Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

Kobrica

K

21 įrašai

2009/10/28 17:23:03 17:23:03

O as visai nenusivylusi internetinemis pazintimis.Susiradau keleta tikrai labai geru draugu.Tik nereikia eit i kiekviena pasimatyma kazko is jo tikintis, nes tada tikrai nieko gero nebus.Tiesiog atsipalaiduoji, pasiimi gera nuotaika ir eini pabendrauti

Drag-On

D

36 įrašai

2009/11/13 13:21:18 13:21:18

pfff draugas.lt dar blogiau, uz tai is to puslapio perejau cia...
visi ir visos, pasirodo, iesko to aukso gabalo, bet ir save turbut ivertina 24 karatais Tiesiai sakau - as nerudijancio plieno, tik plaukai aukso spalvos

gintauteg

G

27 įrašai

2009/11/13 20:55:34 20:55:34

Ei, tauta, visks normalia . Juk ne is karto ima byreti aukso gabalai... Sedziu cia neseniai, pradzioje labai kazko tikejausi, ach ivertins mane tokia unkalia ir isskirtine, pasipils, matai, man cia pasiulymai draugauti/bendrauti, ... O po kurio laiko supratau, kad visi mes cia - unikalus ir nepakartojami, vieninteliai ir originalus... Esam zmones kaip zmones, niekuo neiiskirtinesni nei visi kiti. Su savo patirtim ir iskeltom kartelem. Bet! PASIILGE DEMESIO, JAUSMU IR BENDRAVIMO! IR DEL TO PATYS SAU ATRODOME LABAI PAZEIDZIAMI IR APSINUOGINE, SAVO BUVIMU CIA, SIOJE SVETAINEJE VIESAI DEKLARUODAMI APIE SAVO LKUKESCIUS IR DEL TO NEJAUKIAI JAUCIAMES!!! Ir su itarimu zvairuojame i prieisininku stovykla, kokie jie matai tokie ir anokie, ka cia jie veikia/neveikia\raso/neraso... . O anie lygiai taip pat deda ant musu . Tai tarsi pykti ant veidrodzio, kad jis rodo toki atvaizda . Stai kokia mano nuomone. Bet reikia tiketis kad viskas bus gerai, rasime zmones kokiu ieskome, kursime santykius, kokiu trokstame. Linkejimai

Human

H

653 įrašai

2009/11/13 21:03:09 21:03:09

+1

topgear

T

1 įrašai

2009/12/16 16:46:45 16:46:45

Na va,esu vaikinas ir man ne ...niolika.Nepasakyciau,kad esu nusivyles,vis tikiu,kad viena grazia diena uzsirausiu ant TOS,kurios nesinores paleisti;) rasiau merginom,bet is ju atrase vos 2-3.Ir pilnai suprantu kodel,juk kiekvienam neitiksi;)jei patiko-atraso,jei ne tai ne.Siandien buvau pasimatyme su labai simpatiska ir be galo miela panele,bet deje,esam per daug skirtingi,kad testume sia pazinti,visa laika tylejome nezinoje ka cia pasakyti;D nenusivyliau,nes su tokiais zmonemis miela bendrauti.Is kitu pazinciu saitu pasimatymai budavo kitokie.Ten iskart mergina tardo apie tavo finansine bukle,kokia masina vairuoji ar gali pastatyti jai isgerti.Budavo ir taip,kad po pirmojo pasimatymo sulaukdavau sms su apkalbynejimu ir zeminanciais izeidynejimais.Siame saite esu nesenai,bet isviso pasimatymu buvo 2 ir deje,nei ten nei sen nesusiradau antrosios puses;) ir dar vienas dalykas: pasitaiko merginu,kurios neva "ant prikolo" uzsiregistravo ir nieko cia neiesko,tai kam jus taip darot?Leiskit saziningiem zmonem susirasti antrasias puses ir negaisinkit ju laiko.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 18:54:09 18:54:09

topgear: Na va,esu vaikinas ir man ne ...niolika.Nepasakyciau,kad esu nusivyles,vis tikiu,kad viena grazia diena uzsirausiu ant TOS,kurios nesinores paleisti;) rasiau merginom,bet is ju atrase vos 2-3.Ir pilnai suprantu kodel,juk kiekvienam neitiksi;)jei patiko-atraso,jei ne tai ne.Siandien buvau pasimatyme su labai simpatiska ir be galo miela panele,bet deje,esam per daug skirtingi,kad testume sia pazinti,visa laika tylejome nezinoje ka cia pasakyti;D nenusivyliau,nes su tokiais zmonemis miela bendrauti.Is kitu pazinciu saitu pasimatymai budavo kitokie.Ten iskart mergina tardo apie tavo finansine bukle,kokia masina vairuoji ar gali pastatyti jai isgerti.Budavo ir taip,kad po pirmojo pasimatymo sulaukdavau sms su apkalbynejimu ir zeminanciais izeidynejimais.Siame saite esu nesenai,bet isviso pasimatymu buvo 2 ir deje,nei ten nei sen nesusiradau antrosios puses;) ir dar vienas dalykas: pasitaiko merginu,kurios neva "ant prikolo" uzsiregistravo ir nieko cia neiesko,tai kam jus taip darot?Leiskit saziningiem zmonem susirasti antrasias puses ir negaisinkit ju laiko.

Kai kurių (bet ne visų) merginų tokie kriterijai .Ir visgi tikėti reikia. Visada tikėjau, kas šioje svetainėje sutiksiu - taip ir nutiko. O juk mano amžiaus kategorijoje nežinau kiek mažiau vyrų, bijau net spėlioti...Kantrybės. "Kiek tenka išbučiuoti varlių, kol sutiksi princesę (princą)"...

netikra

N

1 įrašai

2009/12/16 19:16:55 19:16:55

manau, tureciau sakyt, kad nusivyliau....nors is tiesu dar vis ranku nenuleidziu...bet istiesu mano situacija ziauri....jei atvirai, tai interneto pazinciu puslapiuose esu jau nuo 2002 metu kai man buvo 31...bet taip ir nesutikau tos savosios puseles. tiesa, per ta laika turejau 1 rimta draugyste, kuri truko gal 2 metus...dar 2 draugystes buvo tik del sexo, trumpa laika. ir viskas. tik su 3 zmonem per ta laika turejau intymius santykius...niekada nepasirasydavau tik del sexo. niekada neprasidedavau su vedusiais. jei paskaiciuociau, kiek buvau pasimatymuose, tai bijau, kad skaicius butu netoli 100. daznai galvoju, kad man tikriausiai neskirta...paradoksas, bet esu pakankamai grazi, issilavinusi, materialiai apsirupinusi ir t.t. ....jau net pradedu galvot, kad taip ir pasensiu sededama internete...juokinga, jei nebutu graudu

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 19:28:34 19:28:34

Netikra, o kaip jūs pati manote, kodėl taip jums yra? Atmeskime tą "nelemta". Juk turite kokių minčių apie tai? Negali būti kad po 100 pasimatymų neįvyko nė vienos analizės? Gal jūsų kriterijai aukšti? Na, neįtikėtina... Pažįstu visai beviltišką moterį (ne grožio, ne proto atžvilgiu, o "unoru") - ir ta susirado:)

kita1

K

1 įrašai

2009/12/16 20:10:14 20:10:14

mano kriterijai...jau nusileide iki tiek, kad jau neber kur jiems leistis viska atrodo dariau kas imanoma...sitaucijas ne tik analizavau, bet ir net draugiu pagalbos prasiau kartais susidarydavo ispudis, kad manes bijo....kartais man paciai jau trukdavo kantrybe nuo zmogaus ne iniciatyvumo ir tada dar ji labiau isgasdindavau is tiesu netš neisivaizduoju...kodel. esme ta, kad kaip sakoma "niekam neuzkibdavau" nors pasimatymu metu sulaukdavau ir susizavejimu manim ir komplimentu...zinoma, buvo atveju, kai kviesdavo ir i 2 ar3 pasimatyma, bet ne visada gi gali i tuos pasimatymus eit....tai taip viskas ir pasibaigdavo...stengiausi visada but sazininga, nieko neapgaudinet...o va, kad nori...kaip viskas susiklosto poto...

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 21:00:33 21:00:33

Gal savojo nesutikote (pats paprasčiausias paaiškinimas), nes kuo giliau aškintis, tuo turbūt painiau atrodo. Bet nereiškia, kad tokio žmogaus nėra. O koks didžiausias bendras suderinamumas buvo? Įdomu, pasitvirtino ar ne. Man kaip ir pasitvirtino. Kartais manau kad sėkmė ir paprastas, "neužciklintas" tikėjimas atveda į tikslą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume