2010/09/19 21:20:01 21:20:01
- Pranešti apie šį pranešimą DarniPora.lt administracijai
Re: nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?
Naujas pranešimas As 2010 Rugpjūčio 22, 23:42, Atsakymo numeris: #53506
Kadangi siandien buvo paskutine mano diena DP tai pasidalinsiu ir as savo mintimis. DP narys buvau virs metu jei konkreciau apie save man 27 metai 170 cm 65 kg dirbantis uzdirbantis, suderinamumu turejau apie 50 parasiau visoms ir ne kokias nesamomes kaip "laba ka gero veikineji?" o ka jus manot gavau tik koki 15 proc atsakymu nors pagal prisijungima laiskai skaityti. O is atsaytu laisku iskart matos kad zmogus nei kiek nenori bendraut. Man juoka kelia tokie prisistatymai apie save kaip "nuosirdi paprasta mergina iesko nuosirdaus, draugisko vaikino..." Tiesiog zmones priraso daug apie ysivazduojama as ir ysivaizduojamus norus ir kriterijus o istikruju nieko neiesko. Is to menamo paprastumo nelieka ir riekia vaikino kuris nuotraukoje sedetu uz ferrario vairo. Pikta paskaicius visokius postus ten kad normalus vyrai baigia isnykti bet tiesa tokia kad niekam jie nereikalingi. Merginos sugeba tik verkšlenti kad niekas neparašo o gavusios laškus pacios neatsako. Tai va nekeikit internetiniu pazinciu keikit save nes ju pagrindas mes. Neiskot tai nafik kuriat anketas laukiat? Psio tokia nuomone susidariau pabuves cia metus.
As
Į viršų
tikra tiesa parase zmogas...
2010/09/19 21:34:35 21:34:35
vyrai nenori storu, o mes, moterys, nenorim mazu dziusnu.
ir ner ko purkstauti. mes irgi renkames
2010/09/20 04:53:03 04:53:03
Svečias: vyrai nenori storu, o mes, moterys, nenorim mazu dziusnu.
Va kokios nuostabios 100 kg sveriancios bobos, sorry, moterys dar pridek kad 2 vaikus turi nuo neaisku ko
2010/09/20 06:03:26 06:03:26
kAS PER KLAUSIMAI ,VYRAI RENKASI MOTERYS PASIRENKA GALI RINKTIS BET JAI TAVES NEPASIRENKA ...SORY'' ,ARBA GALI PASIRINKT O TAVES NESIRENKA IRGI ,,SORY ''TODĖL IR NISIVILIAT NE TIK INTERNETINIA BET DAŽNAI IR KITOKIA PAŽINTIM.
2010/09/20 06:18:52 06:18:52
Manau, kad ne mus nuvilia, bet mes patys nusiviliame sudėdami pernelyg didelius lūkesčius į kitą, kurių mums negali kitas suteikti. Žmonės yra tokie kokie yra. Kodėl? Čia jau filosofinis klausimas, kuris verčia ieškoti atsakymų ir mąstyti, kodėl mes vienaip ar kitaip elgiamės. Tikrai nelengva kai nevyksta taip kaip mes įsivaizduojame kaip turėtų būti ar norėtume , bet tame taip pat yra prasmės.
2010/09/20 08:06:23 08:06:23
Svečias: Svečias: vyrai nenori storu, o mes, moterys, nenorim mazu dziusnu.
Va kokios nuostabios 100 kg sveriancios bobos, sorry, moterys dar pridek kad 2 vaikus turi nuo neaisku ko
O kazkkoks susna sau prisitaike oho, kaip karstai reaguoja
2010/09/20 08:18:59 08:18:59
Zodis ,,Susna'' labai daug apie tamsta pasako
2010/09/20 08:52:52 08:52:52
Svečias: Zodis ,,Susna'' labai daug apie tamsta pasako
jo, kad esu boba, sveriu 100kg ir turiu 2 vaikus nuo sventos dvasios.
nuskriaustu susnu nuomone manes nedomina
Ermidita1297420631_db
E
56 įrašai
2010/09/20 09:16:54 09:16:54
Niekada nemaniau, kad panašiose svetainėje galima užmegsti rimtas pažintis. Tai buvo pirmasis kartas ir noriu pasidžiaugti, kad sėkmingas:) Nuėjau tik į du pasimatymus, nes daugiau ir neprireikė: sutikau vyrą su kuriuo jau 4 mėn kartu.
Per 6 mėn virtualiai teko bendrauti ir su idomiais bei kultūringais pašnekovais ir su visiškais netikėliais, vulgariais ir neidomiais žmonėmis. Niekam nepaslaptis: visur visokių yra.
Tad reziumė būtų toks: man ši svetainė davė galimybę sutikti žmogų su panašiomis vertybėmis ir požiūriu i gyvenimą apskritai.
Savo anketą netrukus uždarysiu. Manau, kad apsilankysiu tinklapyje svečio teisėmis paskaityti straipsnių ar padiskutuoti įdomia tema forume.
Visiems linkiu surasti [b:xflbu2gm]būtent tai [/b:xflbu2gm]ko ieško.
2010/09/20 10:36:52 10:36:52
Ermidita: Niekada nemaniau, kad panašiose svetainėje galima užmegsti rimtas pažintis. Tai buvo pirmasis kartas ir noriu pasidžiaugti, kad sėkmingas:) Nuėjau tik į du pasimatymus, nes daugiau ir neprireikė: sutikau vyrą su kuriuo jau 4 mėn kartu.
Per 6 mėn virtualiai teko bendrauti ir su idomiais bei kultūringais pašnekovais ir su visiškais netikėliais, vulgariais ir neidomiais žmonėmis. Niekam nepaslaptis: visur visokių yra.
Tad reziumė būtų toks: man ši svetainė davė galimybę sutikti žmogų su panašiomis vertybėmis ir požiūriu i gyvenimą apskritai.
Savo anketą netrukus uždarysiu. Manau, kad apsilankysiu tinklapyje svečio teisėmis paskaityti straipsnių ar padiskutuoti įdomia tema forume.
Visiems linkiu surasti [b:3p3ktsgt]būtent tai [/b:3p3ktsgt]ko ieško.
Smagu girdėti. Sveikinu.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume