Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/20 10:43:38 10:43:38

kas iesko - tas randa. pats pripazystu, galeciau tai daryti uoliau.. su amziumi aptingsti

Mona

M

110 įrašai

2010/09/20 16:08:31 16:08:31

Mano buvę draugai - internetiniai, dabartinis - irgi iš ten. Stebiuosi nusivylusiais - kaip galima nesurasti, jeigu ieškai? Reikalavimų mažiau kelkite kitai pusei ir būkite natūralūs, atsipalaidavę patys, neturėkite didelių lūkesčių ir nesėdėkite tik šioje svetainėje. Ir dievaži, nusiimkite užrašą nuo kaktos "noooooriu ištekėti (vesti)".

Ziemuzele

Z

6 įrašai

2010/09/21 13:12:38 13:12:38

Aš manau, kad galima rasti tikrą draugą ir internete. Na bet tikrai pasitaiko daug tokių kur ieško vienadienio sekso, ir geriausiai iš karto... Bet kaip sakoma, tam ir prisiregistruoji, nes matai kažkokią viltį surasti tą Tikrą draugą

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/21 13:31:09 13:31:09

tai tu kadro ieškai ar šiaip draugo be sekso?..............keistos tos moterys....blyn.........

Ziemuzele

Z

6 įrašai

2010/09/21 14:12:39 14:12:39

Ne tai ieškau draugo, ir pilnam komplekte tik manau kad per antra pasimatyma šiek tiek ankstoka...

ŠypSne

Š

7 įrašai

2010/09/21 14:20:34 14:20:34

Mona: Mano buvę draugai - internetiniai, dabartinis - irgi iš ten. Stebiuosi nusivylusiais - kaip galima nesurasti, jeigu ieškai? Reikalavimų mažiau kelkite kitai pusei ir būkite natūralūs, atsipalaidavę patys, neturėkite didelių lūkesčių ir nesėdėkite tik šioje svetainėje. Ir dievaži, nusiimkite užrašą nuo kaktos "noooooriu ištekėti (vesti)".

[i:1e3nmgp4]Kaip galima nesurasti, jeigu ieskai?[/i:1e3nmgp4]

Arba Jums labai pasiseka, arba Jūsų pageidavimai savo antai pusei minimalūs, tada galima labai paprastai ir išėjus į kiemą tokį draugą pasikabinti.
Šioje vartotojiškoje ir dvasiškai degraduojančioje visuomenėje reikalavimus reikia tik didinti, nebent Jums užtenka vidutinybės ir tokių pačių draugystės vaisių. Kiekvienas renkasi pagal save, ne visi pasitenkina tuščia kriaukle.. (ir tuo džiaugiuosi).

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/21 14:41:32 14:41:32

Pasikartosiu nori rūmų gausi suskilusę geldą!

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/21 14:44:33 14:44:33

stebėtojas: Pasikartosiu nori rūmų gausi suskilusę geldą!

neverk, gal ir taves kam prireiks...

ŠypSne

Š

7 įrašai

2010/09/21 14:55:47 14:55:47

stebėtojas: Pasikartosiu nori rūmų gausi suskilusę geldą!

DEja, gaunam tai, ko nusipelnome..

Mona

M

110 įrašai

2010/09/21 16:17:32 16:17:32

sypsne:
Mona: Mano buvę draugai - internetiniai, dabartinis - irgi iš ten. Stebiuosi nusivylusiais - kaip galima nesurasti, jeigu ieškai? Reikalavimų mažiau kelkite kitai pusei ir būkite natūralūs, atsipalaidavę patys, neturėkite didelių lūkesčių ir nesėdėkite tik šioje svetainėje. Ir dievaži, nusiimkite užrašą nuo kaktos "noooooriu ištekėti (vesti)".

[i:2ew6dc9q]Kaip galima nesurasti, jeigu ieskai?[/i:2ew6dc9q]

Arba Jums labai pasiseka, arba Jūsų pageidavimai savo antai pusei minimalūs, tada galima labai paprastai ir išėjus į kiemą tokį draugą pasikabinti.
Šioje vartotojiškoje ir dvasiškai degraduojančioje visuomenėje reikalavimus reikia tik didinti, nebent Jums užtenka vidutinybės ir tokių pačių draugystės vaisių. Kiekvienas renkasi pagal save, ne visi pasitenkina tuščia kriaukle.. (ir tuo džiaugiuosi).

Tuščios kriauklės, sypsne, iš tolo matosi ir nežinau kokia normali moteris norėtų jas pripildyti, nebent temos "geriau bet koks negu joks" autorė. Man turbūt pasiseka, nes ne su tuščiaviduriais draugauju. Pati turiu visko, ko reikia, bet jie visada turi dar daugiau ir veržiasi tuo dalintis. Esu kaip spirgas keptuvėj, o jie pataiko į taktą ir dar aplenkia. Ir kažkaip atsiranda šalia tokie, su kuriais nenuobodu, galima kalbėtis visomis temomis, o jos pas mane tikrai ne lėkštos, nes darbas verčia žvelgti į reiškinius ir įvykius giliai. Dar pridursiu, kad metų man net ne 30, o gerokai daugiau. Todėl ir kartoju - kaip galima nesurasti, jeigu ieškai. Netgi neignoruojant savo pageidavimų. Tik jie turi būti pamatuoti ir eiti į žmogų reikia nusiėmus princesės karūną. Vėliau draugas ją pats jums uždės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume