Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

Vitalijus

V

8 įrašai

2009/07/07 20:09:48 20:09:48

Elenka -patarciau paskaityti tau kiekvienoje temoje komentarus, kuriuos esi parasius ir tada, jau rasyt ar kiti yra blogi ar ne ir ar kiti tave skriaudzia, ar pati save skriaudi. Ir man susidare ispudis, kad tai tau patinka puldineti zmones ir nereikia rasyti, kad tu tik savo nuomone reiski ( arba 10 kartu pagalvok pries rasydama). Man jau bloga skaityti tai apie grybukus (kuriu deka manai patrauksi musu vyru demesi (tada jau klausk, kaipo kepsnius ruosti), tai apie tavo sunku gyvenima, nes tu negali vaziuoti su kitais i Trakus, tai dar visokias nesamones)

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 20:21:43 20:21:43

Vitalijus: Elenka -patarciau paskaityti tau kiekvienoje temoje komentarus, kuriuos esi parasius ir tada, jau rasyt ar kiti yra blogi ar ne ir ar kiti tave skriaudzia, ar pati save skriaudi. Ir man susidare ispudis, kad tai tau patinka puldineti zmones ir nereikia rasyti, kad tu tik savo nuomone reiski ( arba 10 kartu pagalvok pries rasydama). Man jau bloga skaityti tai apie grybukus (kuriu deka manai patrauksi musu vyru demesi (tada jau klausk, kaipo kepsnius ruosti), tai apie tavo sunku gyvenima, nes tu negali vaziuoti su kitais i Trakus, tai dar visokias nesamones)

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 20:24:07 20:24:07

elenka:
Vitalijus: Elenka -patarciau paskaityti tau kiekvienoje temoje komentarus, kuriuos esi parasius ir tada, jau rasyt ar kiti yra blogi ar ne ir ar kiti tave skriaudzia, ar pati save skriaudi. Ir man susidare ispudis, kad tai tau patinka puldineti zmones ir nereikia rasyti, kad tu tik savo nuomone reiski ( arba 10 kartu pagalvok pries rasydama). Man jau bloga skaityti tai apie grybukus (kuriu deka manai patrauksi musu vyru demesi (tada jau klausk, kaipo kepsnius ruosti), tai apie tavo sunku gyvenima, nes tu negali vaziuoti su kitais i Trakus, tai dar visokias nesamones)

beje buvo parasyta tik seimininkems. ko ten lindai? o gamint as megstu ir gerai tai daru, bet tikrai ne del vyro, o del to, kad man tai patinka.perskaiciua ka parasei, nes akys ant kaktos palipo. Vitalijau, tavo demesio man tikrai nereikia, buk ramus. gero trau vakaro

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 20:30:43 20:30:43

siaip noreciau paskaityk kaip puolu kitis, gal nurodytum man tuos komentarus? gal tikrai negalvoju ka rasau.. perziurejau daug ka , bet kol kas nepastebejau

Vitalijus

V

8 įrašai

2009/07/07 20:36:56 20:36:56

Perskaityk kaip minimum sia yema nuo pradzois ir savo komentarus+ kazkurioj temoje kazkam siulei pasigydyt ir tp. Jei esi ismintinga moteris , tai ir pati suprasi, kurie tavo komentarai nelabai mandagus. AAA ir dar nereikia rasyti , kad istraukiau is konteksto, nes kiekviena tema ksitau nuo A iki Z. Na tikiuosi pasikeisi ir neliksi SENMERGE Elenka

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/07 20:38:06 20:38:06

Oj , atleisk Elenka, pamirsau ideti sypsenele, juk tau jos labai patinka.
:0

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/07 20:39:46 20:39:46

"Leo"]ko tu cia nervuojies... cia gi reklamine zinute buvo. Visu forumu organizatoriai laikas nuo laiko imeta panasiu teminiu zinuciu, kad pgyvintu bendravima. Pradzioje apskritai kokie 2 darbuotojai patys i savo zinutes atsakineja, kad isuktu nauja foruma.
Na, gal ir noreciau i sio tinklapio darbuotojus buti priimta, bet kad kazkaip nerealiai tas atrodo:-))))))
niekieno neskatinta ta tema parasiau, to vyriskio atsakymas kazkaip uzkabino...
O cia kazkaip perdaug karsciuotis nematau prasmes, na nebent cia tokis budas bendrauti su kitais ar su savim:-))) Elenka, tikrai perdaug nepergyvenk, na esi kokia esi, na netiki laimingomis istorijomis, tai netiki tik gal tikrai kai kur astrokai pasakai kitaip mananciam zmogui arba skeptiskai sureaguoji,ta as irgi pastebejus, dar kazkokia cia tema paskaiciau, tai net nustebau, kaip tu drasiai vertini... nors juk nieko nezinai nei apie ji, nei apie jo situacija nei apie jo patirti, o darai isvadas...tai nenuostabu, kad kazkam tas uzkliuva:-)
sekmes visiems

Villte

V

6 įrašai

2009/07/07 20:40:47 20:40:47

"Leo"]ko tu cia nervuojies... cia gi reklamine zinute buvo. Visu forumu organizatoriai laikas nuo laiko imeta panasiu teminiu zinuciu, kad pgyvintu bendravima. Pradzioje apskritai kokie 2 darbuotojai patys i savo zinutes atsakineja, kad isuktu nauja foruma.
Na, gal ir noreciau i sio tinklapio darbuotojus buti priimta, bet kad kazkaip nerealiai tas atrodo:-))))))
O cia kazkaip perdaug karsciuotis nematau prasmes, na nebent cia tokis budas bendrauti su kitais ar su savim:-))) Elenka, tikrai perdaug nepergyvenk, na esi kokia esi, na netiki laimingomis istorijomis, tai netiki tik gal tikrai kai kur astrokai pasakai kitaip mananciam zmogui arba skeptiskai sureaguoji,ta as irgi pastebejus, dar kazkokia cia tema paskaiciau, tai net nustebau, kaip tu drasiai vertini... nors juk nieko nezinai nei apie ji, nei apie jo situacija nei apie jo patirti, o darai isvadas...tai nenuostabu, kad kazkam tas uzkliuva:-)
sekmes visiems

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 20:48:19 20:48:19

Villte: "Leo"]ko tu cia nervuojies... cia gi reklamine zinute buvo. Visu forumu organizatoriai laikas nuo laiko imeta panasiu teminiu zinuciu, kad pgyvintu bendravima. Pradzioje apskritai kokie 2 darbuotojai patys i savo zinutes atsakineja, kad isuktu nauja foruma.
sekmes visiems

praso patart , arb aparasyt savo nuomone -ta ir darau. patinka , nepatinka , tai jau jusu reikalas. galit neskatyt mano komentaru

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/07 21:07:44 21:07:44

Vitalijus: Perskaityk kaip minimum sia yema nuo pradzois ir savo komentarus+ kazkurioj temoje kazkam siulei pasigydyt ir tp. Jei esi ismintinga moteris , tai ir pati suprasi, kurie tavo komentarai nelabai mandagus. AAA ir dar nereikia rasyti , kad istraukiau is konteksto, nes kiekviena tema ksitau nuo A iki Z. Na tikiuosi pasikeisi ir neliksi SENMERGE Elenka

senmerge , dar didelem raidem. ot jus meilumo isikunijimas, o ta elenka tai baisi boba vis ant kitu varo, o jus tai angeliukas

smagu man cia. stebeti, ziureti. na senmerge ir kas? izeist norisi? be sansu -juk tiesa. tik vienas nesmagus dalykas, kad negaliu pamatyt zmogaus anketa , kuris taip drasiai bando mane izeist. as nieko neslepiu. ir jums patarciau. tada kazkaip saziningiau buna

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume