Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ka Jums dave shi svietaine???

Ka Jums dave shi svietaine???

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/05/07 20:54:40 20:54:40

O man davė keletą neblogų draugų - su kuriais galiu virtualiai pabendrauti, o būdama tame pačiame mieste ir kavos susibėgti bei mielą artimą žmogų, kurį sutikus iš čia išsiregistravau ir iki šiol esame kartu.

Alabamos

A

24 įrašai

2010/06/08 19:29:13 19:29:13

Hmmmm, iš pradžių užsiregistravusi čia nesupratau sistemos... Na pasiūlo narį.... ir ką daryti??? Po to, vaizdas pasidarė aiškesnis... Manau, kad bėda yra ta, kad esam per daug išlepinti: na užsiregistravau svetainėje, sumokėjau pinigėlius - tai linksminkit mane, kalbinkit, rašykit, kvieskit - pažindinkitės su manimi Aš turiu gauti tai, ko trokštu, kaip paslaugų sferoje Bet iš tokio suvokimo - taip ir sėdi dalis narių, peržiūrinėja anketas ir laukia, kada gi mane kas pakalbins Tai ir laukim, o gal... Nenoriu nieko smerkti, pati save įrašau į kątik aptartą kategoriją - laukiančiųjų , bet nedejuojančiųjų

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/16 20:08:29 20:08:29

cia galima rasti dauk sekso ir patarimu

xxx

X

308 įrašai

2010/06/16 20:12:51 20:12:51

Arba išliet ant neapykanta ant vyrų ir pasakyt kad visi vyrai kiaulės ir niekšai ,bet tik si frazė pastoviai cia kartojasi net galima yprast nekreipt i tai dėmesio

gutesss

G

14 įrašai

2010/06/17 12:40:09 12:40:09

xxx: Arba išliet ant neapykanta ant vyrų ir pasakyt kad visi vyrai kiaulės ir niekšai ,bet tik si frazė pastoviai cia kartojasi net galima yprast nekreipt i tai dėmesio

Manau, didesnis efektas būtų namie su kočėlu paglostyt nei čia visus koneveikt Ir išvis, kokio lygio mes pačios, moterys, esame, jei tie "kiaulės ir niekšai" mums taip reikalingi, ieškom jų, mylim ir gimdom jiems vaikus

malvina 0120

M

11 įrašai

2010/06/29 11:14:26 11:14:26

Iš pradžių ši svetainė buvo superinė. Kažkaip rimtų, kultūringų žmonių būdavo... Dabar gi - pasiskaitykit forumus - siaubas kažkoks. Mažvaikių arba šiaip idiotų pilna. Bet kokią rimtą temą iškraipo - net šlykštu skaityti. Nusivylus aš šiuo puslapiu ir apskritai mūsų visuomene.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/30 20:35:13 20:35:13

Ligija: Nieko nedavė ši svetainė-iš sistemos pasiųlytų narių gal per metus laiko vienas atsiliepė, bet jokio kontakto tikresnio nepavyko užmegzti. Niekas laiškų nerašo ir į parašytus neatsako. Parašyti tiems nariams, kurių nesiųlo sistema, galima tik susimokėjus mokestį. Kadangi esu laiva moteris, seniai gyvenu viena, tad bandžiau laimę ne vienoje pažinčių svetainėje -net ir nemokamoje tikrai nerašo vyrai savo iniciatyva. Nebent vedę arba 15 m jaunesni su konkrečia užuomina iškart susitikt ir pasimylėt...Tad esu įsitikinus, kad parašius ir susimokėjus nėra jokios tikimybės, kad gausi laišką...nebent su tekstu "labas labas" ir piešinuką.....
Beje, pradedančioms-nemanykit, kad mielai pateikusios savo tel.Nr., nuotrauką įgysit pranašumą. Mano praktika sako, kad tai nieko nereiškia. Vyro anketoje nurodymas "ieškau ilgalaikių santykių"visai nereiškia, kad taip ir yra-tiesiog vyrai žino, kad taip susilauks daugiau dėmesio. Iš tiesų Lietuvos realybė tokia, kad vyrai nuo 35 ir vyresni, išsiskyrę nesiruošia kurti ilgalaikių santykių, nes absoliuti dauguma kapanojasi skurde, neturi pastovios gyvenamos vietos, po skyrybų gyvena su tėvais, neišgali sumokėti alimentų, nežino ar ryt turės darbo, ar susimokės už nuomą...kai kurie drąsuoliai pasiėmę kreditus, puolė veidu į skurdą......kiekvienas save gerbiantis vyras kamuojasi dėl tokios padėties tad moteriai vietos jų gyvenime nėra...bet galima rasti labai lengvai moterų vienai nakčiai, savaitei, mėnesiui...

kaip baisu. as dar norejau usiregstruoti, bet neapsimoka, nes dar uzmoketi reikia. o kiek reikia uzmoketi?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/30 21:36:45 21:36:45

O ka jus davet siai svetainei? Svetaine tik pasiulo jums uzsiregistravusius narius, o kaip jau eisis toliau, tik jusu paciu reikalas. Bile kad pasiskust visiems, o is paciu iniciatyvos - 0.

Lienocka

L

1 įrašai

2010/07/01 05:57:51 05:57:51

jo, geras, o ka jus davet svetainei? net nepagalvojau apie tai

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/01 06:03:56 06:03:56

tai tie nariai ateina gi i sia svetainia ir registruojasi kitaip ta svetainė būtų tuscia ,nieko ji nedave ,neblogai kartais praleist laisvaqlaiki ir paskaityti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume