topgear: Na va,esu vaikinas ir man ne ...niolika.Nepasakyciau,kad esu nusivyles,vis tikiu,kad viena grazia diena uzsirausiu ant TOS,kurios nesinores paleisti;) rasiau merginom,bet is ju atrase vos 2-3.Ir pilnai suprantu kodel,juk kiekvienam neitiksi;)jei patiko-atraso,jei ne tai ne.Siandien buvau pasimatyme su labai simpatiska ir be galo miela panele,bet deje,esam per daug skirtingi,kad testume sia pazinti,visa laika tylejome nezinoje ka cia pasakyti;D nenusivyliau,nes su tokiais zmonemis miela bendrauti.Is kitu pazinciu saitu pasimatymai budavo kitokie.Ten iskart mergina tardo apie tavo finansine bukle,kokia masina vairuoji ar gali pastatyti jai isgerti.Budavo ir taip,kad po pirmojo pasimatymo sulaukdavau sms su apkalbynejimu ir zeminanciais izeidynejimais.Siame saite esu nesenai,bet isviso pasimatymu buvo 2 ir deje,nei ten nei sen nesusiradau antrosios puses;) ir dar vienas dalykas: pasitaiko merginu,kurios neva "ant prikolo" uzsiregistravo ir nieko cia neiesko,tai kam jus taip darot?Leiskit saziningiem zmonem susirasti antrasias puses ir negaisinkit ju laiko.
Kai kurių (bet ne visų) merginų tokie kriterijai .Ir visgi tikėti reikia. Visada tikėjau, kas šioje svetainėje sutiksiu - taip ir nutiko. O juk mano amžiaus kategorijoje nežinau kiek mažiau vyrų, bijau net spėlioti...Kantrybės. "Kiek tenka išbučiuoti varlių, kol sutiksi princesę (princą)"...