Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ka Jums dave shi svietaine???

Ka Jums dave shi svietaine???

Virgintaa

V

134 įrašai

2010/07/06 14:56:24 14:56:24

ka dave si svetaine ? geras klausimas. Kol kas nieko . Kartais gaunu laisku, bet kai yra man pasiuloma labai greit susitikti-as atsisakau, nes tikiuosi bent kiek susirasinejant pazinti zmogu ir po to nuspresti susitikti ar ne. Nes nuotykiai nedomina. Taciau atsisakius susitikti-taip ir viskas nutruksta, nes "kaip" vyrai raso-susirasinejimas jiems prarastas laikas. Taip susirasinejau labai maloniai su vieninteliu DP NARIU,vis planavome susitikti, bet kai jau pasiryzau su juo susitikti-JIS pradejo atidelioti, rasti kazkokiu priezasciu susitikima stumti tolyn ir tolyn. Man pasidare itartina-arba jis vedes, arba "uzimtas" Tad nesuprantu kam taip elgtis.Arba , kai kurie megsta virtualu bendravima. Dabar mastau-gal tikrai galima susitikti ir po keleto laisku, nes is prakltikos supratau-kad ilgas susirasinejimas taip pat kartais gali buti beprasmis.

Bronius.

B

79 įrašai

2010/07/06 15:11:26 15:11:26

Daugumoje temu apie tai ir rasoma buvo. Kad akiu kontaktas visada issklaido abejones ir neleidzia susikurti iliuziju.
O jei nori tik susirasineti tai taip pat nera sazininga. As pvz noriu gyvent o ne sedeti prie kompo ir gaisti laika. Kam man tie nuotykiai?
Si svetaine.......
Nedave nieko apart keliu tikrai geru pazinciu. Susitikau tikrai geru draugiu ir db mes susirasinejam ir pasikavinam. Tiesiog susitikom ir pamatem tai kas tikra o ne laisku sukurta iliuzija.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/06 17:02:06 17:02:06

Nieko man nedavė ši svetainė (geriau būtų svetainius netgi sex pirmo apsilankymo joje metu. Na, bet ir aš jai nieko nedaviau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume