Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

Samantita

S

18 įrašai

2009/07/07 18:58:27 18:58:27

..............

j

J

94 įrašai

2009/07/07 19:12:41 19:12:41

Samantita, šalia tokios pikčiurnos kaip tu ta vadinama pesimistė atrodo visai gerai :)

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 19:15:15 19:15:15

Samantita: Elenka, nu net as moteris tokios pesimistes, kaip tu salia nepakesciau- o ka jau sakyt apie vyrus. Kam reikalinga moteris, kuri nuolat visus juodina. Jei tu netiki, kad cia galima sutikti savo antra puse, tai ISSIREGISTRUOK ir negadink kitiems nuotaikos. Esu cia tik kelias dienas, bet tavo komentarus matau kiekvienoje temoje. Labiausiai patiko tas, kuriame rasai, jog buni retai cia prisijungus (tik jei butum retai prisijungus, tai turtut namatytume tavo komantaru, po kiekvieno sakinio). Ir dar patiko tema, kurioje rasai, jog vyrams galvoj tik seksas ir cia normaliu nera. Jei nera- ISSIREGISTRUOK

kliedi mergaite?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 19:17:11 19:17:11

Samantita: Elenka, nu net as moteris tokios pesimistes, kaip tu salia nepakesciau- o ka jau sakyt apie vyrus. Kam reikalinga moteris, kuri nuolat visus juodina. Jei tu netiki, kad cia galima sutikti savo antra puse, tai ISSIREGISTRUOK ir negadink kitiems nuotaikos. Esu cia tik kelias dienas, bet tavo komentarus matau kiekvienoje temoje. Labiausiai patiko tas, kuriame rasai, jog buni retai cia prisijungus (tik jei butum retai prisijungus, tai turtut namatytume tavo komantaru, po kiekvieno sakinio). Ir dar patiko tema, kurioje rasai, jog vyrams galvoj tik seksas ir cia normaliu nera. Jei nera- ISSIREGISTRUOK

beje , esi pora dienu , o kulturos tai nei keik. zmones cia sako savo nuomones, ir tai normalu,as tavosios nepeikiu ir ne vieno zmogaus cia nesu apnuodijus jei ka. negraziai elgiesi, kaip ka tik prisijungus. o as dabar atostoguose, todel ir esu visa laika, bet tai jau ne tavo reikalas

Leo

L

543 įrašai

2009/07/07 19:20:39 19:20:39

elenka:

beje , esi pora dienu , o kulturos tai nei keik. zmones cia sako savo nuomones, ir tai normalu,as tavosios nepeikiu ir ne vieno zmogaus cia nesu apnuodijus jei ka. negraziai elgiesi, kaip ka tik prisijungus. o as dabar atostoguose, todel ir esu visa laika, bet tai jau ne tavo reikalas

O! kur atostogauji?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 19:23:04 19:23:04

Leo:
elenka:

O! kur atostogauji?

kur kur, namie, persikrausciau nesenai tai daiktus, delioju, visos babkes tunise liko, tai kai delioju daiktus sedziu forume, skaitau , rasau, bandau paivairint savio gyvenima. Leo neleisk manes neaisku kam skriaust, ypac nepelnytai

Leo

L

543 įrašai

2009/07/07 19:25:38 19:25:38

ko tu cia nervuojies... cia gi reklamine zinute buvo. Visu forumu organizatoriai laikas nuo laiko imeta panasiu teminiu zinuciu, kad pgyvintu bendravima. Pradzioje apskritai kokie 2 darbuotojai patys i savo zinutes atsakineja, kad isuktu nauja foruma.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 19:31:50 19:31:50

Leo: ko tu cia nervuojies... cia gi reklamine zinute buvo. Visu forumu organizatoriai laikas nuo laiko imeta panasiu teminiu zinuciu, kad pgyvintu bendravima. Pradzioje apskritai kokie 2 darbuotojai patys i savo zinutes atsakineja, kad isuktu nauja foruma.

as tai ta suprantu, bet labai jautri neteisingai kritikai.
istraukai zodi is konteksto ir nesa po svieta. o tarp kitko as pagalvoju apie issiregistravima. auksine naryste panaikinau, manau dar iki men galo pabusiu cia.

Leo

L

543 įrašai

2009/07/07 19:33:54 19:33:54

elenka:
Leo: ko tu cia nervuojies... cia gi reklamine zinute buvo. Visu forumu organizatoriai laikas nuo laiko imeta panasiu teminiu zinuciu, kad pgyvintu bendravima. Pradzioje apskritai kokie 2 darbuotojai patys i savo zinutes atsakineja, kad isuktu nauja foruma.

istraukai zodi is konteksto ir nesa po svieta. o tarp kitko as pagalvoju apie issiregistravima. auksine naryste panaikinau, manau dar iki men galo pabusiu cia.

Bandysi laime kituose pazinciu saituose?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 19:39:58 19:39:58

Leo:
elenka:

Bandysi laime kituose pazinciu saituose?

nea. pazintyse buvau pries pora metu -nepatiko. draugaukime ir dabar esu -is ten pora draugiu ir vienas gerbejas yra. klaseje del klasioku, net nesirasynieju su nieko. drauge dar esu. gal kokia savaite, ten prisijuokina mane vyrukai, bet laabai noriai bendrauja. o cia ka . i laiksu neatsako, patys neraso. as cia del forumo sedziu , bent jau kol kas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume