Manau, nusivilia tie, kurie neinvestuoja. Kiek duoti, tiek gauni atgal. Sventai tuo tikiu, todel ir nenusiviliu...

liutas budi
2009/08/13 09:38:03 09:38:03
Manau, nusivilia tie, kurie neinvestuoja. Kiek duoti, tiek gauni atgal. Sventai tuo tikiu, todel ir nenusiviliu...
16801id_šilkas
2009/09/05 07:01:20 07:01:20
Nesu nusivyles, nes ir nebuvo kazkokiu vilciu, kad manes laukia olialia mergaiciu atranka del mano sirdies 90proc moteru arba anketose arba pirmame laiske pranesa, kad nieko nesitiki ir siaip netiki netinemis pazintimis. Nuteikia nelabai optimistiskai ir fontanai noro bendraut del tokio pasisakymo tikrai neatsiranda. Tai ka toliau man daryt? As juk ir nenorejau is karto pirstis, tik kavos buciau pasiules....kuo cia netiket?
o aš tikiu...
kai tau 18 plius n metų patirties supranti, kad gyvenime visaip gali būti
dainelė
2009/09/05 07:40:57 07:40:57
Ar šilkas yra vyras, ar moteris?
Atrodytų, vyras, iš komentaro.
Bet kodėl prierašas iš dešinės: [color=#BF4000:1nymdnku]auksinė darnipora narė [/color:1nymdnku]:?:
Sistina
2009/09/05 15:33:34 15:33:34
Mieloji:) nebuk naivi nevisos moterys darnoje gali gyventi su vyrais kitos to troksta su moterimis
Leonuri
2009/09/05 17:59:38 17:59:38
Man atrodo, ko gero labai didele dalis cia prsiregistravusiu yra nusivyle internetinemis pazintimis. As taip pat. Taciau vis tiek kazko lauki ir tikiesi stebuklo, nors protas sako kad sansu labai mazai.Ne be tas laikas kad lakstyti po barus, klubus ar kitas vietas, kur butu galima susipazinti, todel cia.. O daugelis vyru iesko ne gyvenimo meiles, kaip patys raso, o aistringos merginos be tabu. Ar ne taip, vyrukai?
ieva
2009/09/05 18:08:43 18:08:43
O tu, moterie, ko ieskai? Susikausciusio vyriokio, kuris taves patenkint negales ir paskui pirma "institucija" i kuria kreipsies su tokia problema - dp forumas. "Atsiprasau draugeliai, bet padekit - suradau vyra su tabu ir jis visada tik virsuje "
silvijus
2009/09/05 18:51:33 18:51:33
elenka - ot kokia is ranki - kat senei gyvena sitam internete ir
Jonelisss
2009/09/05 18:51:56 18:51:56
Ir aš atrodo pradedu nusivilt, viena priežasti matau iš savo pusės, tam reikia ir sugebėjimu kuriu, aš neturiu, o iš kur aš juos paimsiu, juk iš žemės neiškasiu. O iš kitos pusės nenori su manim bendraut, kiek man tenka kalbint, greitai bendravimas nutruksta, o kartais ir nepradedamas. Argi galima vien iš anketos viska nuspresti, aš taip nemanau.
16801id_šilkas
2009/09/05 19:43:31 19:43:31
["quote="Sistina"][quote="dainelė"]Nesu nusivyles, nes ir nebuvo kazkokiu vilciu, kad manes laukia olialia mergaiciu atranka del mano sirdies 90proc moteru arba anketose arba pirmame laiske pranesa, kad nieko nesitiki ir siaip netiki netinemis pazintimis. Nuteikia nelabai optimistiskai ir fontanai noro bendraut del tokio pasisakymo tikrai neatsiranda. Tai ka toliau man daryt? As juk ir nenorejau is karto pirstis, tik kavos buciau pasiules....kuo cia netiket?"
[b:6phm02wl]čia rašė vyras [/b:6phm02wl]
pažiūrėkit ankstesnius komentarus:)))
[b:6phm02wl]o čia rašiau aš:[/b:6phm02wl]
"o aš tikiu...
kai tau 18 plius n metų patirties supranti, kad gyvenime visaip gali būti"
Ar šilkas yra vyras, ar moteris?
[b:6phm02wl]atsakau...[/b:6phm02wl]
mielosios aš moteris ir man patinka vyrai su visomis dorybėmis ir )
Šypsenele
2009/09/06 10:12:46 10:12:46
Nusivyliau... ir net labai. Nesuprantu, kodėl taip yra. Dauguma rašo, kad niekas neatsako į laiškus. Bet išties taip ir yra. Suprantu, amžius savo daro. Na, nesu 18-metė piemenaitė, tai, anot, pono Navaičio, šansų susirasti draugą praktiškai nėra. Na, jeigu jau tai oficialiai pripažįstama, tai... hmmm, ką aš čia veikiu tame tinklapy. Nors kartais Darnios poros komanda mane labai pralinksmina: rekomenduoja anketas tų vyrukų, kurie buvo paskutinį kartą apsilankę pireš pusmetį, metus, ar net dvejus. Va, taip Įtariu, kad jų anketų jau seniai nebeturėtų būti, bet, matyt, taip bando palaikyti vienišų moterų tikėjimą, pakelti dvasią ) Na, ką gi. Ačiū ir už tai. Sakau, gal pirmų šalnų reikia palaukti, gal vyrai sušalę atsibus, nors kas parašys. Ei, vyrai, pajudėkit, o tai iškas kas nors po tūkstančių metų jus kaip fosilijas įstrigusius prie suakmenėjusio alaus bokalo )