Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

Villte

V

6 įrašai

2009/07/05 18:02:46 18:02:46

manau, kad internetas-tik galimybe susipazinti...Bet kaip supratau-cia daug erdves melui, apgaulems, manipuliacijoms, ir, kaip ka tik susiduriau-visiskam grubumui... Vyriskis, pristatantis save kaip issilavinusi ir ieskanti patikimu santykiu bei rimtai juos vertinantis, i pirma uzkalbinima atsiliepia agresyviai:"as nusivyliau sitomis pazintimis, pamaciau, kokios prastos cia motereles ir tu ne isimtis, jauciu kad esi stora " ir pan. Grazumelis:-)Niekad nieko bendro nenoreciau tureti su tokiu zmogumi. Tai pamaniau-kaip lengva nusivilti kitais ir lieti savo agresija, visai nematant saves, kas tokis esi ir kaip bendrauji.... Be to, dazniausiai esme ne kituose; ne jie mus nuvilia, bet mes turime per dideliu lukesciu... Taigi, nors mazai tiketina, kad sicia galiu sutikti savo gyvenimo zmogu (beje, tokiu istoriju esu girdejusi), nors apskritai sunku sukurti patikima santyki, ypac jei tau nebe ...niolika, nusivylusia saves nepavadinciau. O atsargumas bei tvirtas stuburas, kartais saltas realizmas be didesniu lukesciu labai pravercia jei jau nusprendi rizikuoti ir nerti i situos pazinciu vandenis:-) Idomu butu, jei savo patirtimis pasidalintumete.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/05 18:16:12 18:16:12

Villte: manau, kad internetas-tik galimybe susipazinti...Bet kaip supratau-cia daug erdves melui, apgaulems, manipuliacijoms, ir, kaip ka tik susiduriau-visiskam grubumui... Vyriskis, pristatantis save kaip issilavinusi ir ieskanti patikimu santykiu bei rimtai juos vertinantis, i pirma uzkalbinima atsiliepia agresyviai:"as nusivyliau sitomis pazintimis, pamaciau, kokios prastos cia motereles ir tu ne isimtis, jauciu kad esi stora " ir pan. Grazumelis:-)Niekad nieko bendro nenoreciau tureti su tokiu zmogumi. Tai pamaniau-kaip lengva nusivilti kitais ir lieti savo agresija, visai nematant saves, kas tokis esi ir kaip bendrauji.... Be to, dazniausiai esme ne kituose; ne jie mus nuvilia, bet mes turime per dideliu lukesciu... Taigi, nors mazai tiketina, kad sicia galiu sutikti savo gyvenimo zmogu (beje, tokiu istoriju esu girdejusi), nors apskritai sunku sukurti patikima santyki, ypac jei tau nebe ...niolika, nusivylusia saves nepavadinciau. O atsargumas bei tvirtas stuburas, kartais saltas realizmas be didesniu lukesciu labai pravercia jei jau nusprendi rizikuoti ir nerti i situos pazinciu vandenis:-) Idomu butu, jei savo patirtimis pasidalintumete.

as cia kelis menesius. patirties nedaug, bet ..
buv keliu vyrai kur uzkalbino, bet visai man netiko ir nepatiko, jei buciau atdsakius teigiamai i ju bendravima, tai gal ir pakviestu i pasimatyma. kiti? niekas nekalbina, i mano kalbinimus neatsako, arba atsako taip , kad suprantu gresia ilgas nuobodus rasynejimas, su maximam "perspektyv-seksas internetu ", o kazkaip ieskojau realiu santuykiu. dar cia daug vedusiu, turinciu antras puse zmoniu. taigi nebuvau nei vienam pasimatyme. sunku kazka tau papasakot ar pasidalint. beje tas pats ir kitose svetainese, ti nebent , kad kitur tikrai daugiau bendraujama, kalbinama, keiciamasi telefonais ir skypais. o susitikimu kaip ner taip ner. na buvo vienas pasiules, galvoju reik nueit paziuret, bet kai pasiule tiesiog gatveje susitikst, nekaip pasiajauciau, ka jau nei prisest ajnt suoliuko negalima,? prieik prie tokio stulpo ir as ateisiu. sakaiu dekui, gal kaip nors ir nuo dabar jau kokias trys sav. nei su vienu zm nesirasynejau. viena sistema pasiule, parasiau, nulis atsakymo. vis recia ir reciau cia ieinu..

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/07/05 18:32:57 18:32:57

as senai nusivyliau...bet vistiek atsiranda koks vaikinas ir negaliu atsispirt einu susitikt...
daug cia nuotykiu ieskotoju...daug idiotu...bet vistiek atsiranda vienas kitas aukso gabalas del kuriu cia verta sedet

taip pat galima rasti tiesiog draugu su kuriais smagu leist laika..

papartynas

P

483 įrašai

2009/07/05 19:05:30 19:05:30

Nesu nusivyles, nes ir nebuvo kazkokiu vilciu, kad manes laukia olialia mergaiciu atranka del mano sirdies 90proc moteru arba anketose arba pirmame laiske pranesa, kad nieko nesitiki ir siaip netiki netinemis pazintimis. Nuteikia nelabai optimistiskai ir fontanai noro bendraut del tokio pasisakymo tikrai neatsiranda. Tai ka toliau man daryt? As juk ir nenorejau is karto pirstis, tik kavos buciau pasiules....kuo cia netiket?
Mano supratimu nereikia nieko bijot ir but atsargiai - bendrauk draugiskai ir tiesiog megaukis maloniais pasnekesiais. Niekas gi ir nesiulo is karto ir asmeniskumus lyst. O kam rasyt/atrasyt pati turi atsirinkt, nes jeigu ne tau, tai tas "lochas" patiks kitai moteriai ir jis cia yra del kitos moters, o tu del kito vyro ir del sito jo kaltint negalima. Daug zmoniu ir visi labai ivairus.. negali buti jokiu kaltinimu, jeigu nenusiseke bendravimas. Galbut ne ta tema, ne ta nuotaika, ne tomis aplinkybemis, bet su tuo paciu zmogumi viskas butu saunu.
Ir nereaguokit taip jautriai! Visokiu keistuoliu atsiranda

13995id_mantvydas1

1

120 įrašai

2009/07/05 19:25:08 19:25:08

Tai jeigu nieko nesitiki, tai ka jos aplamai cia veikia?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/05 19:28:22 19:28:22

mantvydas1: Tai jeigu nieko nesitiki, tai ka jos aplamai cia veikia?

gal paskaityk tu pradzai, ka?

Auris

A

54 įrašai

2009/07/05 19:52:29 19:52:29

Man sistema pasiulo tik ,kaip cia svelniau issireiksti...nelabai artimas mano grozio sampratai personas Na,kad pirmas ispudis susidaro pamacius zmogaus isore,manau nesigincisyt,tai vienu zodziu- toliau niekas ir nevyksta is mano puses.Paieskoj randu tikrai simpatisku ir idomiu merginu,bet va be tos auksines narystes jos man nepasiekiamos...

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/05 19:54:30 19:54:30

Auris: Man sistema pasiulo tik ,kaip cia svelniau issireiksti...nelabai artimas mano grozio sampratai personas Na,kad pirmas ispudis susidaro pamacius zmogaus isore,manau nesigincisyt,tai vienu zodziu- toliau niekas ir nevyksta is mano puses.Paieskoj randu tikrai simpatisku ir idomiu merginu,bet va be tos auksines narystes jos man nepasiekiamos...

man tokius pat vyrus pasiulo:) bet tuedama auksine naryste nieko nebuvau pastebejus, aisku nelabai gal ieskojau. bet kkeistas tu vyras. gaila poros litu,kad gautum auksine naryste ir pakalbintum patinkancia moteri? nenoreciau. na ir skupumas

Auris

A

54 įrašai

2009/07/05 20:07:37 20:07:37

Supranti KRIZE...

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/05 20:29:19 20:29:19

Auris: Supranti KRIZE...

nersuprantu. kam tada dejoti? uzvesk tema, parasyk kas patinka, pasakyk taupau babkes, merginos parasykit man ir lauk

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume