Neblondinė: Sveiki sveiki!Esu optimistė iki kaulų smegenų.Turiu nemenkos negeros patirties bendraujant su vyrais, bet niekad to nesureikšminau.Nes, nusivylusi vienu individu, niekad nepuolu rėkaut, kad visi jie vienodi.Paverkiu kai nieks nemato, išsilaižau žaizdas, "įjungiu" šypseną ir vėl išlendu į pasaulį.Kol neimdavo klijuotis su kuriuo nors artimi santykiai, laimę atrasdavau ieškojime.Patikėkite, labai nuostabu vaikščiot į aklus pasimatymus, jei tik žiūri į visa tai kaip į pramogą ir į kiekvieną naują pažinties subjektą nežiūri kaip į potencialų savo vyrą!Smagu, kai jie stengias tau įtikti, patikti, sudominti.Ir, net jei matai, kad tai vien tik tušti plepalai, kad tai ir vėl tik eilinis donžuanas(impotentas, alkoholikas ar truputį vedęs tipas ir pan.), vis vien, kodėl gi kokį porą valandžikių nepažaisti jo siūlomo žaidimo, apsimesti, jog tiki kiekvienu jo ištartu žodeliu ir netgi ruošies sekantį kartą (jei jis bus geras ) pasikviesti pas save į svečius, be abejo, iš anksto žinodama, kad į antrąjį pasimatymą tikrai neateisi.Aš labai mėgstu kai man dovanoja geles, vaišina kava, vynu, žarsto komplimentus.Todėl su mielu noru ir vaikštau į aklus pasimatymus.
Tikriau - VAIKŠČIOJAU.Jau kuris laikas draugauju su vyriškiu(susipsžinom, žinoma, internete).Kažkaip taip susiklostė, kad nuo pačio pirmo pasimatymo santykiai patapo rimti ir įpareigojantys.Bent jau kol kas tuo džiaugiamės abu, lepiname vienas kitą ir lovoje, ir išlipę iš jos.Nežinau kaip bus toliau, bet žinoti ir nenoriu.Gyvenu šia diena ir mėgaujuos kiekviena minute.Nė metų nepasimėgavus alų pasimatymų privalumais, aš suradau tą, su kuriuo išties saugu ir gera.Kiekvienam ieškančiam patarčiau ieškot savy optimizmo ir pozityvių minčių.Spinduliuodami į aplinką teigiamą energiją, jūs ir patys pritrauksite arčiau savęs daugiau gerų ir jums tinkančių žmonių.Taip sakant, jei tik piktai bambate ant viso pasaulio, savo likimo ir priešingos lyties, nenustebkite, kad arba į pasimatymus nepakvies niekas, arba teks rinktis iš visiškų lūzerių.Taigi, mielieji, pradėkime pasaulį keisti ir gražinti nuo savęs, ir tikrai labai greit šalia atsiras tas, kuris visa tai įvertins.Nes juk šventa vieta niekada ilgai nebūna tuščia
Optimizmo, pozityvaus mąstymo, sveiko nuotykių adrenalino visiems čia susirinkusiems!Viskas bus taip gerai, kaip jūs to norėsite patys
Maladiec!