Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

gerrda

G

7 įrašai

2009/10/12 18:07:52 18:07:52

Na, gal ir gerai tas linksmumas Bet sveikas humoras ir realybes jausmas ir atsitraukimas nuo graziu savo svaju irgi pravercia , kai susiduri su kazkuo, ko nesitikejai sicia )

lotis

L

3 įrašai

2009/10/12 19:18:13 19:18:13

nežinau, ar kaltas tas prakeiktas lietuviškas lėtumas, ar nenuoširumas, suktumas, bet išjudinti dalyvius iš mirties taško tikrai labai sunku, atrodo, niekas čia nieko nenori, tik stumia laiką. supratau, kad beveik niekas neketina bendrauti paprastai ir nuoširdžiai,o dažniausisi tik kvailina vienas kitą nežinia koiu tikslu. Man tai nesuprantama.

PWD

P

56 įrašai

2009/10/13 20:14:48 20:14:48

šila: nežinau, ar kaltas tas prakeiktas lietuviškas lėtumas, ar nenuoširumas, suktumas, bet išjudinti dalyvius iš mirties taško tikrai labai sunku, atrodo, niekas čia nieko nenori, tik stumia laiką. supratau, kad beveik niekas neketina bendrauti paprastai ir nuoširdžiai,o dažniausisi tik kvailina vienas kitą nežinia koiu tikslu. Man tai nesuprantama.

Daug tiesos šiuose žodžiuose. Tik patikslinsiu, pasitaiko ir nuoširdžių pašnekovų, su tokiais greitai prieinamas vieningas sprendimas ir daug necisaskinama. Bet, kad dauguma merginu čia atlieka pasyviosios vaidmenį, maždaug vaikinai turi "kabinti" jas, bandyti sužavėti, o pačios slepiasi po "kauke". Ir tik jeigu vaikinas įdės tikrai daug pastangų, pasirodys iš visų pusių tada gal truputėli atsiskleis ir pati.

volunge

V

44 įrašai

2009/10/14 06:32:42 06:32:42

PWD:
šila: nežinau, ar kaltas tas prakeiktas lietuviškas lėtumas, ar nenuoširumas, suktumas, bet išjudinti dalyvius iš mirties taško tikrai labai sunku, atrodo, niekas čia nieko nenori, tik stumia laiką. supratau, kad beveik niekas neketina bendrauti paprastai ir nuoširdžiai,o dažniausisi tik kvailina vienas kitą nežinia koiu tikslu. Man tai nesuprantama.

Daug tiesos šiuose žodžiuose. Tik patikslinsiu, pasitaiko ir nuoširdžių pašnekovų, su tokiais greitai prieinamas vieningas sprendimas ir daug necisaskinama. Bet, kad dauguma merginu čia atlieka pasyviosios vaidmenį, maždaug vaikinai turi "kabinti" jas, bandyti sužavėti, o pačios slepiasi po "kauke". Ir tik jeigu vaikinas įdės tikrai daug pastangų, pasirodys iš visų pusių tada gal truputėli atsiskleis ir pati.

....daug kas tik anketas pavarto, daug kas ieško idealų, nors patys (neišskirsiu ir savęs) tokie nėra...prisiregistravusi išsiunčiau gal 20 laiškelių mane sudominusiems vaikinams, iš jų gal vienas tik pasivargino bent labas pasakyt, dėkui jam, dar ir už tai, kad pokalbiai lig šiol tęsiasi ir ne apie orą, o šiek tiek įdomesni. Keista, kad yra vaikinų, kurie dejuoja, jog jų nekalbina panelės, bet kai pakalbina.... na nežinau, jei jau aš taip nepatikau, tai bent turėk drąsos pasilabinti ir mandagiai atsisakyti toliau nebendrauti.... kažkas čia negerai...gal tas internetinis virusas kaltas? jau jei nematai žmogaus akių, tai nereik vargintis mandagiai elgtis, aš juk nesiūlau eit prie altoriaus, tik susipažinti..... ar bendravimas apsiriboja tik vienu tikslu? tik vedyboms, ar tik lova??

llukka

L

3 įrašai

2009/10/20 19:21:22 19:21:22

Nors aš tik naujokė čia, tačiau tikrai pradedu nusivilti pažintimis internete... Jei ką pakalbini, nepasivargina atsakyti, o jei atsako, tai dažniausiai tiek ir teparašo, kad nepasitiki šia svetaine, viskas apgaulė ir t.t. Tik nesuprantu, ko čia ''sėdi'' tokie, jei niekuo nebetiki, juk niekas netrukdo ištrinti anketą.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/20 21:01:33 21:01:33

Nusivylusiems siulau uzeiti i draugas.lt
ten gyvenimas virte verda. kas diena keli nauji zmones palalbina.

volunge

V

44 įrašai

2009/10/26 18:22:18 18:22:18

Svečias: Nusivylusiems siulau uzeiti i draugas.lt
ten gyvenimas virte verda. kas diena keli nauji zmones palalbina.

tikra tiesa, gyvenimas ten verda, tik ten didesnė tikimybė "užsirauti" ant sex maniako ar šiaip....perėjūno

Inga-ramune

I

199 įrašai

2009/10/26 20:16:14 20:16:14

Na va as irgi jauciuos nusivylusi... Pabuvau vienam pasimatyme, ir vyriskis sako - nu tai jei jau as nepersikraustysiu i Aliaska, tai susitiksim. Nu ne taip tiesiogiai, bet is tos serijos - labai jisai nepasiekiamas. Kaip neidomu... O as tiek laiko turiu, kuri noreciau prasmingai praleisti... WU...

Inga-ramune

I

199 įrašai

2009/10/26 20:23:41 20:23:41

Tik man neatrodo, kad zmones bendrauja nenuosirdziai ir kvailina vienas kita. Tiesiog bendrauja kaip moka, kaip gali geriausiai, o ziurek kiti taip ima ir susibendrauja... O kas is to iseina tai jau ir nuo ju abieju priklauso ir nuo atsitiktinumo...

Laikinai

L

1 įrašai

2009/10/28 15:46:49 15:46:49

Manau kad susipazinejant internetu reikia intuicijos 'rankenele' atsukt iki galo. Bent kiek kas nepatinka - ir netesti bendravimo. Tegu filtras buna itin tankus. Jei pagalvoji - ko as cia taip greit raukaus, gal tik nesusipratimas tie keli nepatike zodziai ar sakiniai - po to tenka isitikint, kad ne veltui kazkas kliuvo. Geriau 100 bendrautoju paleist, kad atrastum viena, kuris pavirstu kad ir pasnekovu, niekuo daugiau. Ir tai jau atradimas.
Reiktu nesistebet kad zmogiskos naturos internete atsiskleidzia zymiai didesne spalvu puokste.
Ir kad ne visos jos grazios Ir atradus kazka, bus kaip realybej - ne vien saldu.
Bet aplamai, as deciau pliusuka prie 'verta'.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume