Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

iglija

I

12 įrašai

2009/09/06 16:16:18 16:16:18

Intertenetinė pažintis mane labai nuvylė...Deja.man jau per 50,na ir kas..Neskraidau debesyse,ieškodamo to vienintelio.Noris turėti tiesiog draugą,bet vyriškoji pusė iš tiesų pateikia tokius reikalaimus,kad kartais pagalvoju.kaip save aukštai vertina tas "vargšas" norintis šilto jaukumo.Aš gana simpatiška(Jų nuomone) bet svoris didokas sveriu -74 kg.Ar nežadi sublogti.klausė vienas.Ne/brangieji/dėl to tai tikrai ne.Noriu,kad manyje matytų ne manekenę,bet žmogų ,draugą.Vienas manė taip išplūdo laiške,nes nerodžiau savo nuotraukos.Kad mane aptarinėtų su draugais.... Tokio.su kuriuo susirašinėčiau kaip draugu,neteko sutikti toje garsiai išgirtoje internetinėje svetainėje.Aš esu optimistė,tai ne man.Kam man toks draugas...Tikiu,kad yra didelis moterų nepaprastų irturtingų pasirinkimas.Sėkmės visiems,susirasti tikrą draugą...[url][/url]

leagere

L

354 įrašai

2009/09/06 19:49:04 19:49:04

Prasmes nera cia buti, reikia eiti i kitus tinklapius, ten nors kazkoks veiksmas vyksta. O cia - tyla, gali nors po keleta laisku kasdien rasyti, ar siaip ekstravagantiskiausiais budais save reiksti. Toks jausmas, kad gyvenime kaustantys kompleksai kai kuriu (daugumos?) cia esanciuju nepalieka ir prie kompo. O kiti, turintys realesniu tikslu, siame vaiduokliu slenyje tikriausiai neuzsibuna. Seksiu ir as ju pavyzdziu netrukus.

LEDAI ANT PAGALIUKO

L

12 įrašai

2009/09/07 05:50:12 05:50:12

jo, cia visishkas briedas, tokios pazintys,,,gal but rinktiniai nevykeliai sedi cia, nes susidaro nuomone, kad taip ir yra. Niekas cia nieko idomaus nemoka parasyt, na jokio cinkelio, ne pas viena. Tokie parasymai, kaip "grazi foto, gal paplepam" arba "susipazistam" - nu ka tokiam gali atsakyt???? trinu ir viskas. O kiek uzblokuoti teko!!! ojojjj...buvo ir grasinimu, tipo kodel as cia sedziu, jei tada neinu i pasomatyma. (zmogelis neziurejo nei kaip atrodo, ir nefiltravo senokai, ka kalba)...zodziu dyvu dyvai
toks jausmas , kad visi cia sedi tik siaip, kaip zvejodami, uzmete - ir pamirso, jei uzkibs kas po kokiu 5 metu - ok!! ziauri , super ziauri padetis su vyru mentalitetu

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/12 17:47:32 17:47:32

iglija: Intertenetinė pažintis mane labai nuvylė...Deja.man jau per 50,na ir kas..Neskraidau debesyse,ieškodamo to vienintelio.Noris turėti tiesiog draugą,bet vyriškoji pusė iš tiesų pateikia tokius reikalaimus,kad kartais pagalvoju.kaip save aukštai vertina tas "vargšas" norintis šilto jaukumo.Aš gana simpatiška(Jų nuomone) bet svoris didokas sveriu -74 kg.Ar nežadi sublogti.klausė vienas.Ne/brangieji/dėl to tai tikrai ne.Noriu,kad manyje matytų ne manekenę,bet žmogų ,draugą.Vienas manė taip išplūdo laiške,nes nerodžiau savo nuotraukos.Kad mane aptarinėtų su draugais.... Tokio.su kuriuo susirašinėčiau kaip draugu,neteko sutikti toje garsiai išgirtoje internetinėje svetainėje.Aš esu optimistė,tai ne man.Kam man toks draugas...Tikiu,kad yra didelis moterų nepaprastų irturtingų pasirinkimas.Sėkmės visiems,susirasti tikrą draugą...[url][/url]

Nenusivilkite taip greitai, žiūrėkite į tai, kaip į žaidimą, perdaug nesureikšminkite - kas daug reikalavimų kitiems kelia - ne visada būna daug ko vertas . Gerai, kad esate savimi - nesiruošiate blogti, jei jums yra gerai. Sėkmės

ginger7

G

18 įrašai

2009/09/13 08:45:33 08:45:33

As internetinese pazintyse keletas metu (kokie 5). Kokiu tik tinklapiu neisbandziau. Net ir nelietuvisku. Buvau kone tuzine susitikimu. (na gerai, padauginau, bet tikrai nesuskaiciuociau) Buvo ir uzsimezgusiu draugysciu, bet kaip ir normaliam gyvenime, taip ir cia susipazinus, ne visada ta pazintis kazkur veda... Rimto draugo dar neradau, nezinau ar ji cia sutiksiu, bet jei dar sedziu, matyt kazko laukiu. Galu gale man idomu tiesiog pabendrauti su skirtingais zmonemis, juos labiau pazinti... Is tiesu tai galvoju, kad jau galeciau gera studija parasyti apie pazintis internetu! Ir ta mintis man kirba jau kuris laikas. Gaila, kad nerasiau dienorascio, bet gal atmintis atgytu pradejus rasyti?!

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/14 06:02:42 06:02:42

Ginger, tai parašykite čia kokių įdomesnių perliukų. Bent pasijuoksim

Alaus mėgėjas

A

4 įrašai

2009/09/20 14:19:05 14:19:05

Jei gyvenime nesiseka, nebūtina dėl to kaltinti vyrų, tokias bėdas galima išspręsti ar pasilengvinti sau gyvenimą ir kiokiais būdais. Pvz. važiuokite į užsienį.......

LEDAI ANT PAGALIUKO: jo, cia visishkas briedas, tokios pazintys,,,gal but rinktiniai nevykeliai sedi cia, nes susidaro nuomone, kad taip ir yra. Niekas cia nieko idomaus nemoka parasyt, na jokio cinkelio, ne pas viena. Tokie parasymai, kaip "grazi foto, gal paplepam" arba "susipazistam" - nu ka tokiam gali atsakyt???? trinu ir viskas. O kiek uzblokuoti teko!!! ojojjj...buvo ir grasinimu, tipo kodel as cia sedziu, jei tada neinu i pasomatyma. (zmogelis neziurejo nei kaip atrodo, ir nefiltravo senokai, ka kalba)...zodziu dyvu dyvai
toks jausmas , kad visi cia sedi tik siaip, kaip zvejodami, uzmete - ir pamirso, jei uzkibs kas po kokiu 5 metu - ok!! ziauri , super ziauri padetis su vyru mentalitetu

gerrda

G

7 įrašai

2009/09/28 18:58:49 18:58:49

Manau- gyvenimo sekmes ar nesekmes viena tema, o viltis ar neviltis, kad galima cia sau artima zmogu sutikt, kita... nezinau, as abejoju, labai nusivilt dar nespejau...Bet pagaliau-internetas ar kokie kiti budai-tai tik rpiemones.... Tikslas, manau-rysys zmogiskas, kartais imanoma ji sukurti, kartais niekaip, kur ir kaip besusipazintum...

vikvita

V

7 įrašai

2009/09/29 06:04:54 06:04:54

Sveiki.
Aš jau metai čia paskaitinėju,pažiūrinėju.Čia viskas yra kaip ir gyvenime.Jeigu patinka tau-tai tu nepatinki.Jeigu tu patinki-tai tau nepatinka.Šešiasdešimtmečiai nori keturiasdešimtmečių.O ką veikti joms su tokiais-nepagalvoja.Vyrai rinkitės moteris pagal save.Yra ir normalių moterų ir normalių vyrų tik vyrai Lietuvoj visada laukia kol moterys parodys iniciatyvą.Taip ir nusensit belaukdami.Buvau maloniai nustebinta kai vyras užkalbino Maximoje. Drąsiau,pasitikėkim savim ir viskas bus gerai.Gyvenam visi tarp žmonių,apsidairykim gal yra tokių pat ieškančių kaip ir mes. Vika

cukre1304586763_db

C

9 įrašai

2009/10/02 06:44:08 06:44:08

as ir nusivylus "jais".visi nuotykiu ieskotojai...arba atsitrenke i pusi...cia tik kartais leidziu laisva laika. girdejau ir as graziu istoriju su laiminga pabaiga...bet ne visiem i roju

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume