Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

ar dar liko vyru kuriems patinka stambesnes moterys?

Barmalejus

B

56 įrašai

2009/05/28 18:06:17 18:06:17

faina: jooo.... paskaiciau visa tema...isvada: moteris yra preke ir prekes vadybininke viename....
kaip paruosim preke,kaip ja parduosim ir koki pelna gausim.....
o vyrai yra tie pirkejai........ o kodel negali buti atvirksciai?
mane jau siutina: vis moterys turi kosmetika naudoti, depiliuoti , kalorijas skaiciuoti....o vyrai ka??? jie ponuliai ateina issirenka ir net nesivargina saves graziai ipakuoti???
del to kad patiktu vyrams moterys turi zaloti savo oda, organizma, dvasia...... tai dar as suprasciau jei moteris nuosirdziai pasakytu kad tai daro TIK del saves, bet jei vien tik del vyro...kokios mes tada vargses.......

Moterys ne ka maziau reikalavimu vyrams kelia. Tik tiek, kad jie orientuoti ne tiek i isorini fasada, bet labiau i socialine padeti ir asmenybe. Jau vien tas reikalavimas, kad vyras butu bent jau nekvailesnis, nemaziau issilavines, o butu kaip pavyzdys i kuri galima lygiuotis, turintis dideles ambicijas gyvenime, prie kurio moteriai belieka tik prisislieti. Toki pageidavima deklaruoja labai dazna moteris, tame tarpe ir sitam forume. Tik kaip toks noras visoms moterims gali buti ispildytas jei zymiai mazesne dalis vyru baigia aukstaji issilavinima ir dazniau dirba fizini darba nei moterys.

westend

W

46 įrašai

2009/05/28 21:25:40 21:25:40

Baigesi alus: Dura tu westenda. Metei mylinti vyrą dėl to, ką tikriausiai pagalvojo jo mama ir sesuo.
Nu buvo ta operacija tai buvo, negi jos dabar laikysi įsikibusi nagais ir ragais?
O mane gal mama sunkiai gimdė. Ir ką? Art dėl to man dera čia įkalusiam dūšia lieti į niekur, į tuštumč, į internetą? Susigraugdinusios atsilieps kokios nors meilaširdingos moteriškės. Ir ką?

O tą kur pasakiau, kad pakelti negalėjau - galėjau aš ją pakelti. Ir faina ji buvo ir tikriausiai mylėjau aš ją labiausiai. Tik pavargau nuo to, kad ji kiekvieną kartą jautėsi atstumta, kai tik kas nevyksta taip kaip ji nori.

na as nemanau kad,sneku nesamones noredama parodyti zmonems kad yra yvairiu situacijiu gyvenime ir nereikalinga man niekieno gailestis as neinvalide-veikli mergina ir nestovinti vietoje ,bet vistiek aciu................o del mano isiskyrimo ,tai mes tikrai perdaug pavargom nuo tokio spaudimo,bet niekas nezino ka praradus gali atrast ?!

Tomas

T

51 įrašai

2009/05/29 08:45:58 08:45:58

seksas su stambia tai geriau nei su visiška lenta ir jos tikrai visos seksualios

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/29 12:20:48 12:20:48

O jei stambi ir lenta?
Geriausiai yra plona su kokiais B kauseliais.

tomas: seksas su stambia tai geriau nei su visiška lenta ir jos tikrai visos seksualios

nannou

N

75 įrašai

2009/05/29 16:09:12 16:09:12

Stambios - Stambiem

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/29 17:10:48 17:10:48

nannou: Stambios - Stambiem

Teisingai. Ir nebus problemu.

audinukas

A

33 įrašai

2009/05/30 12:42:58 12:42:58

asmeniskai man apvalutes yra daug seksualesnes ir labiau traukiancios negu "standartinio" sudejimo merginos, gal atrodo ir keistai kad lieknam vaikinui patinka apvalutes, taciau taip jau yra, ne pirma diena taip

ramzis2

R

7 įrašai

2009/05/30 22:27:32 22:27:32

Taip, taip, taip.
Na ne, - kas belieka storuliui, tik pateisinti savo apsileidimą vidinio grožio paieškomis; tai tinka tiek vyrui tiek moteriai.
Kas kita liga, apytakos sutrikimai,-mes nė vienas nuo to neapsaugoti.
Na nerandu filmuotos medž., kaip atrodo dviejų storulių lyt.aktas. Kaip jie pasiekia vienas kitą?
Gal jie apsivaisintų bučiuodamiesi?
Kaip vyriškis pasakysiu ką jaučiu mylėdamasis su storule:
- jei esi ant viršaus, jautiesi lyg gulėtum ne ant moters, o ant senoviškos didelės pūkinės pagalvės;
- jei atsirandi jai už nugaros,-jau geriau, bet bijai stipresnių frikcijų, nes labai jau 'liūlioja' visas moters kūnas ir negali jai laikyti už krūtų ar už klubų-nes vėl rankos prasmenga 'lašiniuose';
-jei ant savęs pasisodinti: bijau užspaus, arba pati pavargs darydama pritūpimus.

Patarkite storuliukės,- na kaip man pradėti mylėti jūsų 'vidinį' grožį neįėjus į jūsų kūną?
Kai baigsis vyriška energija, va tada pradėsiu rašyti eilėraščius apie moters pliūrpsintį užpakalį,,,,

Ir marš visos sveikos storuliukės laikytis dietos!- be jokių bet...je norit, kad koks nors diedas dar parodytų dėmėsį. O jeigu vyro dėmėsio nereikia,tai:
Vaišinu______
_______1kg baltos mišrainės su 10čia batono riekučių;...užkandžiui;
_______3litrus kruopienės su frikadelėmis;
_______ 5vnt. didelių virtų bulvių cepelinų su spirgučiais;
_______desertui: 0,5kg. torto su sviestiniu kremu užgeriant 1litru kakavos
užtenka, ar dar?
Jeigu pasisotinote tai prašom niekur neiti, o kviečiu popietiniam miegui-porai valandų.
Atsidarykite langą,-dabar vasara-,kad mažiau reiktų kvepuoti savo bezdalais.

Kai pamiegosite kviesiu vakarienei: bus šutintos bulvės su rūgpieniu.....................................................................................................

...............................................................................................................
...............................................................................................................

Aušrelė

A

5 įrašai

2009/05/31 00:34:46 00:34:46

Nu negaliu ziuret i tokias baisias gramatines klaidas, kai kiekvienam zodyje po j rasoma i... siaubas... Gal jus mokykloj nesimoket???

nežinau

N

1 įrašai

2009/05/31 08:07:05 08:07:05

O Ramzis2 ry6kiai buvo sutraumuotas vaikystėje kokios nors stambios vaikų darželio auklėtojos...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume