Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

westend

W

46 įrašai

2009/05/27 22:00:15 22:00:15

Pasibaigė alus: Neįsivaizduoju kaip reikėtų gyventi apmąstant kiekvieną kąsnį - kiek jame ir ko, ir kad mano kūnas - mano šventovė. Man patinka šašlas, man patinka alus.
A, bet mes čia apie moteris. Tai va. mano meilės... Viena buvusi manekenė, dvi normalios, viena apkūnoka, o vienos pakelti negalėjau... Manau, šalai manęs jos visos jautėsi gerai. Ir bbz kaip jos ten atrodė. Viena pelytė, viena kažkaip keistai rengdavosi, viena man būdavo pati gražiausia rytais, kol nepasidažo... Aš nežinau. Jos visos buvo deivės, nors dabar kai pažiūriu nuotraukas - senoviškos ir juokingos šukuosenos, rūbai. Mano irgi.
Būkite deivės. Koks skirtumas kaip jūs atrodote ir keik jūs sveriate. Svarbu išsirinkite tokį, kuris jus pakeltų ir ant rankų panešiotų. Aj, paklausykite ką tarpusavyje kokios jauniklės keturiolikinės kalba. Tokios pat durnos ir šitos jūsų kalbos.
Ieškau tokios, kuri nenorėtų būti mano ex. Žinau kad sunku su manim. Bet ir dusinti manęs nereikia... Aš gi čiotkas.
O kadangi alus pasibaigė, linkiu jums visiems labos nakties.

sauniai tu cia fainas pasisakymas tiesiai aiskiai-saunu aciu ........net geriau pasijiutau...........

Baigesi alus

B

5 įrašai

2009/05/27 22:06:05 22:06:05

Dura tu westenda. Metei mylinti vyrą dėl to, ką tikriausiai pagalvojo jo mama ir sesuo.
Nu buvo ta operacija tai buvo, negi jos dabar laikysi įsikibusi nagais ir ragais?
O mane gal mama sunkiai gimdė. Ir ką? Art dėl to man dera čia įkalusiam dūšia lieti į niekur, į tuštumč, į internetą? Susigraugdinusios atsilieps kokios nors meilaširdingos moteriškės. Ir ką?

O tą kur pasakiau, kad pakelti negalėjau - galėjau aš ją pakelti. Ir faina ji buvo ir tikriausiai mylėjau aš ją labiausiai. Tik pavargau nuo to, kad ji kiekvieną kartą jautėsi atstumta, kai tik kas nevyksta taip kaip ji nori.

Baigesi alus

B

5 įrašai

2009/05/27 22:11:06 22:11:06

Aj Westenda,
Baik tu čia tas nesąmones. Dabar sentimentaliai savo deives ėmiau prisiminti. O atrodo apie save dar niekada negalvojau kaip apie vidutinio amžiaus.
Žodžiu eji či atokais nesąmones skleisite vyrams neliks nieko kito, kaip išeiti į karą. Va
Westenda, bučiuoju rankutes. Tikiu, kad esi fėja

Leo

L

543 įrašai

2009/05/28 05:28:20 05:28:20

GabijaGabija: Leo, nesityčiok iš ligonių. Sakysi - nutukimas nėra sveikatos sutrikimas??? Nutukimas anaiptol nelygu vien tik KMI>30. Rodos paprasta - sportas, dieta, etc, bet kodėl tada tiek daug nutukusių, nors visi tą žino? Todėl, kad tai ir yra ligos esmė, viskas galvoje, svoris - tik pasekmė viso to. Tai liga, aišku?

Sutinku, kad valios neturejimas yra rimta liga, sielos liga. Tai svarbu kalbant ne tik apie virsvosi, isvaizda, bet ir apie labai kitus gyvenimo aspektus.

Leo

L

543 įrašai

2009/05/28 05:44:18 05:44:18

westend:
Leo: 90% sveikatos sutrikimu yra tik menami ir saves apgaudinejimas.
kazkaip Osvencime storu nebuvo. Netikiu, kad zmones vezdavo tik be panasiu sveikatos sutrikimu:)

leo-siek tiek nesuprantu,ar taip svarbu gincytis ir girdeti tik savo nuomone-as galiu sutikti su tuo kad kitos moterys yra stambios ir gal nesiima tam tikru veiksmu,kad pasikeistu.bet jiuk ir yra zmoniu kurie ne seip sau yra stambus..........pvz.mano atvejiu -astuoniu metu vaikas dar budama as turejiau pirma sunkia operacijia ,po kurios man pumpavo stiprius hormoninius preaparatus,kuriu dabar net nera gamyboi.mano organizme viskas apsiverte,ir po penkiu metu antra,o po antros operacijios viskas ir prasidejio,ir dar veliau turejiau trecia.tai kas tai mano nevalyvumas,nesveikas noras kimsti i save viska kas tai gal atsakysit man tada,mano visas gyvenimas dainavimas ,organizavimas-renginiai.as pasitraukiau is to nes jiauciuosi vistiek netaip gerai kaip noreciau ,priklauso nuo nuotaikos kaip as prijimu replikas slykscias mestas man,atrodo jiau uzsigrudinau,bet kiekviena karta skaudu taip pat kaip ir pirma kart kai isgirdau-tas pats kaip serganti egzema pavadina raupsuotu tai argi tai normalu?tai kur zmoniu sirdys ar jie negalvojia apie savo vaikus seses brolius,kad negrystu tie skaudus zodziai ir nereiktu skaudziai gailetis.............as net su savo vaikinu issiskyriau del to kad neiskenciau jo mamos ir seses uzguliojimu(kaip iejius mums gerti arbatos ar susitepti sumustini i virtuve as isgirdau replika ,o ji dar ir valgo?!)

As puikiai girdziu tavo nuomone. Ir labai gerai zinau kas tai yra dietos, kaloriju skaiciavimas ir svorio metimas. Puikiai zinau kiekvieno kasnio verte. Ir, patikek manim, svoris is oro neatsiranda, jam augti reikia "statybiniu medziagu."
Medziagu apykaita, energijos paskirstyma organizme lemia hormonai, sutrikus liauku veiklai hormonai energija organizme skirsto kitaip. Bet vistiek kazka skirsto:) Reikia laiko ipratinti organizma vartoti vidinius resursus, tai yra imanoma.
Lieknu is prigimties zmoniu veikia vienaip, stambesniu kitaip, todel liekniem lengva sekti svori, stambesniem sunkiau. Kuo hormonai labaiu isbalancuoti, tuo sunkiau islaikyti norma. Zinok tik viena labai paprasta dalyka, jei nebutu "statybiniu medziagu' paskirstymo ir organizmas viska paskirtu tik ilagalaikiams rezervams tu jau butum mirusi. Jei rasai cia, reiskia svori numest galimybe turi. Nesakau, kad tai yra lengva ir greitai padaroma, bet tai tikrai imanoma. Netgi ir tiem 10%, kuriu organizmas labai sutrikes ir tai turi teorine galimybe atstatyt viska i norma, tik tam reikia pasvesti visa gyvenima. Galeciau dar labai ilgai plestis apie gyvenimo buda, mityba ir sporta, bet cia knygos neparasysiu, o bet to nemanau, kad kazkam butu itin idomu skaityt...

kobeja

K

3 įrašai

2009/05/28 06:36:38 06:36:38

rita
na, perskaičiau aš dalį diskusijos. Esu ir aš iš tų stambesniųjų stovyklos, tad galiu pasidalyti asmenine patirtimi. Niekada nebuvau manekeniškų apimčių, bet visada turėjau gerbėjų, draugų ir mylimųjų. Dabar man jau virš 30, ir svoris didesnis nei jaunystėje, bet ir draugą turiu, su vyru išsisskyriau, ir gerbėjų netrūksta. Net keista, kad esant su žymiai lieknesnėmis moterimis dėmesio daugiausiai sulaukiu aš. Nežinau kodėl, rodos nieko nedarau, seksualiai nesirengiu. Kažkada paklausiau vieno pažįstamo, kodėl jis man rodo dėmesį, o ne lieknai, išvaiždžiai mano draugei- atsakė, kad nors ir graži, bet netraukia, o aš kažką tokio turiu, kad pamačius visi geismai sukyla, nors jų nežadinu sąmoningai.
O draugas sako, kad myli mane su visais kilogramais...
Aišku, aš visada norėjau ir noriu būti plona, laikas nuo laiko metu svorį, bet nuo to tampu tik piktesnė...
Keli vyrai yra sakę, kad su manimi tiesiog gera bendrauti. Po to jie bandė man skirti pasimatymus...

Faina

F

9 įrašai

2009/05/28 07:04:09 07:04:09

jooo.... paskaiciau visa tema...isvada: moteris yra preke ir prekes vadybininke viename....
kaip paruosim preke,kaip ja parduosim ir koki pelna gausim.....
o vyrai yra tie pirkejai........ o kodel negali buti atvirksciai?
mane jau siutina: vis moterys turi kosmetika naudoti, depiliuoti , kalorijas skaiciuoti....o vyrai ka??? jie ponuliai ateina issirenka ir net nesivargina saves graziai ipakuoti???

del to kad patiktu vyrams moterys turi zaloti savo oda, organizma, dvasia...... tai dar as suprasciau jei moteris nuosirdziai pasakytu kad tai daro TIK del saves, bet jei vien tik del vyro...kokios mes tada vargses.......

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/28 07:38:52 07:38:52

O kodėl Jūs tai darote, kad patiktumėt vyrams? Negi Jums pačioms yra tas pats, kaip atrodote???
Patikite pirmiausia pačios sau, mylekit save ir, būdamos tokios laimingos ir pasitikinčios savimi, tiesiog savaime patiksite kitiems. Aš, tarkim, tikrai nesidomiu moterimis, bet man nepalyginamai lengviau, smagiau, maloniau bendrauti su nekompleksuotu ir savimi patenkintu žmogumi, t.y. su tomis pačiomis moterimis, kurios kiekviena proga neverkia dėl savo išvaizdos ir neverčia jai kaltės dėl visų pasaulio problemų ir nelaimių....

Asmeninis pavyzdys: kabinete sėdinti apkūnoka moteris nuolat verkšlena, kaip jau karšta, bet apsirengti ploniau neleidžia sau, nes jos žadžiais tariant - ''labai baisiai atrodo su trumpom rankovėm, o be rankovių dar baisiau'' ir t.t., ir pan.. Bet kuo čia dėti likusieji, turintys klausytis tų nesibaigiančių skundų??? Galų gale pradedi pats žiūrėti į tas jos rankas ir po kurio laiko gailestis virsta pykčiu...

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/28 08:04:59 08:04:59

faina: jooo.... paskaiciau visa tema...isvada: moteris yra preke ir prekes vadybininke viename....
kaip paruosim preke,kaip ja parduosim ir koki pelna gausim.....
o vyrai yra tie pirkejai........ o kodel negali buti atvirksciai?
mane jau siutina: vis moterys turi kosmetika naudoti, depiliuoti , kalorijas skaiciuoti....o vyrai ka??? jie ponuliai ateina issirenka ir net nesivargina saves graziai ipakuoti???
del to kad patiktu vyrams moterys turi zaloti savo oda, organizma, dvasia...... tai dar as suprasciau jei moteris nuosirdziai pasakytu kad tai daro TIK del saves, bet jei vien tik del vyro...kokios mes tada vargses.......

Man kažkaip nekyla mintis laikyti save preke... Aš žmogus ir ieškau žmogaus, kuris ne vien į mano išvaizdą žiūrėtų.
O jeigu jau Jums tokia peršasi išvada, tada - kiekvienai prekei savas pirkėjas! Pakuokit tą savo prekę kuo gražiau, bet ir pirkėjo tada atitinkamo ieškokit, kad jis tą prekę tinkamai įvertintų ir už ją sumokėtų, t.y. kad Jūs nuostolių neapturėtumėt, nes kas šiais laikais ką nors dykai atiduoda?:)))
Čia ironiškai..., bet tokia paralelė...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/28 11:15:33 11:15:33

na as is vyru reikalauju to paties kaip ir is saves..jeigu vyras neatitinka ta tikru mano pageidavimu priesingai lyciai jis gali mane rinktis kiek nori man neidomu tai ir jiem reikia graziai save ipakuot

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume