Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ka Jums dave shi svietaine???

Ka Jums dave shi svietaine???

Nare nuo 2009 m. geguzes

N

1 įrašai

2009/10/11 15:26:27 15:26:27

Kol kas dar nieko gero (apciuopiamo-gyvo-realaus) nedave Gal kad laukiu demesio is vyru puses ? Bet as nepratusi pati kabintis ant kaklo. Vyrai arba labai nedrasus, nes neraso tik "pavarto" anketele, vel "pavarto" ir vsio , arba tiek islepinti moteru demesio, kad laukia kol jiems pacios ant keliu atsisesime Tada man tikrai nepasiseke

Zinoma, dar toks vienas yra problemuks, moterytems gerai zinomas, musu cia yra daug daugiau ir daug saunesniu uz juos (sorry mieli vyrukai), teko matyti ..... Taigi sulaukti demesio is vyriskio pvz. "aukstasis universitetinis issilavinimas" yra dar maziau sansu deja ..... o moteriskos gimines atstoviu tokiu oho kiek! Taigi nuotaika vis labiau ir optimizmas dingsta, o kai dar pajunti ta vadinama vidutinio amziaus krizes sindroma: jei tau 35 m. tai tavimi domisi 45-60 m. vyrukai, vaje juk teti tai namuose turi tai kam tau dar vienas? Tada supranti vsio - laukia musu vienuolynai, brangiosios, arba reikia keisti orientacija ko daryti tikrai nesinori
Na bet dar nosies nenukabinsim, gal dar koks ne "mires" ir net labai "tinkamas vartojimui" (sorry as taip juokauju apie neblogus vyrukus, kuriu tikrai yra) pasitaikys

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/10/11 15:59:29 15:59:29

Labas vakaras, mielos moterys!

Nieko nedavė si svetaine, nors buvo išreklamuota kaip geriausia Lietuvoje, kur gali susipažinti ir vyresnio amžiaus žmones. Forumai ir daugelio pasisakymai nuteikia labai pesimistiškai.
Susipažinau su vienu mano amžiaus vyriškiu (2 metais vyresniu).Jau penkeri metai dairosi antros puseles, bet visko bijo. Viena savaite rodo iniciatyva, po to dviems savaitėms prapuola is horizonto.
Jau 3 menesiai taip bendraujam ir man tikrai nepatinka toks elgesys, nes jaučiuosi pažeminta ir pradejau pykti, o kam man to bereikia. Gyvenimas ir taip LIETUVOJE KOMPLIKUOTAS, daug traumuotu, piktu ir nelaimingu žmoniu . Nutariau liautis šioje svetainėje dairytis draugo, nes nebetikiu, kad čia toki galima rasti.
.

Inga-ramune

I

199 įrašai

2009/10/11 16:48:10 16:48:10

God, raso tikrai vyriskiai laiskus, bet ne per pirmas 24 valandas prisiregistravus Ir tu parasyk
Ka dave svetaine? Nu, pasimatyma labai idomu, keliais pustoniais sviesesne saule, demesio truputuka ir daug graziu akimirku ateityje

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/12 12:46:24 12:46:24

O man naudos davė nebent forumo skaitymas. Pažintys - be jokio rezultato - moterys pasikėlusios ir išlepintos (gal mano amžiaus grupės). Galiausiai anketą pasišalinau, tačiau iš seno įpročio į forumą užsuku ir parašau savo nuomonę. Sužinojau daug naujo - kad vyresnės moterys, neturinčios partnerio dažniausiai būna pasikėlusios, PER daug pasitikinčios savimi, savo grožiu, savo padėtimi ir per lengvai vyrams užlipdo "kompleksuoto nevykėlio" etiketę.
Daug suzinojau apie moterų tarpusavio solidarumą, kai merginos/moterys gina moteriškąją pusę konflikte, net jei moteris akivaizdžiai neteisi.
Galiausiai buvo paneigtas mitas, kad moterims reikia dvasingo ir supratingo vyro. Taip kalbama tik dėl mados. Pirmiausi atrankos kriterijai - finansinė padėtis, padėtis visuomenėje ir išvaizda. "Vidus" tikrinamas tik tada, kai tenkinami jau paminėti kriterijai.
Taip pat pamačiau kai kurių vyrų požiūrio siaurumą, perdėtą susireikšminimą ir nuolatinį savęs aukštinimą.
Reziumė - šis forumas ideali vieta pamatyti ir įvertinti žmogiškąsias silpnybes.

Svečiui

S

9 įrašai

2009/10/12 16:03:00 16:03:00

Sveiki,
Na nesutikciau, kad moterys cia vertina tik vyro socialine padeti ir pinigines dydi Visi mes noretume gauti miss ar misteri idealuji, tik tokiu paprasciausiai nebuna Zinoma, moterys gal ir turi kazkokius kriterijus kuriais bando vadovautis, tik ne visada pavyksta , nes jei jau krito kas i aki ir sirdi, tai ir tie kriterijai istirpsta kaip sniegas pavasari O i aki tai turi ikristi, nepykite, juk ir jus renkates, buna lyg ir nieko zmogus bet "nelimpa" kazkaip ir viskas. Lyg ir bandai bendrauti, bendraujasi, bet tik tiek o toliau kazkaip ir nesinori zygiuoti Jei tos kibirksteles nera tai ka gali sau padaryti? Todel ir ne i visus laiskus atsakome ir ne su visais susitikti norime. Tikrai taip, geriau jau jokio vyro negu bet kas... deja taip mano daugelis moteru. Ir dar, bukime kritiski patys sau, na nenorekime ne pagal savo "kisene" Prasau neisizeisti, bet jei jau sedziu MAXIMOS kasoje, tai nereikia noreti, kad partneris butu mokslu daktaras. Kaip jau minejo viena nare, tikiu, kad issilavinusiu moteru cia tikrai bus daugiau, nes taip jau yra Bet kaip be butu jos visviena tikisi sutikti issilavinusi, nebjauru (patiko zodelis - "vartotina"), nepijokeli, neprasiskolinusi ir bendraamzi vyriskos gimines atstova Taip jau yra. Reikia pripazinti, kad ir jus norite nebjaurios ir beja geeeerokai jaunesnes moters Taigi ieskome visi, nors nera taip lengva kaip as maniau, kol dar nebuvau uzsiregistravusi. Kol kas ir as galiu tik patvirtinti, kad svetaine man dar nieko realaus, deja, nedave O galvojau bus paprasciau: as patiksiu, man patiks ir viskas kaip per sviesta Optimiste

Lewk

L

1 įrašai

2009/10/12 16:35:18 16:35:18

Na, cia susipazinau su keliais vaikinukais. Su vienu buvo prasidejusi "draugyste" , bet gana greitai supratom, kad nieko tvirto cia nebus, o po kokiu 3 sav. jis tiesiog dingo iki siandien. Pirmas 2 dienas parsu keikiau ji, bet po to ir dabar tik dekoju, kad jis taip padare. Neteko nei vienam jokiu nemaloniu prakalbu sakyti ir apgailestauti.
Dabar bendrauju su pora berniuku, viena jau buvau sutikus, pavezejo ir kolkas tylu is abieju puses, o su kitu pradejom kalbeti, kad reiktu susitikti kavutes. Gal uzsimegs rimtesne pazintis

Samantta

S

481 įrašai

2009/10/12 17:23:37 17:23:37

Svečias:
Galiausiai buvo paneigtas mitas, kad moterims reikia dvasingo ir supratingo vyro. Taip kalbama tik dėl mados. Pirmiausi atrankos kriterijai - finansinė padėtis, padėtis visuomenėje ir išvaizda. "Vidus" tikrinamas tik tada, kai tenkinami jau paminėti kriterijai.

Noriu paneigti Jūsų, svety, nuomonę - tikrai yra moterų, kurios ieško pirmiausia dvasingo ir supratingo vyro - nes tai yra auksinės žmogaus savybės! O pinigai gali greit išgaruoti, išnyks ir padėtis visuomenėje, išvaizda galiausiai nukeliaus ten pat... Man pradeda atrodyti, kad kai kurioms (na gal ir daugeliui moterų tampa svarbūs tie nykstantys dalykai tik dėl to, kad jau jos nebesitiki sutikti dvasingo ir supratingo vyro, tai mano, kad nors tie kiti "geri" kriterijai atpirks tą nebuvimą. Bet man asmeniškai taip nėra - vis tiek tikiuosi sutikti ir dvasingą ir supratingą . To linkiu ir visoms, man pritariančioms/

leagere

L

354 įrašai

2009/10/13 06:00:15 06:00:15

[quote="Sveciui"]Sveiki,
Na nesutikciau, kad moterys cia vertina tik vyro socialine padeti ir pinigines dydi Visi mes noretume gauti miss ar misteri idealuji, tik tokiu paprasciausiai nebuna Zinoma, moterys gal ir turi kazkokius kriterijus kuriais bando vadovautis, tik ne visada pavyksta , nes jei jau krito kas i aki ir sirdi, tai ir tie kriterijai istirpsta kaip sniegas pavasari

Labai teisingai pastebėta. Bent jau mano akimis yra labai nedaug savybių, kurios vienareikšmiškai sustabdytų nuo pažinties, pvz., alkoholizmas ir panašios aiškios bėdos. Ir tai dar nežinia, ar nenunyktų tas proto balsas, jei labai jau uždainuotų širdis... Būtų labai paprasta, kad galėtum surūšiuoti žmones pagal kategorijas lyg kokioj buitinės technikos paieškoj ir rinktis optimalų variantą, taip sakant. Gal čia ir yra DP kūrėjų kabliukas mums naivuoliams, norintiems tikslumo, gartantijų ir pasiryžusiems už tai mokėti...

Man irgi įdomiausia dalis čia yra forumas

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/13 07:18:24 07:18:24

GabijaGabija:
Sveciui: Sveiki,
Na nesutikciau, kad moterys cia vertina tik vyro socialine padeti ir pinigines dydi Visi mes noretume gauti miss ar misteri idealuji, tik tokiu paprasciausiai nebuna Zinoma, moterys gal ir turi kazkokius kriterijus kuriais bando vadovautis, tik ne visada pavyksta , nes jei jau krito kas i aki ir sirdi, tai ir tie kriterijai istirpsta kaip sniegas pavasari

Labai teisingai pastebėta. Bent jau mano akimis yra labai nedaug savybių, kurios vienareikšmiškai sustabdytų nuo pažinties, pvz., alkoholizmas ir panašios aiškios bėdos. Ir tai dar nežinia, ar nenunyktų tas proto balsas, jei labai jau uždainuotų širdis... Būtų labai paprasta, kad galėtum surūšiuoti žmones pagal kategorijas lyg kokioj buitinės technikos paieškoj ir rinktis optimalų variantą, taip sakant. Gal čia ir yra DP kūrėjų kabliukas mums naivuoliams, norintiems tikslumo, gartantijų ir pasiryžusiems už tai mokėti...
Man irgi įdomiausia dalis čia yra forumas

o ar daznai moterims "uzdainuoja sirdis", ypac is keleto susitikimu?

volunge

V

44 įrašai

2009/10/13 07:46:25 07:46:25

Pritariu daugumai čia pasisakiusių....tikrai dag kas tik anketas pavarto, daug kas ieško idealų, nors patys (neišskirsiu ir savęs) tokie nėra...prisiregistravusi išsiunčiau gal 20 laiškelių mane sudominusiems vaikinams, iš jų gal vienas tik pasivargino bent labas pasakyt, dėkui jam, dar ir už tai, kad pokalbiai lig šiol tęsiasi ir ne apie orą, o šiek tiek įdomesni keista, bet yra vaikinų, kurie dejuoja, jog jų nekalbina panelės, bet kai pakalbina.... na nežinau, jei jau aš taip nepatikau, tai bent turėk drąsos pasilabinti ir mandagiai atsisakyti toliau nebendrauti.... kažkas čia negerai...gal tas internetinis virusas kaltas? jau jei nematai žmogaus akių, tai nereik vargintis mandagiai elgtis, aš juk nesiūlau eit prie altoriaus, tik susipažinti..... ar bendravimas apsiriboja tik vienu tikslu? tik vedyboms, ar tik lova?? ir tikrai pritariu vienai iš pasisakiusių.... daugelis ieško misių ir misterių bet tai tik gražus įpakavimas. Asmeniškai man, jei kalbėti apie boyfriend'ą, svarbu visuma, o ta visuma nebus įdomi, jei neužkabins, nebus kontakto, nebus liepsnelės...tad jis gali būti nors pats Antonio Banderas - gražus pažiūrėti, bet tik tiek.... Reziumuojant - ši svetainė prablaško, suteikia galimybę pasidairyti į kitus, pasidomėti kas kaip mąsto (iš pasisakymų forumuose), paskaityti neblogus psichologinius straipsnius, na o dėl to vienintelio - manau čia kaip loterijoj....juk ir gatvėj ne kiekvienas simpatiškas vyras tau nusišypso ir kavos pakviečia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume