2009/07/06 20:53:06 20:53:06
Emilija: elenka: Emilija: nepraraskit tikejimo, mielieji!! kad zinotumet,kaip as buvau skeptiskai nusiteikus pries internetines pazintis... bet kooooki zmogu sios svetaines deka sutikau. tikra aukso luita:) aisku man. jau tuoj metai kaip mes kartu ir budama be proto laiminga, noriu jus padrasinti, kad yra ir cia sansu sutikti savo zmogeliuka. tik daugiau naturalumo ir vskas bus gerai;)
o ka tu cia veiki tada?
forumus paskaitineju karts nuo karto, buna idomiu temu;)
aisku. smagu, kad tau viskas gerai. busi antra, kuorios sako cia kazka suradusios, idomu, ka jusu antros puses apie tai galvoja. atleisk uz sarkazma.
2009/07/06 21:03:33 21:03:33
2009/07/06 21:05:53 21:05:53
Samantita: Ir as cia suradau gyvenimo meile ir net neabejoju, kad sia vasara jis pasipirs, nes tik apie seima ir kalbames+ net paprase , kad baldus isrinkciau jo naujam butui ir jau parode, kur vaiku kambarys bus. Esu labai laiminga ir aciu darnipora.lt
auksine nare, kuriai tuoj poasipirs? tai nori padidinti jaunikiu skaiciu?
2009/07/06 21:09:44 21:09:44
elenka: Janyte3: O as tai dar ir pakvietimo nesulaukiau:) nesu aktyviste. Gal reikia daugiau "kabinti". Be to, ir mano amziaus vyrukai jau su didelem patirtim ir dideliais norais. Bet matysim, dar tik kelios dienos. Turejau internetini drauga ir gana ilgai, ir gana nebloga. Bet atstumas daro savo vis delto.
sitoje svetaineje, gal pora kviete, bet man netiko. 116 zmniu siai dienai paziurejo ir ne vieno laisko
Taip, taip - 116 vyru perziurejo ir nei vieno laisko. Aisku laisku nebus Elenka, jei vyras nemato kam raso, tai ir neparasys- o gal nelogiska? Kam gaisti laika su moterim, kuri bijo pasirodyti.
2009/07/06 21:14:24 21:14:24
AboutYou: elenka: Janyte3: O as tai dar ir pakvietimo nesulaukiau:) nesu aktyviste. Gal reikia daugiau "kabinti". Be to, ir mano amziaus vyrukai jau su didelem patirtim ir dideliais norais. Bet matysim, dar tik kelios dienos. Turejau internetini drauga ir gana ilgai, ir gana nebloga. Bet atstumas daro savo vis delto.
sitoje svetaineje, gal pora kviete, bet man netiko. 116 zmniu siai dienai paziurejo ir ne vieno laisko
Taip, taip - 116 vyru perziurejo ir nei vieno laisko. Aisku laisku nebus Elenka, jei vyras nemato kam raso, tai ir neparasys- o gal nelogiska? Kam gaisti laika su moterim, kuri bijo pasirodyti.
normalus vyras , jei jam idomu, gali paprasyti atidengt nuotrauka. o jei jam to nereikia, ka pakeitu nuotrauko atidengimas is anksto? anketa nedomina ir tiek, be to tiek pat tokiu slepianciu ir ziuri, kai norejau prasiau, ir tik 2 savo veido neparode. taigi maziau karksek kak govoriat bilo bi zelanije. kiek is karto atkrenta siaip sau uzeinanciu zmoniu? visi dabar jau 117
2009/07/06 21:21:14 21:21:14
Na uztat tik tu Elenka ir rasineji, kiekvienoje temoje, kai noretum isimyleti ir vaiku
2009/07/06 21:24:56 21:24:56
elenka: Samantita: Ir as cia suradau gyvenimo meile ir net neabejoju, kad sia vasara jis pasipirs, nes tik apie seima ir kalbames+ net paprase , kad baldus isrinkciau jo naujam butui ir jau parode, kur vaiku kambarys bus. Esu labai laiminga ir aciu darnipora.lt
Na as jau radau ir daugiau neieskau... O cia esu tam, kad galeciau skait. zurnala darnipora.lt ir ras. forumuose. Jau beveik metai, kaip sio puslapio deka-ISIMYLEJUS SKRAIDAU.
2009/07/06 21:27:23 21:27:23
AboutYou: Na uztat tik tu Elenka ir rasineji, kiekvienoje temoje, kai noretum isimyleti ir vaiku
kad ten mano tema. ir nematau nieko blogo, kai sakau ka galvoju, nesu chanza.
2009/07/06 21:28:17 21:28:17
Samantita: elenka: Samantita: Ir as cia suradau gyvenimo meile ir net neabejoju, kad sia vasara jis pasipirs, nes tik apie seima ir kalbames+ net paprase , kad baldus isrinkciau jo naujam butui ir jau parode, kur vaiku kambarys bus. Esu labai laiminga ir aciu darnipora.lt
Na as jau radau ir daugiau neieskau... O cia esu tam, kad galeciau skait. zurnala darnipora.lt ir ras. forumuose. Jau beveik metai, kaip sio puslapio deka-ISIMYLEJUS SKRAIDAU.
tam nereikia auksines narystes, kad rasytum ir skaitytum. ta darau ir be jos.
2009/07/06 21:30:26 21:30:26
Elenka, net neziurejes tavo anketa, galiu atspeti tavo plauku spalva- blondine.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume