Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

Simutte

S

123 įrašai

2009/07/15 11:05:32 11:05:32

Neblondinė: Sveiki sveiki!Esu optimistė iki kaulų smegenų.Turiu nemenkos negeros patirties bendraujant su vyrais, bet niekad to nesureikšminau.Nes, nusivylusi vienu individu, niekad nepuolu rėkaut, kad visi jie vienodi.Paverkiu kai nieks nemato, išsilaižau žaizdas, "įjungiu" šypseną ir vėl išlendu į pasaulį.Kol neimdavo klijuotis su kuriuo nors artimi santykiai, laimę atrasdavau ieškojime.Patikėkite, labai nuostabu vaikščiot į aklus pasimatymus, jei tik žiūri į visa tai kaip į pramogą ir į kiekvieną naują pažinties subjektą nežiūri kaip į potencialų savo vyrą!Smagu, kai jie stengias tau įtikti, patikti, sudominti.Ir, net jei matai, kad tai vien tik tušti plepalai, kad tai ir vėl tik eilinis donžuanas(impotentas, alkoholikas ar truputį vedęs tipas ir pan.), vis vien, kodėl gi kokį porą valandžikių nepažaisti jo siūlomo žaidimo, apsimesti, jog tiki kiekvienu jo ištartu žodeliu ir netgi ruošies sekantį kartą (jei jis bus geras ) pasikviesti pas save į svečius, be abejo, iš anksto žinodama, kad į antrąjį pasimatymą tikrai neateisi.Aš labai mėgstu kai man dovanoja geles, vaišina kava, vynu, žarsto komplimentus.Todėl su mielu noru ir vaikštau į aklus pasimatymus.
Tikriau - VAIKŠČIOJAU.Jau kuris laikas draugauju su vyriškiu(susipsžinom, žinoma, internete).Kažkaip taip susiklostė, kad nuo pačio pirmo pasimatymo santykiai patapo rimti ir įpareigojantys.Bent jau kol kas tuo džiaugiamės abu, lepiname vienas kitą ir lovoje, ir išlipę iš jos.Nežinau kaip bus toliau, bet žinoti ir nenoriu.Gyvenu šia diena ir mėgaujuos kiekviena minute.Nė metų nepasimėgavus alų pasimatymų privalumais, aš suradau tą, su kuriuo išties saugu ir gera.Kiekvienam ieškančiam patarčiau ieškot savy optimizmo ir pozityvių minčių.Spinduliuodami į aplinką teigiamą energiją, jūs ir patys pritrauksite arčiau savęs daugiau gerų ir jums tinkančių žmonių.Taip sakant, jei tik piktai bambate ant viso pasaulio, savo likimo ir priešingos lyties, nenustebkite, kad arba į pasimatymus nepakvies niekas, arba teks rinktis iš visiškų lūzerių.Taigi, mielieji, pradėkime pasaulį keisti ir gražinti nuo savęs, ir tikrai labai greit šalia atsiras tas, kuris visa tai įvertins.Nes juk šventa vieta niekada ilgai nebūna tuščia
Optimizmo, pozityvaus mąstymo, sveiko nuotykių adrenalino visiems čia susirinkusiems!Viskas bus taip gerai, kaip jūs to norėsite patys

Maladiec!

Apachi

A

5 įrašai

2009/07/20 11:39:45 11:39:45

As esu isitikinusi, kad negalima tokio dalyko kaip artimo zmogaus paieska paversti gyvenimo tikslu. Jeigu visas savo jegas dedi vien i tai, galiausiai nustoji tobuleti kaip zmogus ir tampi niekam nebeidomus. Ir tada nei realios, nei internetines pazintys nedziugins. Taigi jeigu dienu dienas rasinejate laiskus (dar blogiau, jei net nerasot, o tik laukiat, kol parasys kas nors), tai nusivylimas anksciau ar veliau ateis. Nes susiaurinat savo interesu rata. Reikia buti atviram pasauliui, ir tada galimybes pacios atsiranda.

gerrda

G

7 įrašai

2009/07/24 15:01:06 15:01:06

Apachi: As esu isitikinusi, kad negalima tokio dalyko kaip artimo zmogaus paieska paversti gyvenimo tikslu. Jeigu visas savo jegas dedi vien i tai, galiausiai nustoji tobuleti kaip zmogus ir tampi niekam nebeidomus. Ir tada nei realios, nei internetines pazintys nedziugins. Taigi jeigu dienu dienas rasinejate laiskus (dar blogiau, jei net nerasot, o tik laukiat, kol parasys kas nors), tai nusivylimas anksciau ar veliau ateis. Nes susiaurinat savo interesu rata. Reikia buti atviram pasauliui, ir tada galimybes pacios atsiranda.

[quote:2tbydnlu][/quote:2tbydnlu]
visiskai pritariu siai nuomonei-reikia tiesiog pilnavertiskai gyventi ir pasilikti interneta kaip viena is galimybiu, neprisirisant ir pernelyg neisitraukiant... esminis tikslas juk pats gyvenimas, santykiai yra svarbi, didele jo dalis, artimas zmogus, su kuriuo nori gyvenimu dalintis, taip pat daug reiskia, bet negali uzgozti nei mano asmenybes nei mano gyvenimo...tai taip ir gyvenu dabar:-) Patinka viena mintis, Markes, berods ar tik jam priskiriama: " nesistenk perdaug, nes geriausi dalykai nutinka, kai ju nesitiki"...ner lengva neisikibti...nes ir internetas itraukiti gali labai lengvai ir pernelyg, jei gyvenime daug tustumos...ir tuomet tos tustumos dar padaugeja, pries trejis metus, kai jauciausi labai vienisa, esu tai patyrusi, tai dabar saugausi

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/24 18:29:18 18:29:18

Sutinku su Papartynu, kad čia einant, stebuklų ant auksinės lėkštelės nėra ko tikėtis. Žmonės juk visokie būna, daugiau tolerancijos reikia pačiam turėt ir kantrybės ir mėgautis bendravimu, tarsi žaistum. Na, meluoja žmnonės, na ir kas? Nepasitiki vieni kitais - na ir kas čia tokio ? -ne viena sjau yra gavęs per galvą, atsargūs, bijo pašaipų.Taigi visi mes tokie. Jei bijai vilko, tai neik į mišką!!! O jei nepatinka kokia pažintis, kas gi prievartauja - delet, ir visa problema Ne tas, tai bus kitas.Vis tiek nelabai pasirinksi, o bus parinkta, kas "užprogramuota". Džiaukimės, žmonės, gyvenimu!!! negi dar turim laiko visokiems nepasitenkinimams?

Audronė

A

3 įrašai

2009/07/24 19:34:55 19:34:55

Nenusivyliau . Čia pažinau visokių žmonių.Ir melagių, ir vedusių, ir šiaip vienkartinių meilužių beieškančių...Šiaip pas draugus, darbe ar kitur gyvenime tokios galimybės nebūčiau turėjusi. Čia visi eina susipažinti, tad visi ir turi lygias teises, niekas neturėtų pykti, jei ant auksinės lėkštelės negauna trokštamo rezultato. Tenka ir pačiam pasitelkus kantrybę ir kitas dorybes panaršyt truputį, pasimaivyt, pameluot ar tesybės kažkiek pasakyt...Na ir kas čia tokio? Žaiskime , ir bus gerai!!! Yra čia normalių žmonių, yra!!!PAskaitykite forumuose pasisakančiųjų komentarus, ir suprasite - prasti žmonės tokių neparašytų ...Visi čia ieško tik meilės, gal tik ne visi vienodai ją supranta...

domina

D

176 įrašai

2009/07/25 04:54:37 04:54:37

Parasysiu keleta minciu,gal kas prisitaikys savo gyvenime,tai ir neteks niekuo nusivilti.1.Eik paskui savo svajone.2.Daryk tai ,ka labiausiai nori daryti.3.Nesitikek nieko niekada.4.Priimk viska kaip dovana,kas tai bebutu.5.Leisk tiems,kurie taves iesko,tave rasti.6.Buk tas,kas esi,bet leisk ir kitiems taip pat buti savimi.7.Negyvenk tuo,kas jau praejo,ir tuo ko dar nera.Buk cia ir dabar.8.Dovanok laisve tiems,kuriuos myli.9.Daryk viska is meiles ir tik del meiles.10.Geriau su niekuo,negu su bet kuo.

pearla51

P

3 įrašai

2009/07/25 05:29:27 05:29:27

As tai nenusivyliau. Suradau ir ne viena internetini drauga, gal todel, kad mano tikslas nebuvo susirasti "gyvenimo drauga". Atvirai pasakius tai as nelebai tikiu, kad pavyktu susirasti "savo zmogu" visam likusiam gyvenimui. Bet - "viltis mirsta paskutine"....

audronevit

A

96 įrašai

2009/07/25 05:37:19 05:37:19

audrone

domina: Parasysiu keleta minciu,gal kas prisitaikys savo gyvenime,tai ir neteks niekuo nusivilti.1.Eik paskui savo svajone.2.Daryk tai ,ka labiausiai nori daryti.3.Nesitikek nieko niekada.4.Priimk viska kaip dovana,kas tai bebutu.5.Leisk tiems,kurie taves iesko,tave rasti.6.Buk tas,kas esi,bet leisk ir kitiems taip pat buti savimi.7.Negyvenk tuo,kas jau praejo,ir tuo ko dar nera.Buk cia ir dabar.8.Dovanok laisve tiems,kuriuos myli.9.Daryk viska is meiles ir tik del meiles.10.Geriau su niekuo,negu su bet kuo.

Brangioji , "pasirašau" drąsiai po visais tavo žodžiais!!! Šaunuolė!!! Tik , va, kad užtektų drąsos ir kantrybės šitaip gyventi! Čia labai stiprių žmonių kredo.O dauguma čia esančių, deja, gyvenimo apskabyti, pasilpę, geiau linkę meluoti ne tik kitiems , bet ir sau, manydami, kad taip pasilengvins sau gyvenimą Deja, dauguma trokšta daugiau gauti, nei duoti.Toks jau tas gyvenimas. Bet jei vis tik laikaisi tų principų - leki paskui svajonę nesidairydamas, nieko nesitikėdamas ir su džiaugsmu viską priimdamas kaip dovaną - tada ir pačiam lengviau, ir bendraminčių atsiranda

Visiems laimės ir sėkmės!!!

ssusitikimas

S

1 įrašai

2009/08/04 19:31:23 19:31:23

pearla51: As tai nenusivyliau. Suradau ir ne viena internetini drauga, gal todel, kad mano tikslas nebuvo susirasti "gyvenimo drauga". Atvirai pasakius tai as nelebai tikiu, kad pavyktu susirasti "savo zmogu" visam likusiam gyvenimui. Bet - "viltis mirsta paskutine"....

kazkam pavyksta toki "savo zmogu" sutikti, kazkam ne...ir kartais paieskos cia niekuo detos:-) O internetines pazintys-ka, ne pats baisiausias dalykas, bet ir nieko labai nuostabaus:-)

daivaxx

D

18 įrašai

2009/08/05 18:24:36 18:24:36

silkas: daivosxx laiskas ir patvirino, kad internete pilna visokiu apsimeteliu. Galiu pasakyti, kad tokia ponia, turbut susitikdama, tikrai niekam nesako, kad pas ja pora vaiku ir dar priedo vyras. Tas pats tinka ir vyrams, cia pilna visokiu nuo zmonu pabegusiu nelaimeliu. Pazintys internete, ar pazintys kokioj pazinciu tarnyboj is esmes yra gera ideja. Ji tikrai tinka zmonems, kurie yra uzsieme, vyresni ir tikrai neprieis gatveje. Taciau kaip dazniausiai ir buna, kad saukstas deguto visa medaus ststine pagadina. Deja dabar pasidare taip, kad visa tai jau deguto statine, o medaus tik mazas saukstelis.

O Tamstyte skaitet mano anketa???Ten parasyta, kad esu santuokos nenutraukusi ir turiu vaiku. As neturiu ko slepti. Naturalu, kad kartais gyvendami 20 metu kartu, sutuoktiniai tampa svetimi,atšala santykiai ir dar daug daug priežasciu atsiranda, jog sutaria gyventi tik del turtiniu ar kitu sumetimu ( o kartais per sudetinga ta antspaudeli panaikinti ). Gi dabar labai madinga gyventi kartu "be antspaudo", tai gal iveskim atvirkstine mada , kad nebutina to antspaudo ir naikinti- gi jis nieko jausmuose " nereiškia" . Cia as jau išmokau iš dabartinio jaunimėlio

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume