Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/06 21:33:33 21:33:33

AboutYou: Elenka, net neziurejes tavo anketa, galiu atspeti tavo plauku spalva- blondine.

deja, turiu tave nuvilti , juodu plauku ir antakiu, zaliu akiu

Samantita

S

18 įrašai

2009/07/06 21:34:41 21:34:41

............

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/06 21:39:48 21:39:48

Samantita:
AboutYou: Elenka, net neziurejes tavo anketa, galiu atspeti tavo plauku spalva- blondine.

Pritariu kad blondiniu - blondine. Beveik metus nebuvau apsilank. siame puslapyje, o uzsireg. tik vakar- todel ir ausine.nare esu. O jei tu buni auksine nare, tik tam, kad galetum perziuret, kas tave perziurejo, tai jau tavo reikalas. Ir tik mano reikalas esu auksine, ar ne ir ar zadu tokia likti. Man tu keliu Lt tikrai negaila.

man litu negaila, bet man neidomu kas i mane spokso , o rasyt galiu , skaityt galiu. vienam pritariu,kaip savo litus leisti, kievieno reikalas

Jonas

J

62 įrašai

2009/07/06 22:59:17 22:59:17

Taip, taip - 116 vyru perziurejo ir nei vieno laisko. Aisku laisku nebus Elenka, jei vyras nemato kam raso, tai ir neparasys- o gal nelogiska? Kam gaisti laika su moterim, kuri bijo pasirodyti.[/quote]
normalus vyras , jei jam idomu, gali paprasyti atidengt nuotrauka. o jei jam to nereikia, ka pakeitu nuotrauko atidengimas is anksto? anketa nedomina ir tiek, be to tiek pat tokiu slepianciu ir ziuri, kai norejau prasiau, ir tik 2 savo veido neparode. taigi maziau karksek kak govoriat bilo bi zelanije. kiek is karto atkrenta siaip sau uzeinanciu zmoniu? visi dabar jau 117 [/quote]
Na taip zinoma,naivuoliai galvojat cia visi vyrai susirinke (is 116 nei vienas neparase) taip paims ir patikes kad parasius laiska jums,paimsit ir parodysite savo nuotrauka .Gal po pusmecio susirasinejimo ir parodisite kada atsibos tas zmogelis,manau kad esat jei ne grazi tai simpatiska tikrai,nes labai atvirai,laisvai,visom temom bendraujate,be to neatsikirtinetumetet i kitu replikas del nuotrauku jei butumet negrazi(simpatiska)groziu neapdovanotos moterys labai kompleksuotos po ivairiu repliku detu is karto i krumus kokiai savaitei o gal ir visam laikui,priklausomai nuo izeidimo.Neperdaugiausiai jos diskutuoja ir forumuose, gali viena kita komantara parasyti ir tai paskui turbut visa diena galvoja ar nenusisnekejo.Bunate daznai sitam forume ir ivairiu laiku,kas duoda suprasti kad neesate istekejusi(arba vyras aklas kad ne mato).Greiciausiai turite vaikina bet bijote kad jis ar kas is jo draugu gali uzsukti i sita svetaine ir pamatyti.... Del to ir slepiat nuotrauka(aisku cia ne jokia naujiena neparasiau,dauguma ir taip viska supranta) Sitas frumas jums kaip saviraiska ar pramoga.Nepykit cia tik mano nuomone

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 08:48:35 08:48:35

Jonas: Taip, taip - 116 vyru perziurejo ir nei vieno laisko. Aisku laisku nebus Elenka, jei vyras nemato kam raso, tai ir neparasys- o gal nelogiska? Kam gaisti laika su moterim, kuri bijo pasirodyti.

normalus vyras , jei jam idomu, gali paprasyti atidengt nuotrauka. o jei jam to nereikia, ka pakeitu nuotrauko atidengimas is anksto? anketa nedomina ir tiek, be to tiek pat tokiu slepianciu ir ziuri, kai norejau prasiau, ir tik 2 savo veido neparode. taigi maziau karksek kak govoriat bilo bi zelanije. kiek is karto atkrenta siaip sau uzeinanciu zmoniu? visi dabar jau 117 [/quote]
Na taip zinoma,naivuoliai galvojat cia visi vyrai susirinke (is 116 nei vienas neparase) taip paims ir patikes kad parasius laiska jums,paimsit ir parodysite savo nuotrauka .Gal po pusmecio susirasinejimo ir parodisite kada atsibos tas zmogelis,manau kad esat jei ne grazi tai simpatiska tikrai,nes labai atvirai,laisvai,visom temom bendraujate,be to neatsikirtinetumetet i kitu replikas del nuotrauku jei butumet negrazi(simpatiska)groziu neapdovanotos moterys labai kompleksuotos po ivairiu repliku detu is karto i krumus kokiai savaitei o gal ir visam laikui,priklausomai nuo izeidimo.Neperdaugiausiai jos diskutuoja ir forumuose, gali viena kita komantara parasyti ir tai paskui turbut visa diena galvoja ar nenusisnekejo.Bunate daznai sitam forume ir ivairiu laiku,kas duoda suprasti kad neesate istekejusi(arba vyras aklas kad ne mato).Greiciausiai turite vaikina bet bijote kad jis ar kas is jo draugu gali uzsukti i sita svetaine ir pamatyti.... Del to ir slepiat nuotrauka(aisku cia ne jokia naujiena neparasiau,dauguma ir taip viska supranta) Sitas frumas jums kaip saviraiska ar pramoga.Nepykit cia tik mano nuomone[/quote]
neturiu ko pikt, cia man kaip ir komplimentu pasaket daug bent jau as taip supratau. o nuotrauka rodziau visiem kas paparaso, tik vienam nerodziau, nes jis nebuvo atviras ir mano prasydamas savo neatidenge. ir beabejo jos nerodyciau tam, kad is viso be nuotraukos. o begt , lengviausia. ne mano charakteriui, buna atsitraukiu, buna isizeidziu, bet gyvenimas ne rozemklotas kelias, tenka eit pirmyn. o is anksto pesimystiskai mastantis vyras tikrai ne man

Simutte

S

123 įrašai

2009/07/07 11:34:12 11:34:12

Sveiki,
is savo patirties galiu pasakyti taip-susipazinti visi budai yra geri, bet bendrauti reikia realiai. Esu dejus tikrai nemazai pastangu ir investavus savo laiko i visokius internetinius portalus-nieko neslepiu-ieskau artimo zmogaus. Buvo visai smagiu pazinciu-sutikau mielu ir idomiu zmoniu, taciau vaikino rimtiems santykiams rasti taip ir nepavyko. Tiesa, su vienu pora menesiu susitikinejom, bet as nusprendziau,kad mes labiau draugai nei pora, tai ir likom draugais

Po truputi ima pabosti sitas reikalas. Kad ir kaip bebutu, internetiniai portalai yra labai schematizuotas dalykas ir tiketis surasti antra puse tikrai nereiketu. Zinoma, neatmeskim ir atsitiktinumu (pazistu ne viena ir ne du zmogucius, kurie internetines pazinties deka jau lelius supuoja), taciau vien tik virtualiu pasauliu patarciau nepasitiketi. Taigi, pabaigai pasakysiu taip-ir nusivyliau, ir nenusivyliau internetinemis pazintimis, tiesiog, jau koktu nuo virtualaus bendravimo darosi. Norisi TIK realaus bendravimo ir realiu pazinciu.

Degutyte

D

86 įrašai

2009/07/07 14:47:18 14:47:18

Visiškai pritariu Simuttei, kad jau reikia realaus bendravimo Pabendrauju ir virtualioje erdvėje, bet visada stengiuosi privesti (jei vaikinas vis kažko laužosi) prie gyvo susibėgimo, nes tiesiog būna, kad pamatai žmogų ir aišku, kad tikrai ne jis. Ir tas nusivylimas lyg ir ne pačiomis internetinėmis pažintimis, bet tuo, kad sunku rasti artimesnę sielą, su kuria gali bendrauti ir gyvai Nors vėlgi, suvedant galus galima sakyti, kad yra tas nusivylimas internetinėmis pažintimis

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 18:21:00 18:21:00

pagaliau, as apie tai visur sakau. tik realus gyveniams, tik. o cia dauguma uzsizaide, pamirse ka namuose turi, jiems cia pasisneket , paflirtuot, kaip zaidimas, o mes vienisiai kenciam nuo to

Villte

V

6 įrašai

2009/07/07 18:25:06 18:25:06

Labai idomi diskusija ir dalijimasis patirtimis... Visiems dekui, tikrai idomu ir pravartu paskaityti....As irgi manau, kad sicia tikslas-susipazinti, bet reikia realaus, gyvo, ne virtualaus bendravimo...Visgi, susidaro ispudis, kad kazkam gyvenimas nete-didele gyvenimo dalis, gal net realybe uzgozia ar pakeicia realius santykius, kurie del kazkokiu priezasciu nesiklosto... Bet ka darysi-yra visaip. Visgi tu moteru, kurios dalinosi patirtimi, jog sicia sutiko savus zmogiukus, ikvepia:-) gal del to verta cia buti-na, zinoma tiek kiek noresis ir neapkars sita virtualybe su visais rifais:-) O kita vertus, darsyk isitikinau, kad geriau dideliu lukesciu netureti-niekas garantijos neduoda, kad pasiseks, tada ir nusivylimas bus mazesnis:-) zinau tik, kad nenoreciau tapt priklausoma nuo sitos virtualybes ir kad ji uzgoztu realybe, atstoti tikru santykiu joks internetas neatstos..o kad maziau jautriai reik reaguot i visokias nesekmingas patirtis, kaip rase Papartynas-sutinku. Aciu jam uz padrasinimus, o ir tas, kad vyras toki karzygi, apie kuri diskusijos pradzioje rasiau, lochu pavadina, irgi nuteikia viltingai:-)))) Na, tikrai, gal jis kitai moteriai bus nuostabus?:-)))))

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 18:33:46 18:33:46

Villte: Labai idomi diskusija ir dalijimasis patirtimis... Visiems dekui, tikrai idomu ir pravartu paskaityti....As irgi manau, kad sicia tikslas-susipazinti, bet reikia realaus, gyvo, ne virtualaus bendravimo...Visgi, susidaro ispudis, kad kazkam gyvenimas nete-didele gyvenimo dalis, gal net realybe uzgozia ar pakeicia realius santykius, kurie del kazkokiu priezasciu nesiklosto... Bet ka darysi-yra visaip. Visgi tu moteru, kurios dalinosi patirtimi, jog sicia sutiko savus zmogiukus, ikvepia:-) gal del to verta cia buti-na, zinoma tiek kiek noresis ir neapkars sita virtualybe su visais rifais:-) O kita vertus, darsyk isitikinau, kad geriau dideliu lukesciu netureti-niekas garantijos neduoda, kad pasiseks, tada ir nusivylimas bus mazesnis:-) zinau tik, kad nenoreciau tapt priklausoma nuo sitos virtualybes ir kad ji uzgoztu realybe, atstoti tikru santykiu joks internetas neatstos..o kad maziau jautriai reik reaguot i visokias nesekmingas patirtis, kaip rase Papartynas-sutinku. Aciu jam uz padrasinimus, o ir tas, kad vyras toki karzygi, apie kuri diskusijos pradzioje rasiau, lochu pavadina, irgi nuteikia viltingai:-)))) Na, tikrai, gal jis kitai moteriai bus nuostabus?:-)))))

as kazkaip netikiu tuom moterim, tai internetas, newgali zinot kas raso

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume