Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/08/22 07:18:13 07:18:13

Svečias: NU NAFIK IŠ 400MOTERŲ 150 KEKŠĖS TIKRAI TOTALUS PRAVALAS AR JIS CIA TIK ANT TOKIU PATAIKĖ ?,VARGU GREICIAUSIAI TOTALUS PRAVALAS

Tai gal ant labai aistringų užtaikė?:) O gal čia tos, su kuriom bandė ''draugauti'', o paskui metė? Gal tik jo statistikai jų reikėjo?
Na, jei labai jau papiktino, tegul įrašo tą egzempliorių į kažkokį čia užvestą nepatikimų ar kaip ten vyrų sąrašą

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/22 09:33:06 09:33:06

šita svetaine moterims visiškai netinkama. paaiškinsiu: man 37 metai,esu liekna, elegantiška, pasiturinti.anketa su nuotrauka (esu simpatiška), suderinamų narių su manim yra kažkur apie 50. vidutiniškai per 2 mėn. gaunu 1 laišką. Jei iš mano parašytų 20 laiškų gaunu 1 atsakymą, tai jau neblogai. Net ir esant tokiai statistikai, pavyko susipažint su normaliu vyruku. Pradraugavus beveik mėnesį, pareiškė: sorry, bet susiradau kitą (taip pat iš DP). Ir iš tiesų nieko keista, idomumo dėlei, susikūriau "vyrišką" anketą be nuotraukos:41 m. išsiskyręs, ir t.t. Ir ką jūs manot? Per 4 mėnesius gavau apie 1000 laiškų, suderinamų narių -1178. Esu buvusi ir kitose svetainėse, ten visiškai kitoks moterų -vyrų santykis. Man visada vyro norėjosi lietuvio, bet deja supratau, kad jau geriau normalus 40-metis užsienietis, nei tokio pat amžiaus, bet atrodantis kaip 50-metis lietuvis. Kalbu būten apie lietuvius 38-48m. Standartinė išvaizda: nuplikęs, storas, languotais marškiniais ir t.t. Dabar praktiškai bendrauju tik su užsieniečiais, iš kitų svetainių.

P.S. atsiprašau, kad galbūt kažką įžeisiu, bet deja yra tokia situacija.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/22 09:43:15 09:43:15

[quote:abrxdijg]Dabar praktiškai bendrauju tik su užsieniečiais, iš kitų svetainių.
[/quote:abrxdijg]
emigrante tapai internetinėj erdvėj , ar nepasiilgsti lietuvių

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/22 10:50:54 10:50:54

Svečias: šita svetaine moterims visiškai netinkama. paaiškinsiu: man 37 metai,esu liekna, elegantiška, pasiturinti.anketa su nuotrauka (esu simpatiška), suderinamų narių su manim yra kažkur apie 50. vidutiniškai per 2 mėn. gaunu 1 laišką. Jei iš mano parašytų 20 laiškų gaunu 1 atsakymą, tai jau neblogai. Net ir esant tokiai statistikai, pavyko susipažint su normaliu vyruku. Pradraugavus beveik mėnesį, pareiškė: sorry, bet susiradau kitą (taip pat iš DP). Ir iš tiesų nieko keista, idomumo dėlei, susikūriau "vyrišką" anketą be nuotraukos:41 m. išsiskyręs, ir t.t. Ir ką jūs manot? Per 4 mėnesius gavau apie 1000 laiškų, suderinamų narių -1178. Esu buvusi ir kitose svetainėse, ten visiškai kitoks moterų -vyrų santykis. Man visada vyro norėjosi lietuvio, bet deja supratau, kad jau geriau normalus 40-metis užsienietis, nei tokio pat amžiaus, bet atrodantis kaip 50-metis lietuvis. Kalbu būten apie lietuvius 38-48m. Standartinė išvaizda: nuplikęs, storas, languotais marškiniais ir t.t. Dabar praktiškai bendrauju tik su užsieniečiais, iš kitų svetainių.

.dar nepamirsk kad šitam tinklapyje labai jau diskutuojama apie alfonsus , nes esi kaip pati rašai ,elegantiška ,liekna, pasiturinti akivaizdu kad alfonsais nieks ir nenori būt vadinamas,o jaučiasi mažiau pasiturintys o gal tiesiog taip ir yra o kas turi pinigų tai vędę tai irgi nenori prasidėt ir jų čia gal net nėra.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/08/22 11:23:23 11:23:23

???: O man brangieji siandien man parase vienas vyras is sios svetaines ir pasigyre, kad jau 8 metai cia yra ir knygoje turi sesirases, kad per ta laika susitiko su 400 moteru ir su 150 is ju pasidulkino. Tai as vos neapsivemiau. Geras ane? Tai ko noreti kad mes cia sau rimtus vyrus rastume? nera ju nera isvis, pravalas totalus.

brrrrrrrrrrrrr.... fuu...........pirma mintis - nudėvetas gašlus diedas.... ligonis. Moterimis naudojasi kaip daigtais, pats save laiko nieko vertu daigtu, todėl ir moteris toks požiūris. Ir dar tuo didžiuojasi... fuuu. Neteko dar tokių sutikti. Yra ir rimtų normalių žmonių, tikrai.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/08/22 11:43:52 11:43:52

Svečias: šita svetaine moterims visiškai netinkama. paaiškinsiu: man 37 metai,esu liekna, elegantiška, pasiturinti.anketa su nuotrauka (esu simpatiška), suderinamų narių su manim yra kažkur apie 50. vidutiniškai per 2 mėn. gaunu 1 laišką. Jei iš mano parašytų 20 laiškų gaunu 1 atsakymą, tai jau neblogai. Net ir esant tokiai statistikai, pavyko susipažint su normaliu vyruku. Pradraugavus beveik mėnesį, pareiškė: sorry, bet susiradau kitą (taip pat iš DP). Ir iš tiesų nieko keista, idomumo dėlei, susikūriau "vyrišką" anketą be nuotraukos:41 m. išsiskyręs, ir t.t. Ir ką jūs manot? Per 4 mėnesius gavau apie 1000 laiškų, suderinamų narių -1178. Esu buvusi ir kitose svetainėse, ten visiškai kitoks moterų -vyrų santykis. Man visada vyro norėjosi lietuvio, bet deja supratau, kad jau geriau normalus 40-metis užsienietis, nei tokio pat amžiaus, bet atrodantis kaip 50-metis lietuvis. Kalbu būten apie lietuvius 38-48m. Standartinė išvaizda: nuplikęs, storas, languotais marškiniais ir t.t. Dabar praktiškai bendrauju tik su užsieniečiais, iš kitų svetainių.

oho kokia įdomi statistika )). Kaip vyrams nelengva )).
o jei rimtai - argi svarbu tas skaičius. Jei žmogus yra atviras naujam santykiui, bendravimui, rimtam sveikam ryšiui, tuomet ir sutinka noras ir iš milijono tą vienintelį. O jei ne - tai ir blaškosi iš nerimo po tas pažintis visus ir viską kaltindami: tai didelis skaičius vienišų moterų, tai alfonsų pilna , tai dar bala žino kas. Nėra laimingesni vyrai, kurie išdulkino 150 moterų, nes žmogiška prigimtis sako ką kitą: žmogus nori mylėti ir būti mylimu, norisi šilumos, paprasto priėmimo ir saugios, patikimos draugystės.

A

113 įrašai

2010/08/22 21:42:23 21:42:23

Kadangi siandien buvo paskutine mano diena DP tai pasidalinsiu ir as savo mintimis. DP narys buvau virs metu jei konkreciau apie save man 27 metai 170 cm 65 kg dirbantis uzdirbantis, suderinamumu turejau apie 50 parasiau visoms ir ne kokias nesamomes kaip "laba ka gero veikineji?" o ka jus manot gavau tik koki 15 proc atsakymu nors pagal prisijungima laiskai skaityti. O is atsaytu laisku iskart matos kad zmogus nei kiek nenori bendraut. Man juoka kelia tokie prisistatymai apie save kaip "nuosirdi paprasta mergina iesko nuosirdaus, draugisko vaikino..." Tiesiog zmones priraso daug apie ysivazduojama as ir ysivaizduojamus norus ir kriterijus o istikruju nieko neiesko. Is to menamo paprastumo nelieka ir riekia vaikino kuris nuotraukoje sedetu uz ferrario vairo. Pikta paskaicius visokius postus ten kad normalus vyrai baigia isnykti bet tiesa tokia kad niekam jie nereikalingi. Merginos sugeba tik verkšlenti kad niekas neparašo o gavusios laškus pacios neatsako. Tai va nekeikit internetiniu pazinciu keikit save nes ju pagrindas mes. Neiskot tai nafik kuriat anketas laukiat? Psio tokia nuomone susidariau pabuves cia metus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/23 08:25:18 08:25:18

As: Kadangi siandien buvo paskutine mano diena DP tai pasidalinsiu ir as savo mintimis. DP narys buvau virs metu jei konkreciau apie save man 27 metai 170 cm 65 kg dirbantis uzdirbantis, suderinamumu turejau apie 50 parasiau visoms ir ne kokias nesamomes kaip "laba ka gero veikineji?" o ka jus manot gavau tik koki 15 proc atsakymu nors pagal prisijungima laiskai skaityti. O is atsaytu laisku iskart matos kad zmogus nei kiek nenori bendraut. Man juoka kelia tokie prisistatymai apie save kaip "nuosirdi paprasta mergina iesko nuosirdaus, draugisko vaikino..." Tiesiog zmones priraso daug apie ysivazduojama as ir ysivaizduojamus norus ir kriterijus o istikruju nieko neiesko. Is to menamo paprastumo nelieka ir riekia vaikino kuris nuotraukoje sedetu uz ferrario vairo. Pikta paskaicius visokius postus ten kad normalus vyrai baigia isnykti bet tiesa tokia kad niekam jie nereikalingi. Merginos sugeba tik verkšlenti kad niekas neparašo o gavusios laškus pacios neatsako. Tai va nekeikit internetiniu pazinciu keikit save nes ju pagrindas mes. Neiskot tai nafik kuriat anketas laukiat? Psio tokia nuomone susidariau pabuves cia metus.

tu patenki ne į populiariųjų vyrų kategoriją, tokio amžiaus vyrų kaip tu yra labai didelis pasirinkimas, todėl jei nesi gražuolis arba turtuolis, tikrai turėtų būt sudėtinga susirast merginą. kalbu is patirties. cia kaip supratau patys geidžiamiausi nuo 38. tai dar paauk.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/23 10:23:37 10:23:37

O tai kodėl nuo 38 paklausa dideja,supratau saviskiai jau buna atsibodę arba išvyti,

Grožio etalonas

G

1 įrašai

2010/08/23 14:15:49 14:15:49

Auris: Man sistema pasiulo tik ,kaip cia svelniau issireiksti...nelabai artimas mano grozio sampratai personas Na,kad pirmas ispudis susidaro pamacius zmogaus isore,manau nesigincisyt,tai vienu zodziu- toliau niekas ir nevyksta is mano puses.Paieskoj randu tikrai simpatisku ir idomiu merginu,bet va be tos auksines narystes jos man nepasiekiamos...

Tu pats įtariu grožio etalonas , ane.Teko bendrauti su tokiais,kurie veidrodžio neturi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume