Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/08 15:43:18 15:43:18

fotografas: Siuo pastebejimu ir uzbaikime si nedideli mudvieju susirasyma bei grizkime prie idomios temos

Alius....

A

2 įrašai

2009/07/08 16:39:01 16:39:01

Elenka, jei tau nuotrauka nesvarbi, tai kodel jau po pirmo laisko , kuri tau parasiau- tu parasei man savo emaila ir nuotrauka paprasei atsiusti. Kaip negaliu pakesti tokiu moteru, vaidina sventas , o pacios nieko vertos. Man labiausiai patiko, kai vienam forume rasei ir visiems irodinejai, jog tau foto kito zmogaus visai nesvarbu, bet pati pirma ir pareikalavai.

Samantita

S

18 įrašai

2009/07/08 16:46:32 16:46:32

Fotografe, as pasirasau po kiekvienu tavo zodziu. Tu esi vyras ir nieks geriau uz vyra nepasakys, pagal ka renkasi vyrai moteri, ar pirma pagal isvaizda, o gal susirasines puse metu su bijancia pasirodyt moterim ir iskart kai ji foto parodys- pasipirs. Abejoju, kad nors vinas vyras pirma nores atrasti moters viduj kazka, o tik po to pasiziures ar ji padoriai atrodo.

Alius....

A

2 įrašai

2009/07/08 16:52:41 16:52:41

ir dar man patiko tavo antras laiskas man - Elenka, kuriame uzsipuolei mane, kad jau ka visa pazintys pasibaige, nes foto nenorejau tau atsiusti. As tau parasiau tik ant bajerio, negalejau atsispirti po tavo pasisakymo forume, jog tau foto - nesvarbu. Bet idomiausia, kad as tai taves net foto visai neprasiau, o tu pirma, jau pirmame laiske- taip pasi...kai.

???

?

227 įrašai

2009/07/08 17:13:46 17:13:46

Alius, panašu, kad tu esi iš tų, kurie nusivylę internetinėmis pažintimis, ar ne?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/08 17:15:20 17:15:20

Alius....: ir dar man patiko tavo antras laiskas man - Elenka, kuriame uzsipuolei mane, kad jau ka visa pazintys pasibaige, nes foto nenorejau tau atsiusti. As tau parasiau tik ant bajerio, negalejau atsispirti po tavo pasisakymo forume, jog tau foto - nesvarbu. Bet idomiausia, kad as tai taves net foto visai neprasiau, o tu pirma, jau pirmame laiske- taip pasi...kai.

nes negaliu prasyt is zmogaus , jei pati nerodau. nieko cia keista ir neuzpuoliau, o paklausiau. kiek pamenu daugiau nerasiau, kaip matai nemiriau. nenori nerodai -taip bendrauji tu. as kitaip. dar kl bus?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/08 17:20:29 17:20:29

Alius....: Elenka, jei tau nuotrauka nesvarbi, tai kodel jau po pirmo laisko , kuri tau parasiau- tu parasei man savo emaila ir nuotrauka paprasei atsiusti. Kaip negaliu pakesti tokiu moteru, vaidina sventas , o pacios nieko vertos. Man labiausiai patiko, kai vienam forume rasei ir visiems irodinejai, jog tau foto kito zmogaus visai nesvarbu, bet pati pirma ir pareikalavai.

niu, niku, buk saziningas parodziau ir paparasiau. beje...oj jau nusibodo man aiskint. darau paskutini karta. nerasiau, kad nesvarbus foto, rasiau, kad man pats priimtinas variantas slepiama, o svarbiausia man matyti zmogu gyvai , o ne foto. visis tik ir cituoja ka sakau taigi sakiau, kaf isvaizda labai svarbi man, nuo pirmos sekundes turiu jaust trauka, kitaip ner ko ir bendraut, as poros menesiu nelaukiu, kad aistra atsirastu apie tave deje nieko nepamenu, negaliu komentuot. buvo 2 keisti zmones, pakalbino parodziau nuotrauka, paprasiau, vienas rase, kad gali atsiust, parasiau e maila ir jis dingo . kitas paprase -parodziau,parase simpatiska ir iskarto nutrauke pazinti . bet kaip ir sakau , esu gyva, ir tuo patenkinta

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/07/08 17:36:06 17:36:06

Pries visus tuos uzsipuolimus elenkos labai norejau pats pult ja ir visus jos minusus pasakyt. Bet dabar net gaila taves, nors kiti tai pasake

Elenka, vis cia rekauji, kad tau reikia meiles, bet kuomet VYRAI tau sako tavo minusus - tu numoji ranka. Kazkodel, kad tu patinki pasake tik kelios moterys.. isvada paprasta.
Man cia keisciausias dalykas - tavo susireiksminimas. Tu tiek beprotiskai daug apie save kalbi, nes esi labai vienisa ir daugiau neturi kam pasipasakot? Visas forumas zino kada tu dirbi ir kada negali i susitikima ateit, todel ji tenka atsaukt. Visi zino, kad tu kepi "grybus", kad atsaukei auksine naryste, kad nori vaiko, atostogauji namuose ir dar daug daug dalyku.. jau nekalbu apie poziuri. Visi zino, ka tu manai bet kokia tema.
Dar vienas pastebejimas - visiskai jokio humoro jausmo.

Ir dabar is temos "nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?" pakeitem i tema: kokia yra elenka, ka ji yra patyrus ir ka kitiems rekomenduoja.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/08 17:42:59 17:42:59

Auksinis Kardas: Pries visus tuos uzsipuolimus elenkos labai norejau pats pult ja ir visus jos minusus pasakyt. Bet dabar net gaila taves, nors kiti tai pasake
Elenka, vis cia rekauji, kad tau reikia meiles, bet kuomet VYRAI tau sako tavo minusus - tu numoji ranka. Kazkodel, kad tu patinki pasake tik kelios moterys.. isvada paprasta.
Man cia keisciausias dalykas - tavo susireiksminimas. Tu tiek beprotiskai daug apie save kalbi, nes esi labai vienisa ir daugiau neturi kam pasipasakot? Visas forumas zino kada tu dirbi ir kada negali i susitikima ateit, todel ji tenka atsaukt. Visi zino, kad tu kepi "grybus", kad atsaukei auksine naryste, kad nori vaiko, atostogauji namuose ir dar daug daug dalyku.. jau nekalbu apie poziuri. Visi zino, ka tu manai bet kokia tema.

Ir dabar is temos "nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?" pakeitem i tema: kokia yra elenka, ka ji yra patyrus ir ka kitiems rekomenduoja.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/08 17:45:28 17:45:28

elenka:
Auksinis Kardas: Pries visus tuos uzsipuolimus elenkos labai norejau pats pult ja ir visus jos minusus pasakyt. Bet dabar net gaila taves, nors kiti tai pasake

o minusus gali pasakyti, niekas nelaiko , pas mus demokratija.
pasakysiu nuosirdziai, pirma karta per visa savo ilga gyvenima mane pavadino jumoro neturincia asmenybe. na aciu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume