o man atrodo faina ta musu elenka.. nepanasi nei i senmerge nei i ziezula
visi cia ant visu varo ..taip ir isivaziduoju mazi nelamingi zmogeliukai su nevykelio sindromu bando nete atsigriebt del savo sumautu gyvenimeliu...

ADRIJANA
2009/07/08 09:52:01 09:52:01
o man atrodo faina ta musu elenka.. nepanasi nei i senmerge nei i ziezula
visi cia ant visu varo ..taip ir isivaziduoju mazi nelamingi zmogeliukai su nevykelio sindromu bando nete atsigriebt del savo sumautu gyvenimeliu...
Samantita
2009/07/08 09:57:00 09:57:00
,,Tie mazi nelaimingi zmogeliukai,, bando ikvepti vilties kitiems ,, maziems nelaimingiems zmogeliukams,,. As cia atradau gyvenimo meile ir dalin. ispudziais, o ,, deive,, Elenka kiekviena puola savo ciniskumu . As linkiu visiems norintiems ir ieskantiems- atrasti cia savo meile, arba kaip minimum sutikti ja parduotuveje. Sekmes visiems, kas tiki, tam butinai pasiseks.
ADRIJANA
2009/07/08 09:58:19 09:58:19
idomu kaip kalbesi kai tavo meile tave mes as irgi esu taip skraidzius ..bet gyvenime tenka tiekstis ir veidu i purva..va tada ir atsiranda cinizmas
rudnosiukas
2009/07/08 10:00:04 10:00:04
Tikra tiesa ir kuo tas žmogeliukas mažesnis, kuo gyvenimėlis jo sumautesnis, tuo jis dagiau bando atsigriebt, tuo dagiau reiškiasi ir rašo...
niPo
2009/07/08 10:30:29 10:30:29
Internete galima susirasti tik... meiluzi... Dauguma kabo vedusiu vyru ir iesko, iesko...
o rimtiems santykiams manau, kad tik real. gyvenime. Zinoma yra ir isimciu, bet labai nedaug...
???
2009/07/08 10:32:51 10:32:51
Nu čia dabar kas, kodėl visi tiek asmeniškai užsipuldinėjate?
Man asmeniškai elenka - patinka. Su kažkuo sakomu sutinku, su kažkuo - nesutinku, visų pasisakymų neskaitau (nes smalsu pasidarė kas ten apie grybus?). Bet man ji patinka vien dėl to, kad turi savo nuomonę.
O tiems, kas skundžiasi, kad fooorumas nuobodus - jei taip nuobodu, tai kodėl dar čia pasisakote?
Lengva toleruoti tik tai, su kuo sutinkate ir kam pritariate.
Tai kurkite tokias temas, kurios būtų jums patiems įdomios.
Visuomet galima kalbėti į temą, bet nebūtinai.
elenka
2009/07/08 10:46:13 10:46:13
baikit, as nesijauciu puolama. viskas ciki. as linksmu plauciu. deje tikrai esu cinike,sarkazmo manyje pilnos upes. bet kokiesm santykiamas proto reik, nenoriu, kad koks nepagedes zmogus sunkiai nukentetu galvodamas,kad cia ji kalbinantis Vardenis Pavardenis ar Vandene tikrai yra laivi ir iesko savo meiles. BET AS TIK UZ TAI , KURIE CIA TAI RADO. jei jau taip idomu, galiu papasakot is kur sarkazmo kojo digsta...
taigi susipazinom internetu..visai neutralioje svetaineje. klaseje,jis pats uzkalbino, guodesi koks vienisas, gyvean uzsenyje, ten buvo vedes, zmone amerikiete, jie issikyre, jis planuoja grizti, bendravom daug daug menesiu kas dien skambiciais, video pokalbiais ir t.t. jis skaiciavo kiek turesime vaiku ir kur gyvensime, rinkomes miesta. turejo problemu sus sveikata, jau ejau tvarkyti jam draudima, gkad galetu pirkti kompensujamus vaistus cia. viena diena skambutis. mazdaug turiu tau siupriza atskridau pas tave. waw kiek dziaugsmo. atvaziavo , pabuvo. na tipo esu cia dvi savaites, bet tiek buvo reikalu, kad tau fgaliu skirt vos 2 diwenas, bet greit grisiu su viskam,lauk. ziuriu kazkas ne taip. nesakysiu kokiais budais, bet radau dar 5 tokias kaip as skirtinguose miestuose. man nuskylo tik tiek daugiau, kad viena negalejo susitikt, o kita ragelio nepakele . pasirodo jis neikur nedirba jau metai, sedi ten zmonai ant sprando ir internete mezga pazintis. as siaip labai pasitikiu zmonem ir linkus galvot apie juo tik gerai. todel man buvo labai skaudu. ..jis beabejo berniukas verat soskaro, kiek asaru, kiek zodziu, kiek vaizdines medziagos su atodusiais.... taigi mielosios DOVERIASI , NO PROVERIAI. O KAS LIECIA VILTIES...JOS UZMUST NEGALIMA
elenka
2009/07/08 10:53:18 10:53:18
FOTOGRAFUI....tikrai nesutinku , kad slepiama nuotrauka lygu jokio snuotraukos, ir nemanau, kad kam kepure neredes, jei sakys, labas pasikeiciam foto ir daugiau nerasys... nematau tame nieko blogo ir izeidziancio. dazniausiai taip raso zmones , kurie is vis neturi foto ( tai pastebejimas). as parodau nuotraukyte , zmogu padekavojau ir vel nuimu ja, jei zmogelis nesusidometu.kur problema? ar ne patys mes kuriam sau problemas?
elenka
2009/07/08 10:56:17 10:56:17
sveiknu, o jei reikia ziedo ismieros, tai ji gi ju nesioja, pasiimk ir pamatuok ant savo pirsto( dazniausiai tinka mazylis ), mazdaug zinosi kokio reikia. ir parduotuveje is anksto susiderek, kad galima butu dydi pakeist jei ka sekmes jums
Filosofas
2009/07/08 13:17:30 13:17:30
Problema, kad potencialiam interesantui daromos dirbtines kliutys (jam privalu pabelst ir paprasyt). Bet pagalvok, kad zmogus dar tik svarsto, ar is viso verta belstis. „Ai, yra ir kitu idomesniu anketu, kur iskart su nuotraukom“ – ir nueis. Ir net rankele nepamojuos. Aisku, ne visi taip pasakys (zmones juk skirtingi), kiti parasys ir paprasys, bet kodel gi atsisakyt tos pirmosios prarastos pazinciu dalies?.. Vien tam, kad islaikyt privatuma?.. Na gal. Gal but kai kuriems zmonems igytas papildomas privatumas yra vertingesnis uz prarastu pazinciu dali. Visgi jei idet savo nuotrauka i interneta nesudaro problemu, tai manau kad verta padaryt anketa patrauklia kuo platesniam zmoniu ratui. Gal but nuotrauka – bus apsisprendimo lasas abejojanciam. Sakyk, nori paskatinti bendravima ar pristabyti? Slepiama nuotrauka – skatina bendravima ar slopina? Tik nesakyk jog tai nesvarbu. Yra zmoniu, kuriems nesvarbu. Yra kuriems svarbu. Galvok apie tuos, kuriems svarbu, YPAC tuomet, jeigu nesi is ju tarpo.