Problema, kad potencialiam interesantui daromos dirbtines kliutys (jam privalu pabelst ir paprasyt). Bet pagalvok, kad zmogus dar tik svarsto, ar is viso verta belstis. „Ai, yra ir kitu idomesniu anketu, kur iskart su nuotraukom“ – ir nueis. Ir net rankele nepamojuos. Aisku, ne visi taip pasakys (zmones juk skirtingi), kiti parasys ir paprasys, bet kodel gi atsisakyt tos pirmosios prarastos pazinciu dalies?.. Vien tam, kad islaikyt privatuma?.. Na gal. Gal but kai kuriems zmonems igytas papildomas privatumas yra vertingesnis uz prarastu pazinciu dali. Visgi jei idet savo nuotrauka i interneta nesudaro problemu, tai manau kad verta padaryt anketa patrauklia kuo platesniam zmoniu ratui. Gal but nuotrauka – bus apsisprendimo lasas abejojanciam. Sakyk, nori paskatinti bendravima ar pristabyti? Slepiama nuotrauka – skatina bendravima ar slopina? Tik nesakyk jog tai nesvarbu. Yra zmoniu, kuriems nesvarbu. Yra kuriems svarbu. Galvok apie tuos, kuriems svarbu, YPAC tuomet, jeigu nesi is ju tarpo.
na zinok stbini mane. saziningai sakau. butent todel taip ir padariau, kad abejojanciu pri mano duru nelikjo jeigu zmogus abejoja ar nori rimtu santykiu, kam man jam nuotrauka rodyti? ji njam nepatinka ka ir kaip as rasau, kaip reiskiu savo mnintis forume-kam jam mano nuotrauka, jei jam neidomi mano anketa- kam jam mano nuotrauka? Rasai, kad palenkt i savo puse? na gal as ir senmerge , bet ne manau, kad tureciau gatvemis su uzrasu "laisva" ant kakto vaiksciuoti . vadinasi niko as nesudominau ir vien del isvaizdos sudominti nenoriu. NENORIU. jei ji stik sksui mrgaites iesko, beabjo tai svarbiausia nuotrauka ideti ir dar su bikini , o jei as su jo gyvent noriu tegu i mano vidu pazvelgia , su mielasis, jam teks gyvent , su jo , o ne su mano zaliom akim.
va taip va. nereikalauju, kad visi detu savo nuotraukas, ko reikia prasau, kad parodytu. tikiuosi tau buvo idomu isgirsti mano nuomon, ir kodel mano anketoj yta taip , o ne kitaipo