2009/07/08 14:33:12 14:33:12
Fotografui. Vertinu Jūsų pastangas esate geras žmogus.
Tačiau manau šiek tiek kitaip.
Galima primesti tris meškeres (tris skirtingas anketas) tačiau kaip nėra kliovo taip nėra. Galima užmesti tinklą (sukurti savo induvidualia temą forume) tačiau kliovas ne ką geresnis. Kažkur forume jau elektra bandys žvejoti.
Anketos yra laikas vis eina.
Žinutės esmė, žvejui ne žuvis rūpi, o procesas. (ne komercinėje žvejyboje)
Gyvenk ir bendrauk. Ieškai tai ir ieškok. Nori tai ir siek tikslo, nesedėk rankas sudėjas...
swx
2009/07/08 14:37:12 14:37:12
Simutte: Kazkaip visai netycia paskutinis fotografo sakinys atsidure po mano parasymu. Mistika, nes specialiai jo ten nedejau, nors tik si vienintele metafora is sugadintos knygines iskalbos man patiko
Sugadinta knygine iskalba - koks originalus posakis! Mano akims tai komplimentas, aciu
2009/07/08 14:54:59 14:54:59
oj, na nezinau. Fotografe as juk ne pries. diekit jus nors visa savo albuma, nors , fotosesija uzpirkit... ba. tik dabar supratau ale ponas fotografas noretu, kad mes pas ji nuotraukas uzsakytume? ale tik del to tike sumo? na as planuoju siemet savo fotosesija pasidaryt, bet ir tas nuotraukas zadu tik artimiems zmonems rodyti. o kas liecia zvejybos..jei zmogus zvejuoja , nes alkanas tai vienas dalykas, o jei tik tam, kad smaogiai praleist laika- tai jau kita. zdz. jus man neirodet, kad tai padetu surasti sau tinkama zmogu. o kad daugia zmoniu kalbintu-sita as ir pati zinau.
2009/07/08 15:00:58 15:00:58
Tegul nesuklaidina mano slapyvardis (gal reikes pasikeist ji prie progos) - fotografuotis nesiulau, ir net uz pinigus neapsiimciau, bet tai jau visai kita tema.
O del nuotrauku svarbos susipazystant - neturiu tikslo kazkam kazka irodyt, tiesiog norejau pasidalint patirtimi, kurios turiu gan daug. Bet kas nenorit - per prievarta nesersiu
2009/07/08 15:02:25 15:02:25
fotografas: Tegul nesuklaidina mano slapyvardis (gal reikes pasikeist ji prie progos) - fotografuotis nesiulau, ir net uz pinigus neapsiimciau, bet tai jau visai kita tema.
O del nuotrauku svarbos susipazystant - neturiu tikslo kazkam kazka irodyt, tiesiog norejau pasidalint patirtimi, kurios turiu gan daug. Bet kas nenorit - per prievarta nesersiu
smagu, kad dalijates ir NORIU PASAKYTI TUKSTANTAJI KARTA -GIRDZIU JUS. tik , prasau , isgirskit ir kitus
2009/07/08 15:10:38 15:10:38
Ak, neiskenciau, pabusiu dabar bjaurus . Isgirsti kitus – tai taip moteriska... Moterys klausosi, uzjauciamai linguoja galva ir nieko negalvoja. Bet vyrai nera skirti isklausymui. Jie ne tik klausosi, bet ir apmasto ka isgirdo (jei neziuri tuo metu televizoriaus). Ir ne visada sutinka su tuo, ka isgirdo. Jei reikia aklos paguodos – eikit pas moteris. Jei reik racionalaus patarimo – eikit pas vyrus. Truputi zarzuotai cia parasiau, bet esme turbut aiski .
As nesu tas, kuris isklauso ir iskart linkcioja galva. Kartais turiu ir komentaru isgirstiems dalykams
Gal but ne visais atvejais verta kreiptis i mane. Na bet jeigu tema bendra, tai ir as savo pedsaku palieku...
2009/07/08 15:13:47 15:13:47
fotografas: Ak, neiskenciau, pabusiu dabar bjaurus . Isgirsti kitus – tai taip moteriska... Moterys klausosi, uzjauciamai linguoja galva ir nieko negalvoja. Bet vyrai nera skirti isklausymui. Jie ne tik klausosi, bet ir apmasto ka isgirdo. Ir ne visada sutinka su tuo, ka isgirdo. Jei reikia aklos paguodos – eikit pas moteris. Jei reik racionalaus patarimo – eikit pas vyrus. Truputi zarzuotai cia parasiau, bet esme turbut aiski . As nesu tas, kuris isklauso ir iskart linkcioja galva. Kartais turiu ir komentaru isgirstiems dalykams
as neprasiau siu mani m sutikt, as sakiau pritariu, kad turit savo nuomone ir nezadu keist jos, tik pasakiau, kad egzistuoja ir kita-manojo. o jus tamsta , kaip uzsispyres avinas savo . keista sakote tiek isdgyvenot, bet taip sunku suvokt, kad gali buti kita nuomone?
as toks pat avinas. manoji irgi nepasikeis:P
2009/07/08 15:17:38 15:17:38
Su nuomoniu ivairove esu susidures milijona kartu. Beda tame, kad kitos nuomones ne visada buna pagrindziamos ir paaiskinamos, o "as galvoju taip ir taskas" - tai argumentas tik avinams...
2009/07/08 15:26:12 15:26:12
fotografas: Su nuomoniu ivairove esu susidures milijona kartu. Beda tame, kad kitos nuomones ne visada buna pagrindziamos ir paaiskinamos, o "as galvoju taip ir taskas" - tai argumentas tik avinams...
pastebejau, tai vienintelis tavo argumentas
2009/07/08 15:38:51 15:38:51
Siuo pastebejimu ir uzbaikime si nedideli mudvieju susirasyma bei grizkime prie idomios temos
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume