Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/12/17 14:09:54 14:09:54

o gal tiesiog laikas sustoti? juk dažniausiai, kai nebematom aplink nieko, tik tikslą, ir nepavyksta jo pasiekt. kai tiesiog ant kaktos užrašyta "ieškau vyro", kai į kiekvieną žiūri kaip į potencialų būsimąjį, viskas tik sunkėja. o jei gyvent savo malonumui, neieškant jo? tikiu, kad būtent tada, kai atsipalaiduotum nuo paieškų, atsirastų tas, kurio reikia

Svečias

S

689 įrašai

2009/12/17 14:28:16 14:28:16

Esu išsituokusi daugiau kaip 5 metai. Visą šį laiką pavadinčiau laukimo periodu: kažkada vieną dieną pasikeis situacija, sutiksių JĮ... Nesijaučiau laiminga, o priežastis maniau esanti tai, kad gyvenu viena-vieniša, išsiskyrusi... Buvo intensyvių ieškojimo periodų, nusivylimų, apsigavimų, iliuzijų. Visko buvo. Pastaruosius metus pavadinčiau atradimų metais. Pamažu pradedu priimti tai, kad gyvenu viena ir visa tai nebeliūdina ir nebebaugina. Pradėjau suprasti, kad mano būsena nepriklauso nuo kito. Žinia, kad galiu pilnavertiškai gyventi ir viena suteikė vidinę laisvę. Jaučiuosi gerai. Ir Jusm linkiu pirmiausia atrasti save, išsilaisvinti iš iliuzinių lūkesčių (kitas padarys mane laimingu) ir mėgautis gyvenimu. Nelengva pakeisti mąstymo kryptį, bet verta.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/17 18:36:48 18:36:48

Svecias: Esu išsituokusi daugiau kaip 5 metai. Visą šį laiką pavadinčiau laukimo periodu: kažkada vieną dieną pasikeis situacija, sutiksių JĮ... Nesijaučiau laiminga, o priežastis maniau esanti tai, kad gyvenu viena-vieniša, išsiskyrusi... Buvo intensyvių ieškojimo periodų, nusivylimų, apsigavimų, iliuzijų. Visko buvo. Pastaruosius metus pavadinčiau atradimų metais. Pamažu pradedu priimti tai, kad gyvenu viena ir visa tai nebeliūdina ir nebebaugina. Pradėjau suprasti, kad mano būsena nepriklauso nuo kito. Žinia, kad galiu pilnavertiškai gyventi ir viena suteikė vidinę laisvę. Jaučiuosi gerai. Ir Jusm linkiu pirmiausia atrasti save, išsilaisvinti iš iliuzinių lūkesčių (kitas padarys mane laimingu) ir mėgautis gyvenimu. Nelengva pakeisti mąstymo kryptį, bet verta.

Pritariu, tik vieną dalyką kitaip pasakyčiau: mano būsena nepriklauso nuo kito, kitas nepadarys manęs laiminga, jei dabar nesu laiminga viena - bet meilė padarys mane dar laimingesnę . Galima gyventi be meilės labai paprastai - bet kaip pasaulyje gyventi be meilės?...

Svečias

S

689 įrašai

2009/12/18 08:55:08 08:55:08

Jei meilė susiaurinama, t.y. ji sutapatinama su žmogumi, tuomet Jūs , Samanta, prieštaraujate pati sau: nes sakote, kad be meilės (žmogaus) gyventi neįmanoma. Aš suvokiu meilę : "Meilė kantri, meilė maloninga, ji nesididžiuoja ir neišpuiksta, ji viską pakelia ir viską gali... " ir t.t. Tai nėra jausmas ar įsimylėjimas vie tik.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/18 09:21:38 09:21:38

Svecias: Jei meilė susiaurinama, t.y. ji sutapatinama su žmogumi, tuomet Jūs , Samanta, prieštaraujate pati sau: nes sakote, kad be meilės (žmogaus) gyventi neįmanoma. Aš suvokiu meilę : "Meilė kantri, meilė maloninga, ji nesididžiuoja ir neišpuiksta, ji viską pakelia ir viską gali... " ir t.t. Tai nėra jausmas ar įsimylėjimas vie tik.

Mano paskutinė frazė - tai žodžiai iš labai senos dainos, taip, jie prieštarauja patys sau, betgi čia lyrinis nukrypimas. .. O mano realybė yra tokia - gyventi galima laimingai ir be meilės - jei turi gyvenimo tikslą. Bet nepalyginamai laimingesnis gyvenimas yra, kai yra meilė, ta tikroji, apie kurią rašote [i:1drsmhmb]"Meilė kantri, meilė maloninga..."[/i:1drsmhmb] Gal laimė turi daug pakopų/krypčių/formų?

Gabija7

G

6 įrašai

2010/01/28 15:45:14 15:45:14

papartynas: Nesu nusivyles, nes ir nebuvo kazkokiu vilciu, kad manes laukia olialia mergaiciu atranka del mano sirdies 90proc moteru arba anketose arba pirmame laiske pranesa, kad nieko nesitiki ir siaip netiki netinemis pazintimis. Nuteikia nelabai optimistiskai ir fontanai noro bendraut del tokio pasisakymo tikrai neatsiranda. Tai ka toliau man daryt? As juk ir nenorejau is karto pirstis, tik kavos buciau pasiules....kuo cia netiket?
Mano supratimu nereikia nieko bijot ir but atsargiai - bendrauk draugiskai ir tiesiog megaukis maloniais pasnekesiais. Niekas gi ir nesiulo is karto ir asmeniskumus lyst. O kam rasyt/atrasyt pati turi atsirinkt, nes jeigu ne tau, tai tas "lochas" patiks kitai moteriai ir jis cia yra del kitos moters, o tu del kito vyro ir del sito jo kaltint negalima. Daug zmoniu ir visi labai ivairus.. negali buti jokiu kaltinimu, jeigu nenusiseke bendravimas. Galbut ne ta tema, ne ta nuotaika, ne tomis aplinkybemis, bet su tuo paciu zmogumi viskas butu saunu.
Ir nereaguokit taip jautriai! Visokiu keistuoliu atsiranda

As tikrai nezinau, kodel uzsiregistravau i sita svetaine:)))) Nu tiesiog navaicio "gudrumas" pristatyti kaip nemokama, o pasirodo, uz "auksine naryste", kuri absoluciai nieko verta, vistiek tektu moketi.. na jau ne, uz ora as niekada nemokesiu... geriau nuvaziuosiu kur nors i Paryziu ar kita normalu miesta, atsisesiu kavineje ir suutiksiu TA!!!!!! Esu 100 %isitikinusi, kad lietuviai internete iesko patys nezino ko - arba kai kurie zino - vienadieniu santykiu, sekso, kaip cia kazkas teisingai paminejo, jie dazniausiai yra vede ir iesko nuotykiu, be to, labai tingi, tai net ir to nesuranda - renkasi, renkasi, izeidineja, provokuoja ir pan.. Cia jau tikrai nejuokinga:((((( Kiek pazistu uzsienieciu, bendrauju su jais kituose puslapiuose, ne pazinciu, bet pagal pomegius, tai susipazisti, bendrauji, tiesiog malonu.... O lietuviai - totalus meslas

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/01/29 11:30:43 11:30:43

Svecias: Esu išsituokusi daugiau kaip 5 metai. Visą šį laiką pavadinčiau laukimo periodu: kažkada vieną dieną pasikeis situacija, sutiksių JĮ... Nesijaučiau laiminga, o priežastis maniau esanti tai, kad gyvenu viena-vieniša, išsiskyrusi... Buvo intensyvių ieškojimo periodų, nusivylimų, apsigavimų, iliuzijų. Visko buvo. Pastaruosius metus pavadinčiau atradimų metais. Pamažu pradedu priimti tai, kad gyvenu viena ir visa tai nebeliūdina ir nebebaugina. Pradėjau suprasti, kad mano būsena nepriklauso nuo kito. Žinia, kad galiu pilnavertiškai gyventi ir viena suteikė vidinę laisvę. Jaučiuosi gerai. Ir Jusm linkiu pirmiausia atrasti save, išsilaisvinti iš iliuzinių lūkesčių (kitas padarys mane laimingu) ir mėgautis gyvenimu. Nelengva pakeisti mąstymo kryptį, bet verta.

Visa tai žinau, bet dviese vistiek smagiau ir lengviau, ania ?

Fruktozė

F

179 įrašai

2010/01/29 12:54:37 12:54:37

Dėl narių suderinamumo turiu tokį pastebėjimą - ar normalu, kai man kaip suderinamą pasiūlo vyruką, kuris paskutinį kartą jungėsi prie svetainės daugiau nei prieš pusę metų. Labai jam vadinasi reikia. Gal reikėtų DP komandai nustatyt terminą, per kurį neprisijungus anketa būtų automatiškai ištrinama?

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/29 13:20:31 13:20:31

Fruktozė: Dėl narių suderinamumo turiu tokį pastebėjimą - ar normalu, kai man kaip suderinamą pasiūlo vyruką, kuris paskutinį kartą jungėsi prie svetainės daugiau nei prieš pusę metų. Labai jam vadinasi reikia. Gal reikėtų DP komandai nustatyt terminą, per kurį neprisijungus anketa būtų automatiškai ištrinama?

Tai gal todel ir suderinamas? matai, dar sakoma "to vienintelio", tai gal cia tas vienintelis?

Bugatti

B

8 įrašai

2010/01/29 14:25:38 14:25:38

Gabija7:
papartynas: Nesu nusivyles, nes ir nebuvo kazkokiu vilciu, kad manes laukia olialia mergaiciu atranka del mano sirdies 90proc moteru arba anketose arba pirmame laiske pranesa, kad nieko nesitiki ir siaip netiki netinemis pazintimis. Nuteikia nelabai optimistiskai ir fontanai noro bendraut del tokio pasisakymo tikrai neatsiranda. Tai ka toliau man daryt? As juk ir nenorejau is karto pirstis, tik kavos buciau pasiules....kuo cia netiket?
Mano supratimu nereikia nieko bijot ir but atsargiai - bendrauk draugiskai ir tiesiog megaukis maloniais pasnekesiais. Niekas gi ir nesiulo is karto ir asmeniskumus lyst. O kam rasyt/atrasyt pati turi atsirinkt, nes jeigu ne tau, tai tas "lochas" patiks kitai moteriai ir jis cia yra del kitos moters, o tu del kito vyro ir del sito jo kaltint negalima. Daug zmoniu ir visi labai ivairus.. negali buti jokiu kaltinimu, jeigu nenusiseke bendravimas. Galbut ne ta tema, ne ta nuotaika, ne tomis aplinkybemis, bet su tuo paciu zmogumi viskas butu saunu.
Ir nereaguokit taip jautriai! Visokiu keistuoliu atsiranda

As tikrai nezinau, kodel uzsiregistravau i sita svetaine:)))) Nu tiesiog navaicio "gudrumas" pristatyti kaip nemokama, o pasirodo, uz "auksine naryste", kuri absoluciai nieko verta, vistiek tektu moketi.. na jau ne, uz ora as niekada nemokesiu... geriau nuvaziuosiu kur nors i Paryziu ar kita normalu miesta, atsisesiu kavineje ir suutiksiu TA!!!!!! Esu 100 %isitikinusi, kad lietuviai internete iesko patys nezino ko - arba kai kurie zino - vienadieniu santykiu, sekso, kaip cia kazkas teisingai paminejo, jie dazniausiai yra vede ir iesko nuotykiu, be to, labai tingi, tai net ir to nesuranda - renkasi, renkasi, izeidineja, provokuoja ir pan.. Cia jau tikrai nejuokinga:((((( Kiek pazistu uzsienieciu, bendrauju su jais kituose puslapiuose, ne pazinciu, bet pagal pomegius, tai susipazisti, bendrauji, tiesiog malonu.... O lietuviai - totalus meslas

Ypač faini albanai arba babajai - pats tas lietuvaitėms prasiblaškyti ir į Lietuvą babajukų parsivežti, kad būtų už ką lietuvius ir kvailių rinktą valdžią kaltinti ir kiaulinti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume