požiūrio ir poreikių ir nereikia stebėtis, kad kitiems šis pasaulis kitokiom spalvom nei tau pačiam spindi....

-DM-

-

6 įrašai

2009/10/16 21:07:58 21:07:58

Suteikė galimybę susipažinti su žmogumi, kurį dabar myliu labiau už viską.

16801id_šilkas

1

32 įrašai

2009/10/17 09:43:01 09:43:01

-DM-: Suteikė galimybę susipažinti su žmogumi, kurį dabar myliu labiau už viską.

taip greitai:)) na matyt tai tikrai buvo tas žmogus....aišku būna ir taip.
aš turėjau įdomų susitikimą su žmogumi, kuris labai nusivylė šia svetaine ir jau išsitrynė..
keistą susirašinėjimą ...na,bet dar esu čia kuriam laikui.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume